Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 

Philep

Member
  • Content Count

    3
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Philep

  1. I tried http://technet2.microsoft.com/WindowsVista...3.mspx?mfr=true But it didn't really work hehe. When i point to WDSBNP.COM i get in a loop hehe. I'm going to start back from 0 and try to follow your guide. Though, when i mount the winpe_x86, i have to make a file "c:\winpe_x86\mount\windows\system32\startnet.cmd". What commands do i have to use to open the GUI so i can finally choose the images that i have made Thanks Philippe Vranken
  2. DOH, I haven't read the part about startnet.cmd!! **** that was stupid. <EDIT> Well i've read about the startnet.cmd, I have made the C:\winpe_x86\mount\windows\system32\Winpeshl.ini file. The myshell.exe, is that the bootmgr.exe that is located under D:\RemoteInstall\Boot\x86\bootmgr.exe? </EDIT> Thanks Philippe Vranken Belgium
  3. Hi, I tried this guide, first i've made the winPE cd. Then i added the boot.wim to boot images on WDS. I also made an image using imagex and the Windows PE cd. But when i boot a computer via PXE, the windows vista environment starts and runs X:\Windows\system32\wpinit After that it does nothing. Anyone got an idea what this could be? Thanks Philippe.
×
×
  • Create New...