Jump to content

HowdyDoody

Member
  • Posts

    149
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 
  • Country

    United States

Everything posted by HowdyDoody

  1. Hi! I'm baaaaaack. I opened up one of these CAB files to find that it has a bunch of programs in it. I can see why it didn't work. I have now bypassed addons2WPI and started dealing with WPI directly. I tried a few programs. Some of them would not save, and the others would not do a silent install. I guess I'm going to have to do further research. Arnie
  2. I tried Rapidshare. It didn't change the size. I guess because the file is already compressed. I do have a file splitter around here somewhere, but I have a lot of work to get caught up. I'll see if I can deal with it tomorrow. Thanks. Arnie
  3. I've been thinking a little more about this. Am I supposed to put the CAB files in the install folder? Arnie It's telling me the upload failed. The file is too large. 507KB is as small as I have.
  4. I don't understand what you are asking for. I have a lot of stuff. Are you talking about one of the CAB files? Arnie
  5. Folks, I am totally lost! I created a bunch of .CAB files for nLite. I guess they are useless. I used addons2WPI, as I thought I was supposed to. They showed up in WPI and I ran WPI, but they all failed. I deleted the WPI folder and then created it again. I followed the instructions without using addons2WPI. I got down to step 4 (Then click on any other section of the Config area to activate the rest of the wizard.).........nothing happened. Please tell me where to go from here. Thanks, Arnie
  6. I'm running SP2 without a problem.
  7. I have a similar problem with my registration number. I left something out of my CD, so I rebuilt it and tried to do an upgrade. The upgrade asked for my key, and then wouldn't accept it. I had to completely reinstall.
  8. HowdyDoody

    "services"

    I found something here that might be easier to understand: http://www.ss64.com/ntsyntax/services.html
  9. HowdyDoody

    "services"

    Is there a list of the "services" and an explanation of what they are for? I could reduce the size of my installation quite considerably. Thanks, Arnold
  10. I've pretty well got the the installation the way I want it, but I would like to eliminate the "services" that I don't need so I can get the installation smaller. Is there a list anywhere to guide me? Thanks, Arnold
  11. The culprit was Kerberos! It really should indicated in the program that this must be included fir dialup. I am starting with a clean source each time. That's why it takes so long to do a setup. I tried VisualBox to test the installation, but it is just too slow. I wonder if VMware is any faster. Now I'm gonna go back and see if I can reduce the size of the installation. It's 349 megs now. Thanks to all of you guys that helped me through it. Thanks again, Arnold
  12. I put everything that pertains to networking, including Kerberos, and ran it on virtualBox. It worked! Now I'm gonna start removing a few of the items at one time and reinstall it. I'll start with Kerberos. I feel like that's the bugger. I'll let you know. Thanks, Arnold
  13. Nada! I made the: Remote access auto connection manager and the Remote access connection manager, automatic. Still nothing. The modem is installed. I don't remember seeing this Kerberos key, so I'm sure I didn't remove it. I'll go back and check. I did an install from the original with SP2 integrated, and it worked just fine. Thanks, Arnold
  14. OK. I hope you can help. I have been working on this all day. I have everything else working like I want it, so I don't want to take a chance of messing it up. Thanks Last_Session.ini
  15. I mentioned this in another topic, but I don't think anyone noticed it. When I installed XP and tried to create an internet connection, when I got to the dialup section, the entries where grayed out. Does anyone know what I did wrong when I created the installation disk? Thanks, Arnold
  16. Well, I should have said "VirtualBox". I got everything to work like I want it, except for the Network Connection for dialup. I don't know what governs that.
  17. I created a VirtualPC on my Primary Slave. Now what do I do?
  18. I have used the nLite format, but when it got through, the disk still had (on the left side of the screen) showing the $OEM$ and the I386. It didn't show anything on the CD, but I just didn't trust it. I don't remember all of the problems. I installed SP3 when it was released. I do remember my computer really slowing down and a lot of the programs didn't work. I have Zone Alarm Security Suite taking real good care of me. You mean I don't have to create the ISO? Just go straight to CD? I have gone from bad to worse. Now when it says "starting Windows" I get the blue screen saying: "a problem has been detected". I'm sure you've seen that. I'll try again. Thanks again, Arnold
  19. Looks like I have to start all over again.
  20. I'm running WindowsXP Pro Corporate edition. I tried upgrading to SP3, but I had major problems with it. I googled, and found that many people were having the same problems, so I opted to stay with SP2. I do reformat the CDs. It's really a bummer. When I use another program to burn the ISO, it does reformat. I don't know how to use VirtualPC, and I'm afraid of messing up my current installation of Windows. I think you have hit on the problem. I am not using a fresh source. I'll give it a try and get back to you. Thanks, Arnold
  21. I keep getting this error when I try to install windows. I have rebuilt the ISO about 6 times. I have created the installation CD about 10 times. I had to use new CDs everytime because the burner does not seem to overwrite the original CD. I have uploaded my INI file. Of course, this occurs when I try to install WindowsXP SP2. Please help, Thank you Last_Session.ini
  22. Welllllllll. That's what happens when you get old. I'm blind in one eye and can't see out of the other. That's what happens when you get old. I don't understand how I kept missing it. Thanks so much
  23. How do I eliminate Accessibility Options in nLite? I don't need it and I don't want it. I can't find where to disable it. Thanks


×
×
  • Create New...