Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


Viper999

Member
  • Content Count

    115
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Viper999

  1. Does anyone have a tutorial on how to add silent application installs to windows 8 unattended? I appreciate any assistance...
  2. I have been trying to find an example, but have not been able to at this point. Can you point me in the right direction or provide an example xml file that shows how to call the silent install? Also would the distribution folder need to be in the $OEM$ path? Any help would be greatly appreciated.
  3. The 2-12-2012 version that you can download from the link provided still contains the "OOPS msu updates wrong arch bug..." Is there a newer version or is the bug still being worked on. I know the release notes state that the bug is fixed, but it appears not to be. Please provide an update. Thanks,
  4. Here is the copy of the log file. DISM tool working fine --- 2/14/2012 7:28:56 AM Mounting the selected image to extract information, Please wait... --- 2/14/2012 7:28:56 AM Extracting package information... --- 2/14/2012 7:29:41 AM Extracting feature information... --- 2/14/2012 7:29:49 AM Adding default languages... --- 2/14/2012 7:29:52 AM Adding default packages... --- 2/14/2012 7:29:52 AM Adding default features... --- 2/14/2012 7:29:52 AM Loading features and component information --- 2/14/2012 7:29:52 AM Adding default language(s) to thier comboboxs --- 2/14/2012 7:29:53 AM Adding default packages to its combobox --- 2/14/2012 7:29:53 AM Finished Windows analyses --- 2/14/2012 7:29:53 AM Proccessing Windows6.1-KB2425227-x64.msu... --- 2/14/2012 7:30:56 AM Oops!, The update pack is not compatiable with the current Windows Arch/platform --- 2/14/2012 7:30:56 AM Cleaner has just started --- 2/14/2012 7:31:05 AM All folders has been cleared! --- 2/14/2012 7:31:33 AM Cleaner has just started --- 2/14/2012 7:31:48 AM All folders has been created! --- 2/14/2012 7:31:48 AM Log Started --- 2/14/2012 7:31:48 AM Log Extracting... --- 2/14/2012 7:32:16 AM Thanks again for your help !!!!
  5. Unfortunately, I downloaded the version dated 2-12-2012 and i am seeing the same error. It is worth noting that the versions of windows I am creating the build on already has the patches integrated, but I want to create a new build with different tweaks and applications. Can you advise? I am running win 7 x64 and trying to create ax64 build. I am sure i downloaded updates for x64. Any help you can provide would be greatly appreciated.
  6. I am trying to build a new win 7 sp1 x66 build. I am trying to integrate post sp1 updates but I receive the following error: OOPs! The update pack is not compatible with the current Windows Arch/Platform These updates are ok with other programs. Did your new build intend to correct this issue? I really want to use your application to create my new build as it looks like it is very good. These updates are installed on the PC I am using to create the build. Any information you can provide would be great !!!!
  7. I tried that and that also doesn't work please see the attached screen shot and log: Thanks for your assistance. 2010/06/01 18:17:20- Getting USB drives information 2010/06/01 18:17:20- Show all drives option is selected 2010/06/01 18:17:20- No USB Disks detected or not properly formatted 2010/06/01 18:17:20- Checking sizes... 2010/06/01 18:17:20- Total source size- 0 MB 2010/06/01 18:17:20- Target space available- 0 MB 2010/06/01 18:17:21- Checking sizes... 2010/06/01 18:17:21- Total source size- 0 MB 2010/06/01 18:17:21- Target space available- 0 MB 2010/06/01 18:17:55- Checking sizes... 2010/06/01 18:17:59- Total source size- 6301 MB 2010/06/01 18:17:59- Target space available- 0 MB 2010/06/01 18:17:59- Windows source selected- D:\XP\winxp 2010/06/01 18:17:59- Windows version- XPp 2010/06/01 18:17:59- Service Pack- Windows XP Professional Service Pack 3 2010/06/01 18:17:59- Windows source- D:\XP\winxp 2010/06/01 18:17:59- Windows version- XPpSP3 2010/06/01 18:17:59- Service Pack- SP3 2010/06/01 18:17:59- AMD64 flag- 0 2010/06/01 18:17:59- Boot menu name- Windows XP Professional SP3 2010/06/01 18:18:01- Getting USB drives information 2010/06/01 18:18:01- Show all drives option is selected 2010/06/01 18:18:01- No USB Disks detected or not properly formatted 2010/06/01 18:18:01- Checking sizes... 2010/06/01 18:18:01- Total source size- 6301 MB 2010/06/01 18:18:01- Target space available- 0 MB 2010/06/01 18:19:38- Launching Bootice 2010/06/01 18:24:46- 2010/06/01 18:24:46- 2010/06/01 18:24:46- Bootice closed 2010/06/01 18:24:51- Getting USB drives information 2010/06/01 18:24:51- Show all drives option is selected 2010/06/01 18:24:51- No USB Disks detected or not properly formatted 2010/06/01 18:24:51- Checking sizes... 2010/06/01 18:24:51- Total source size- 6301 MB 2010/06/01 18:24:51- Target space available- 0 MB 2010/06/01 18:24:51- Getting USB drives information 2010/06/01 18:24:51- Show all drives option is selected 2010/06/01 18:24:51- No USB Disks detected or not properly formatted 2010/06/01 18:24:51- Checking sizes... 2010/06/01 18:24:51- Total source size- 6301 MB 2010/06/01 18:24:51- Target space available- 0 MB 2010/06/01 18:24:51- Removing TEMP folder 2010/06/01 18:24:51- ---------------------------------Program quited----------------------------------------------- Winsetup.7z
  8. I am using the latest. Please see enclosed log file: 2010/06/01 07:08:44- WinSetupFromUSB 1.0 beta6 started 2010/06/01 07:08:44- OS: WIN_XP Architecture type: X86 ServicePack: Service Pack 3 OS Language: 0409 2010/06/01 07:08:44- Program directory: D:\XP\usb\WinSetup-1-0-beta6 2010/06/01 07:08:44- Getting USB drives information 2010/06/01 07:08:44- Show all drives option is NOT selected, displaying USB drives only 2010/06/01 07:08:44- No USB Disks detected or not properly formatted 2010/06/01 07:08:44- Checking sizes... 2010/06/01 07:08:44- Total source size- 0 MB 2010/06/01 07:08:44- Target space available- 0 MB 2010/06/01 07:08:49- Launching RMPrepUSB 2010/06/01 07:08:52- 2010/06/01 07:08:52- 2010/06/01 07:08:52- RMPrepUSB closed 2010/06/01 07:08:57- Getting USB drives information 2010/06/01 07:08:57- Show all drives option is NOT selected, displaying USB drives only 2010/06/01 07:08:57- No USB Disks detected or not properly formatted 2010/06/01 07:08:57- Checking sizes... 2010/06/01 07:08:57- Total source size- 0 MB 2010/06/01 07:08:57- Target space available- 0 MB 2010/06/01 07:08:57- Removing TEMP folder 2010/06/01 07:08:57- ---------------------------------Program quited-----------------------------------------------
  9. First I want to say awesome tool, but for some reason the application does not recognize my sandisk 8gb cruzer any longer. I create a new ntfs partition and format, but it still doesn't recognize the drive. Any suggestion to get the drive detected would be greatly appreciated. Thanks, Jim
  10. Are we able to run rt7lite in windows XP ? I have installed waik and flash, but when I start the app I get an error message that files are missing and to reinstall. Thanks in advance for any assistance.
  11. Viper999

    Ask your Seven xml ? here

    All is goo. I corrected the windows version in the xml file. Thanks to all for your assistance !!!!!
  12. Viper999

    Ask your Seven xml ? here

    Thanks I modified the enclosed file and it works great !!!. The only thing it asks is the windows version and which disk to install.
  13. Viper999

    Ask your Seven xml ? here

    Can you attach your xml file as I can past it as it is formatted incorrectly ? Thanks in advance for your help.
  14. Viper999

    Ask your Seven xml ? here

    I put a "-" in thinking it would work, so if you dont want to use a field you need to delete it ? thanks for responding and your help is appreciated.
  15. Viper999

    Ask your Seven xml ? here

    I think I am getting closer, but now I get an error stating that a setting could not be applied for the oobeSystem x86_Microsoft-Windows-Shell-Setup_neutral section. Can anyone assist what might be incorrect ? Any help you provide would be appreciated. <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <Display> <ColorDepth>32</ColorDepth> <HorizontalResolution>1024</HorizontalResolution> <VerticalResolution>768</VerticalResolution> </Display> <RegisteredOrganization>none</RegisteredOrganization> <RegisteredOwner>Jim Cease</RegisteredOwner> <TimeZone>Eastern Standard Time</TimeZone> <AutoLogon> <Enabled>true</Enabled> <LogonCount>9999</LogonCount> <Username>Jim</Username> <Password> <Value>laura1210</Value> <PlainText>false</PlainText> </Password> </AutoLogon> <FirstLogonCommands> <SynchronousCommand wcm:action="add"> <Order>1</Order> <Description>Running FirstLog.cmd</Description> <CommandLine>cmd /C start /wait %systemdrive%\Install\FirstLog.cmd</CommandLine> </SynchronousCommand> </FirstLogonCommands> <OEMInformation> <Logo>%WINDIR%\System32\OEM\SystemLogo.bmp</Logo> <Manufacturer>Jim</Manufacturer> <Model>Jim's rad Core i7</Model> <SupportHours>-</SupportHours> <SupportPhone>-</SupportPhone> <SupportURL>-</SupportURL> </OEMInformation> <OOBE> <HideEULAPage>true</HideEULAPage> <NetworkLocation>Home</NetworkLocation> <ProtectYourPC>2</ProtectYourPC> <SkipMachineOOBE>true</SkipMachineOOBE> <SkipUserOOBE>true</SkipUserOOBE> </OOBE> <UserAccounts> <AdministratorPassword> <Value>viper999</Value> <PlainText>false</PlainText> </AdministratorPassword> <LocalAccounts> <LocalAccount wcm:action="add"> <Password> <Value>bABhAHUAcgBhADEAMgAxADAAUABhAHMAcwB3AG8AcgBkAA==</Value> <PlainText>false</PlainText> </Password> <Group>Administrators</Group> <DisplayName>Jim Cease</DisplayName> <Name>Jim</Name> </LocalAccount> </LocalAccounts> </UserAccounts> <VisualEffects> <FontSmoothing>ClearType</FontSmoothing> </VisualEffects> <ShowWindowsLive>false</ShowWindowsLive> <StartPanelOff>false</StartPanelOff> </component>
  16. Viper999

    Ask your Seven xml ? here

    My unattended is almost complete, but I have two issues with my Autounattend first autologon wont work, it tells me the password is wrong for the Administrator and i still get asked to create an account. Any help would be greatly appreciated. On a side note how to you disable security warnings during silent installs ? This happens for DvdFab as well as Daemon tools. I am installing a newer version than indicated in application data file. Again thanks for any assistance. Autounattend.xml Autounattend.xml
  17. Viper999

    Ask your Seven xml ? here

    Here is my xml file, I am trying to go fully unattended, but I get asked about security settings for IE as well as the creation of a user account. Can someone take a look and let me know what is wrong in the file? Also on another note what is the best method for installing applications and customizations for the gadget stuff? I have tried the setupcomplete.cmd as that is what I am familiar with from the XP days, but I get prompted to continue even though they are silent installers. Looks like security type stuff. Also I see folks speaking about sysprep is there a tutorial for this method ? Thanks in advance for any assistance. AutoUnattend.xml
  18. Viper999

    List of hotfix for windows 7

    Does anyone know a site that will provide a listing of kb's to keep windows 7 current? I am asking as I would like to make sure I keep my unattended install up to date. Thanks in advance for your help.
  19. How do you force the install from DVD ? I would like to install the apps from DVD and not the hard drive ? The assumption here is that my drive/partition will be clean when I do the install. Thanks in advance for your help.
  20. Here is my appswitch file as well. I am placing all necessary apps in c:\apps\subdirectory for each application. Am I entering the entries incorrectly? Do I need to add the subdirectory for each application as it is in the c:\apps directory? Also do I need a different designation if I want them to install from the DVD ? Again thanks for your assistance. [Off2k7] REM http://www.microsoft.com REG ADD %KEY%\iAdd /VE /D "Office 2007" /f REG ADD %KEY%\iAdd /V Inum /D "CMD /C Start /Wait %SystemDrive%\APPS\setup.exe" /f [Firefox] REM http://www.mozilla.org REG ADD %KEY%\iAdd /VE /D "Firefox" /f REG ADD %KEY%\iAdd /V Inum /D "CMD /C Start /Wait %SystemDrive%\APPS\ff.exe" /f [CIS] REM http://www.comodo.com REG ADD %KEY%\iAdd /VE /D "Comodo Firewall" /f REG ADD %KEY%\iAdd /V Inum /D "CMD /C Start /Wait %SystemDrive%\APPS\fw.exe" /f [Avira] REM http://avira.com REG ADD %KEY%\iAdd /VE /D "Avira Antivirus" /f REG ADD %KEY%\iAdd /V Inum /D "CMD /C Start /Wait %SystemDrive%\APPS\Avira.exe" /f [Ashampoo] REM http://avira.com REG ADD %KEY%\iAdd /VE /D "Ashampoo Burning Studio" /f REG ADD %KEY%\iAdd /V Inum /D "CMD /C Start /Wait %SystemDrive%\APPS\Asham.exe" /f
  21. I got everything to work except the computer name as well as the apps to load automatically. I am attaching my files. I am placing the apps on the c:\apps directory, but I get an error that they were not found during the win7 installation. Can you check these files to see if you see any goof ups? I removed the key for obvious reasons. Thanks in advance. AutoUnattend.xml
  22. I restarted the process and looked at the file Se7en_UA.ini and it is empty and remains empty all the way through and including when I hit any key to continue on to second stage where it mounts the wim file. The file is time stamped 11-27-09 and remains 0 bytes in size. I opened the file to make sure and sure enough it is empty. What I did to get a file was installed the app to a different folder and deleted the existing Se7en_UA.ini and the app created a new one which I attached. I am running windows XP and I am trying to build a windows 7 DVD. I also installed waiK because I thought it might help. Thanks for your help... Jim Se7en_UA.ini
  23. For thre life of me I cant get imagex to work. I keep getting an error message stating that the wimmount.sys is not installed. To fix the error , install wimmount.sys. I tried gimagex and it work fine. I cant proceed with creating an unattended until I get past this. Does anyone have any suggestions ? I tried copying winmount.sys to both c:\windows\system32 and c:\windows\system32\drivers directory. I am trying to create this using windows xp. any help would be greatly appreciated. Jim
  24. I have been trying to figure out for about two weeks why my unattended keeps hanging at t-12. Please see the enclosed cmdlins.txt and runonceex.cmd. Any help would be greatly appreciated as I have been driving myself crazy trying to figure it out. Thanks, Jim RunOnceEx.cmd cmdlines.txt
  25. Here you go.... The one thing that I noticed is : [Vista_Image] Count=5 1=Starter 2=HomeBasic 3=HomePremium 4=Professional 5=Ultimate Why does the count =5 when it is professional ? [Vista_ABOUT] Version=6.0.3 SystemRoot=C:\ CD_copied=C:\win7 UserName=Laura MainX=9690 MainY=13230 [Vista_STEPS] ISO=Se7en_UA.iso Size=3588.1 Start=04:41 PM Finish=04:43 PM BuildArch=x86 VistaVer=6.1.7600.16385 Distro=True Quicklaunch=True Wallpaper=True WallpaperSelect=Autumn1.jpg APPSSize=1052.2 DriverAll=True SID=S-1-5-21-839522115-861567501-1801674531-500 Appz=True Apps=HasRun xml=true MetaKey=/IMAGE/NAME MetaValue=Windows 7 PROFESSIONAL MetaIndex=4 ImageSelection=ALL Hotfixes=Skip Cleanup=True RestoreWarn=True RP=True PackStart=8:35:01 PM [Vista_Path] Wallpaper=D:\Storage\XP\winxp\$OEM$\$$\Web\Wallpaper Wallselect=Autumn1.jpg Applications=D:\Storage\XP\winxp\Software MP3=D:\Storage\Downloads\music\Men At Work - Cargo Se7en_UA=D:\Storage\XP\Vista Win 7\Se7en_UA6.0.3 [Vista_Image] Count=5 1=Starter 2=HomeBasic 3=HomePremium 4=Professional 5=Ultimate [Vista_Title] Added=True 1=Office 2k7 2=Avira 3=Asham 4=Firefox [Vista_Apps] 1=D:\Storage\XP\winxp\Software\Off2k7 2=D:\Storage\XP\winxp\Software\Avira 4=D:\Storage\XP\winxp\Software\Firefox 3=D:\Storage\XP\winxp\Software\Ashampoo
×