Jump to content
MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. ×

anonim1979

Member
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 

Everything posted by anonim1979

  1. Bugs? After 1.2.3.0 wbemoc.inf: and few more " put in unusual places (use compare in Total Commander for example) ---- EDIT: (fixed my mistake) And one more question wmp.inf 1.2.0 [Run.PUI] "%11%\rundll32.exe %11%\wpd_ci.dll","DoCmd remove rescan" in 1.2.3 [Run.PUI] "%11%\rundll32.exe %11%\wpd_ci.dll,DoCmd remove rescan" (the other line with WMPNetwk is fixed properly) Isn't it now (1.2.3.0) incorect? Or it WAS incorect and now is fixed? It's ok in 1.2.3
  2. Heh! You CAN use Office Shrinker with ANY language! Simply modify lines in shrinker ini that are for Retry and Cancel (IIRC) to your language b&lah_blah bu&mbum AND PUT & before the letter that is used for shortcut (disable "hide underscore until i press ALT" in prosperities od desktop / looks / effects to check which ones!) In example above it would be "l" and "m"
  3. WBEM problems fixed in newest 1.4.5.5 (went live silently today) I checked and it works properly now. You can check after instalation: c:\WINDOWS\system32\wbem\Logs\setup.log for any potential errors with *.mof files
  4. EDIT WBEM problems fixed in 1.4.5.5 Checked and it works properly now. Old post;
  5. The modifications made by WMP11Splipstreamer 1.2 to wbemoc.inf in [WBEM.SYSTEMMOFS] section are unnesesarty and you can see this in log files; ERROR: GetStandardMofs failed to locate file C:\WINDOWS\system32\WBEM\napclientprov.mof,napprov.mof. problematic More on that SP3 fix here: http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?p=76404 I wrote about that and linked on 22nd page of this thread. Simply my recomendation was overlooked so this time I posted it in all 3 threads It's bug report for developers of WMP11 Splipstreamer - they will know what it is about.
  6. 1.2 (I'm posting it in 3 places so it won't be overlooked) The first is in COPY files section and is indeed missing 8.3 filename. So the instaler dont know from what 8.3 file copy that long filename files. But second is in section that doesn't copy files and there are other not 8.3 names: CmdEvTgProv.mof there is no need to add references for source files in this section. checked: c:\WINDOWS\system32\wbem\Logs\setup.log c:\WINDOWS\system32\wbem\Logs\mofcomp.log Modified 2 instances (like 1.2 slipstreamer do) One (like I recomended) And they show properly in c:\WINDOWS\system32\wbem\Logs\mofcomp.log See page 22 for more info.
  7. I'm getting the exact same results. FIXED by puting modified wbemoc.inf AFTER WMP11 splipstreaming Take wbemoc.in_ unpack wbemoc.in_ (for example in WinRAR or use command line "expand wbemoc.in_" ) to: wbemoc.inf Modify in notepad (note that file is in UNICODE, some notepad replacements may have problems,use uni2asci or simply "save as" ASCI in notepad then edit, windows will not have any problems with asci file) wbemoc.inf so it will looks like this: (the first shown ones only, more or less in the middle,don't modify lines at the very end) cab it back "makecab wbemoc.inf" put on CD. Don't use english version if you use non-english one as ONE string is local PL for example English versions already modified, info and all credits goes to people here: http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=6290 Fixed for me that error during install, lack of firewall and access error in net connections taskkill error "class not registered" etc. English file in ZIP'ed attachement: wbemoc.zip
  8. I can confirm that in beta 1 cabed driver.cab was also bigger than in 1.4.1 Didn't have chance to check beta2 - I will do it tomorrow probably and report.
  9. Some googling found some info on rlslog but it was for **** version "bad words" deleted for obvious reason. You could check you-know-what "for testing purposes only" on VMvare/VirtualPC instalation (free legal XP and Vista 30day test images: http://www.microsoft.com/downloads/details...;displaylang=en ) if it works / or if Nero try to call some files that are missing on Lite/Micro or/and phone home with some kind of tcp/ip sniffer?
  10. WIN XP PRO VLK SP2 Polish 1.4.5 beta doesn't completly integrate those hotfixes for me: H:\winproLENOVO\I386\SVCPACK 2005-12-10 21:47 5˙223˙664 KB900725.exe 2006-05-14 09:30 4˙712˙760 KB908531.exe 2006-12-02 13:10 693˙048 KB914440.exe 2006-12-02 12:24 694˙584 KB920213.exe 2007-04-29 13:08 1˙653˙560 KB925876.exe 2007-05-13 21:54 1˙273˙736 KB927891.exe It put them into svcpack folder and adds entries to svcpack.inf - so it works - BUT 1.4.1 Final and earlier versions integrated them completly. (and I can also integrate them manualy by using /integrate:INSTALL_FILES_PATCH switch) The only operations done are: Clean SP2 source (ziped archive used in many many working builds) WMP11 0.991 + hotfixes (noWGA) Then nLite with only those: -hotfixes option (Winins3.1v2,IE7+2hotfixes,+~120 normal hotfixes) -100TCP/IP -uxTheme Everything works but those ~20MB are precious if you use BTS and .NET on CD. ---- EDIT: Also many files are left on CD uncompressed. Making I386 next 20MB bigger in 1.4.5 beta for example: aaclient.dll aaclient.mui agentdp2.dll lhmstsc.chm , exe, dll ,mui msi31.dll shell32.dll xpnetdg.exe, xsl
  11. I would like to have an option to instal all BTS drivers on computer after Windows instalation. So I tried your program. The default hardware.xml isn't the best suited for this task (works much better for unpacked drivers on USB) but not a problem for me The most problematic is method "RegistryDevicePath and SetupCopyOemInf" The first one limit 4096 isn't enouhg for more than one big pack (like DP LAN/ WLAN..) My solution 1 - make 8 folders each with its own hardware and exe and pack and launch all of them from bat sequentially LONG as on each unnesesary start and detection is requied.... Proposed solution : Ability in your program to treat drivers in 'packets' with <4096 long patch - by automaticaly checking if limit was exceded or by ability for user to select option []treat each packed archive as 1 pack to test : unpack and repeat with new RegistryDevicePath without simple and avacend device detection routine each time. Option 2 SetupCopyOemInf takes SOOOOOOO long.... Is't it possible to use the same method as in BTS pack in method2? A small program to scan all unpacked directories for *.inf files and making a one file to scan/or something like this I don't remember exacly how that works ?
  12. Yes, he did remove: "Pomoc i wsparcie" - its Help and Support Maybe something else too. [Components] ;# Aplikacje # Gry internetowe ;# Multimedia # Media Center Movie Maker Przykładowa muzyka ;# Opcje systemu operacyjnego # Asystent wyszukiwania Centrum zabezpieczeń DR Watson Foldery skompresowane (ZIP) Narzędzie do usuwania Blaster/Nachi Pomoc i wsparcie Samouczek systemu Windows ;# Sieć # Kreator połączeń internetowych Netmeeting Outlook Express Windows Messenger ;# Usługi # Usługa 'IMAPI CD-Burning COM' Usługa indeksowania Usługa 'Przywracanie systemu' ;# Kompatybilność #
  13. @fombat SFC still doesn't work properly. Even in 1.4b. So no. Maybe 1.4 beta 2 will change something.
  14. Computers with Win XP (normal not nLited or anything) on which Share Internet Connection is enabled has similiar problems - do you share internet using that PC by any chance? If not please disregard this.
  15. I'm using nLite beta 1.4 Polish WinXp Pro SP2. Made 10-13 CD-RW attempts starting with fresh source each time. I'm user of BTS driver packs (To this date I made many many successful fully unattended CD's) and lately they grow up so much that fitting it on one 700MB CD is impossible. So I wanted to delete some not needed things - help files/manual install/indexing service/music examples Everything worked BUT I got WFP/SFC popup. So I started investigating. Used fresh SP2 and nLite only - nothing else. Tested on live box - Cell 1GHz 256MB RAm 10GB HDD not in VMware. WFP/SFC popups if ANY components removed (and only components removed - only this selected in "task selection" nothing else) for example indexing service. Pupup after: first after install and when inserting new hardware (PCI network card), running autopatcher... Also had WFP/SFC popups on 2 CD's I made by integrating (ONLY integrating no removals) KIE7 WMP11 and ~20hotfixes. Pupup after: first after install and when inserting new hardware (PCI network card), running autopatcher... It seems that sfcfiles.dll (cabed as sfcfiles.dl_) is improperly ? patched with files list. Or those modifications are not working ? Hotfixes only sfcfiles differences between original and after nLite indexing service removed only All 3 sfcfiless.dll's from polish XP Pro SP2 attached in this post. I can test somewhat fast (1h any beta version if you are interested. SFCfiles_unpacked.rar
  16. Anybody tried to modify IE7-WindowsXP-x86-enu.exe with older version of update.exe ? If you extract update says that it doesnt support integrate from extracted archives. Is it possible to exchange file inside those exe cab-commpressed files? about *older beta* IE7: abut update does NOT support /q /n /z switches, you can try place the update.exe with a older version of it, I tried extacting the update.exe file from KB873333.exe and replace it, it works fine for me without prompting for WGA, and the /q /z switches works perfect" http://www.msfn.org/board/lofiversion/index.php/t51803.html -------------- EDIT After some checking I discovered that it will probably not work. What update.exe is displaying depends on iecustom.dll [if you delete it update.exe /? will show integrate.etc.] This file contains WGA check, patchs , etc. messing with update.inf wont work [hash check] and deleting iecustom.dll hangs instalation changing it to different file[from some diff updates] DESTROYED my system - IE instaled partialy but many important files were overwriten and win shell didn't start [taskmenager worked so cmd, add&uninstal shortcut in one dir I had too, so I reverted system] DO NOT DO THIS ON NOT TEST SYSTEM. It seems we will need custom instalator....
  17. Do you log at first start as administrator/user with administrator privileges? First logon with administrator/privileges is also req for complete of .net instalation if I remember corectly.
  18. Did you notice my post Bâshrat? I still can test new pack moment after relase [or beta test pre-relase] as I have one fully working computer with TNT2.
  19. The drivers for TNT series aren't present in Graphic Driver pack C. You used version 7x.xx The last drivers for TNT TNT2 are in 6x.xx In 71.81 or 71.89 [the ones you used] starts ; Localizable Strings NVIDIA = "NVIDIA" NVIDIA_NV10.DEV_0100.1 = "NVIDIA GeForce 256" NVIDIA_NV10.DEV_0101.1 = "NVIDIA GeForce DDR" NVIDIA_NV10.DEV_0103.1 = "NVIDIA Quadro" NVIDIA_NV11.DEV_0110.1 = "NVIDIA GeForce2 MX/MX 400" NVIDIA_NV11.DEV_0111.1 = "NVIDIA GeForce2 MX 100/200" In 66.93_win2kxp_international.exe inside of nv4disp2.inf [NVIDIA.Mfg] %NVIDIA_NV04.DEV_0020.1% = nv4_TNTxClass, PCI\VEN_10DE&DEV_0020 %NVIDIA_NV05.DEV_0028.1% = nv4_TNTxClass, PCI\VEN_10DE&DEV_0028 %NVIDIA_NV05.DEV_002C.1% = nv4_TNTxClass, PCI\VEN_10DE&DEV_002C %NVIDIA_NV05.DEV_0029.1% = nv4_TNTxClass, PCI\VEN_10DE&DEV_0029 %NVIDIA_NV05.DEV_002D.1% = nv4_TNTxClass, PCI\VEN_10DE&DEV_002D %NVIDIA_Win2KDualView% = nvDual, DISPLAY\nvWin2kDualView %NVIDIA_MultiView% = nvDual, DISPLAY\nvMultiView ; Localizable Strings NVIDIA = "NVIDIA" NVIDIA_NV04.DEV_0020.1 = "NVIDIA RIVA TNT" NVIDIA_NV05.DEV_0028.1 = "NVIDIA RIVA TNT2/TNT2 Pro" NVIDIA_NV05.DEV_002C.1 = "NVIDIA Vanta/Vanta LT" NVIDIA_NV05.DEV_0029.1 = "NVIDIA RIVA TNT2 Ultra" NVIDIA_NV05.DEV_002D.1 = "NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro" NVIDIA_Win2KDualView = "NVIDIA Dualview" NVIDIA_MultiView = "NVIDIA Multiview" DiskID1 = "NVIDIA Windows 2000/XP Driver Library Installation Disk 1" Last 8x.xx ; Localizable Strings NVIDIA = "NVIDIA" NVIDIA_NV11.DEV_0110.1 = "NVIDIA GeForce2 MX/MX 400" NVIDIA_NV11.DEV_0111.1 = "NVIDIA GeForce2 MX 100/200" NVIDIA_NV11.DEV_0113.1 = "NVIDIA Quadro2 MXR/EX" NVIDIA_CR11.DEV_01A0.1 = "NVIDIA GeForce2 Integrated GPU" IN the best case scenario you should use 66.93_win2kxp_international.exe for NVIDIA_NV04.DEV_0020.1 = "NVIDIA RIVA TNT" NVIDIA_NV05.DEV_0028.1 = "NVIDIA RIVA TNT2/TNT2 Pro" NVIDIA_NV05.DEV_002C.1 = "NVIDIA Vanta/Vanta LT" NVIDIA_NV05.DEV_0029.1 = "NVIDIA RIVA TNT2 Ultra" NVIDIA_NV05.DEV_002D.1 = "NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro" 71.89_win2kxp_international.exe for NVIDIA_NV10.DEV_0100.1 = "NVIDIA GeForce 256" NVIDIA_NV10.DEV_0101.1 = "NVIDIA GeForce DDR" NVIDIA_NV10.DEV_0103.1 = "NVIDIA Quadro" 84.21_forceware_winxp2k_international_whql.exe for NVIDIA_NV11.DEV_0110.1 = "NVIDIA GeForce2 MX/MX 400" AND LATER up to 7900... You shoud use 66.93 with caution [modify inf by leaving only TNT and TNT2] as it has WHQL for GF 256 and higher - so the users of ex 6600 could have 66.93 instaled insted of 84.21 Of course using 3 different sets take so much space... you could use only 66 and 84 The users of geforce 256 and DDR shouldnt see much difference I think. I attach 4 jpg - 2 from after instalation of your latest pack [no driver - only microsoft default and HWID] 2 from instalation on 66 [ 1st no whql info 2nd after instalation all OK] attachments last one
  20. I'm not completly sure if this FUBAR's everything BUT you renamed sys's to NINE letters! For example: nvatabus.sys nvatabus1.sys 8.3 -> 9.3 format! I am sure that txt setup WILL f*** up on that.
  21. Look into driver tv pack there is a mirror link posted.
  22. Nazgul: Thanks for the mirror. Anybody - Could someone do the same with Modem drivers pack http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=44929 ? [the file was on the same, not working now, server]
  23. @Bâshrat Is it possible to make CPU driver pack? I suppose some drivers are already in sp2 but for newer CPU some functions (CaQ) will be inactive. Drivers for Athlon 64 and 64x2 and mobile 64x2 64 mobile
  24. 5409 has error in scripting apply the fix [alide - edit one "rem bus extenders" line] or wait for 5410 EDIT Here are modified files Exchange them BEFORE you run run_me.cmd So after the part 1. cmd_files.zip
  25. @Bâshrat *Why* in BTS_DPs_Control_Panels.cmd on the end you put: :END EXIT I lost much time hunting for reason why my cmd file stoped working. I put commands from [guirunonce] from winnt.sif (method 2) like in old versions into cmd file. BTS_DPs_Control_Panels.cmd in one and cleaning "RD DP/*.*" in other. It took me some time to check what was broken. When one bat/cmd file calls/runs second from inside the code for example 1.bat echo test call 2.bat echo OK pause 2.bat echo 2nd file will make exit now pause exit You will not see OK because it will end on 2.bat EXIT command and will not return to 1.bat I think It is unnecessary. EDIT Small error in BTS_DPs_Control_Panels.cmd On the end of file should be also [because there is goto dpsb6] :DPSB6 EDIT 2 More serious bug in BTS_DPs_Control_Panels.cmd REM #################################### REM DriverPack Graphics B REM #################################### SET C=%SYSTEMDRIVE%\DP\G\ REM ######################## IF EXIST %C%A\2 GOTO DPGB2 IF EXIST %S%atioglgl.dll ( %C%A\2\CPanel\CPanel.exe -y -o%SystemDrive%\FireGL_CPL START /WAIT %SystemDrive%\FireGL_CPL\Setup.exe /K RD /S /Q %SystemDrive%\FireGL_CPL ) :DPGB2 It should be IF NOT EXIST %C%A\2 GOTO DPGB2

×
×
  • Create New...