Jump to content

ITinerant

Member
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 
  • Country

    United States

Everything posted by ITinerant

  1. ITinerant

    KB905474

    Use this one. http://www.download.windowsupdate.com/msdo...a7f3f0db0b6.exe
  2. Thanks for posting this. I didn't realize this was a problem until I read your post. But indeed this seems to be a problem. Thanks again. BTW I usually run as a Limited user with Automatic Updates Elevate non-Admins. But I'm seeng this problem when I'm running as Administrator also.
  3. My Bad. I've been around here more than 2 years and I only discovered it 2 days ago. Oh, well...
  4. ITinerant

    nLite Addons?

    http://www.winaddons.com/nlite-addons/
  5. bump BTW It says it won't accept "Administrator" or "Guest" as name. I never had this problem wth last nLite version.
  6. For some reason I can't make an unattended disc without a form window popup half way through asking me to personalize my WinXP installation. I even tried old last session.ini w/o any luck. Is this just me? Last_Session.ini
  7. Thanks. I'll give it a try. I'm a big fan of the Quick Launch
  8. http://www.google.com/search?hl=en&q=c...G=Google+Search
  9. Try with the Unattended mode set to Repair Prompt mode, it will cause it to stop before the drive selection so that you may choose extra options like Repair or Delete old OS.
  10. ITinerant

    Thank you nuhi

    nuhi, I just had to post a big "Thank You!" You've really outdone yourself with this latest "Final" release. The thing that really put it over the top was the "Unattended Repair Prompt mode" option. That was a stroke of Genius. I also really like the "Elevate Non-Admins" on Automatic Updates. Thank you!!!
  11. Problem still persists in 1.2.1 Not complaining... Just thought you might want to know nuhi
  12. I hope this doesn't sound like a complaint, just a bug report. After loading last session.ini it looks like all is saved from the last session, except the Regional Settings/Timezone. It is blank and needs resetting. On the positive side, Automatic Updates (Elevate Non-Admins checked) seems to work when I am logged in as Limited User account. You da Man Nuhi ! Last_Session.ini
  13. Here is Last Session.ini (attached) I don't believe I removed anything the affects MU. In fact, I can access MU when running as Administrator. I did integrate Ryan's Update Pack and a few other packs using Ryan's Integrator before nLite. Last_Session.ini
  14. I can't get Automatic Updates to work when running as "Limited" user. I have it set to "notify before downloading and installing" and "Elevate Non-Admins". I need workstations to run as Non-Admins for security reasons. Is anyone else having this problem? Is it a known bug? I tried the registry edit that allows Non-Admins to go to MU, but it didn't work either. Thanks. nLite Rocks!!!
  15. Did you update your video driver? I had the same issue and video driver fixed it.
  16. After making several "Test" installation discs I do think the Timezone settings should be saved. That's just my opinion.
  17. Not a complaint, cuz maybe it's that way on purpose. When I load last session, all previous settings are loaded except Time Zone. Also, before you call it final... Visual Styles still don't work. Not high on my priorities, but would be pretty kewl if they worked. nLite Rocks nuhi
  18. I concur, it's probably related to some registry tweak. I leave all my Services alone. I only ran my latest test install a couple of times because of some results with which I wasn't happy, except the disabled Stand By button. I use RyanVM's latest update pack and various addons, all of which I use RVM_Integrator_1.4.1 to intigrate and then use nLite to remove, tweak and create unattended ISO's. Looks like I'll be going back to create some variables to narrow down the cause. Edit: Just found the answer Disable Stand By dot reg disablestandby.reg
  19. My button was disabled with 1.2 beta. After I updated my video driver it was back. Go figure...
  20. I've been searching for a way to disable the yellow "Stand By" button from the Welcome Screen. My last nLited Installation had this done without my knowing how. Was this just a Fluke? Is there a registry tweak that will allow me to do this on purpose? I found a VBS script at Kelly's Korner , but that didn't work. If sombody knows how to do this or why nLite did this I would sure appreciate knowing. Thanks.
  21. That's as far as I got so far. I am just about to edit the winnt.sif manually. Will do more testing in a few. Thanks nuhi!
  22. Hi, I looked but I didn't find any posts that address this problem. I used to make unattended Installation discs using * (star) as computer name. That way I could rename different computers accordingly on Local Area Network. I cannot type that star character with nLite-1.2b. All other characters type okay. I left it blank and the installation stopped at T-36 (I think ). Did I miss something in instructions? Is this a new "Feature"? Please help. I really count on that wildcard Computer Name option. Thanks. BTW I like the new UI. Keep up the good work! nLite Rocks nuhi!!! You da Man!
  23. Okay, thanks. I just wanted to make sure it wasn't something I am doing. I'm sure it's not very high on the priority list. I know it isn't on mine. Keep up the good work on this most worthy of projects.
  24. I haven't seen any other posts on this subject since final... Is it just me, or does the Visual Effects Tweak still got bug?
  25. I've been chasing this white whale for over 2 years... http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=20803&st=0 I just googled it to see if anyone has come up with a solution yet. I didn't see any yet.


×
×
  • Create New...