Jump to content

bensam56

Member
  • Posts

    270
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    0.00 USD 
  • Country

    India

Everything posted by bensam56

  1. Apologies, my bad, there you go .... I wonder if this post was your answer to the error message I had posted. If that's the case, which would be a little puzzling as I'm not sure where I should create that "Internet Explorer" folder ? Thanks a lot for your assistance. Try without giving space for computer name. I saw that you gave some space between two words.... All right, I'll give that a shot and report back, thanks a lot. Check my screenshot.... becoz i gave some space for computer name...check it below.. <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="NonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <ComputerName>Rock Team</ComputerName> <Themes> <WindowColor>Sky</WindowColor> </Themes> </component>
  2. Your lastsession.inf will be saved only after all the customization process is over not before
  3. Apologies, my bad, there you go .... I wonder if this post was your answer to the error message I had posted. If that's the case, which would be a little puzzling as I'm not sure where I should create that "Internet Explorer" folder ? Thanks a lot for your assistance. Try without giving space for computer name. I saw that you gave some space between two words....
  4. themes should work...and all things are working. I will add a screen shot for this now
  5. Folders may open in new window after IE removal. Here is the fix for that * First create a folder in Program Files as "Internet Explorer" [E.g: C:\Program Files\Internet Explorer] * Now copy the following DLL file (ieproxy.dll) and paste it in C:\Program Files\Internet Explorer * Finally, Restart your PC or logoff and enter again Note: 64-bit users should also create "Internet Explorer" in Program Files (x86)
  6. Friend, If you like 7C then use it OR If you like 7Lite use it. This is not a competition between me and Blue. He is doing his job and and I'm doing mine. 7Lite currently on Beta stage, Hopefully it will reach RC soon. @ Grabben - 7Lite is fully coded and designed by me. Since from 2005 I'm a .NET developer so these things are not too hard for me. Those times I worked for other things. Now I involved in this thing and put my whole time on this. Especially I want to give thanks to Beta testers and put their time on this....Thanks friends... I also added beta testers name on About tab....this is the only way I can show my thanks to them now....God bless you
  7. It uses dism....but not for mounting, unmounting or removing components. Its used only for getting features list and enabling features. Not for any other thing......Now rt7lite uses wimgapi.dll for mounting, saving image, unmounting, exporting, etc....
  8. this bug is fixed in upcoming version Thanks, bensam56. I reported earlier that I had the problem when I opened RT7Lite of the "Loading..." and the window behind wanting to DL WAIK (It is installed). After reading one of your replies on the RT Forum, I searched for wimmount.sys and found one in my System32\driver folder but none in my SysWoW64\driver folder. I copied the first one into the second and it got rid of the open problem. Why was there none in my SysWoW64\driver folder or why is RT7Lite checking for one there if the install did not put one there? I hope this is also fixed in your next release. I tried to do some other Tasks with several problems/questions. On the Unattended page it said that I could set the Workgroup name, but I found no place to do it. Very basically, It looks like RT7Lite is modifying files in the original folder. Is it OK to run RT7Lite more than once against this same folder of should I always start with a fresh copy of the DVD (what I tell people on the nLite forum.) What do I have to do to be sure I do not have unmounted images? I looked in the Registry and found two after some testing. When do you expect to release your next version? Please let me know if I can help test under XP x64. Thanks for application and the help. Enjoy, John. hi john, RT 7 lite will not support xp versions. I separated the exe for 64 bit and 32 bit separately. So ther will be separate installer for vista and windows 7. I added post installation wizard UI since in previous versions I added directly to cmd. You can add upto 100 applications and more....releasing it soon
  9. oh yes....testers are always welcome...I not yet completed it since I'm adding some more new tweaks, components removal like Manual setup which I missed in previous versions and.....I hope I can finish it by tomorrow....lets see....
  10. Just install drivers only from WAIK....I need some more testers for next build....Regarding the exception "An invalid name request was made. The name requested cannot be retrieved at this time" from two persons" all will be fixed till we found this error is common.... I know if you changed the mount directory, app could not able to unmount {FIXED NOW} all other bugs will also be fixed....but i need more testers..... New features I implemented, *Add custom registry and you can edit it in the same window *Blackviper services preset
  11. I think you extracted the exe and located the inf file right? Download the driver from driver packs and check it. Setup will look for related sys and dll files... Thanks for the quick answer, but what if i want some newer drivers that arent in drivers pack?. Fx some preview ones that works really great on my system. I downloaded the Nvidia drivers for my gfx card. It will be in exe format right...I extracted the files using 7-zip and integrated. But it will not work. So I installed the latest drivers and all its supported files will be in filerepository....I took those files and integrated. It worked.....
  12. it means your processor not supported for 64-bit virtual mode. It will support only 32-bit in virtual. But you can install 32 or 64 bit OS in your machine.
  13. Well. So the sniping tool why are removed and how? I can not keep. Therefore it is likely that something is not really removed? An ISO containing only one installation is originally Ultimate 2.90Gb. The ISO that I created with the parameters that I posted above is about 2.7 Gb. With all the removals that have been made me think that it should be smaller. Also because a version developed by Ultimate vlite truly becomes smaller than about 1.8GB instead of the 2.7Gb. I say this not for polemic but to compare ideas. I will work on this configuration and each time that you see something wrong, I'll say. In any case, the release 05 has been greatly improved and I seem to be ina a "good way". Many thank's. If vlite removes whole winsxs then the size will be ultimately reduced to 800 or 1 GB.....but as far we checked size was reduced but not to 800 MB, Anyhow thank you for the reports....
  14. I'm sure those issues will be solved in next build. But I cannot give assure for XP hosts Same problem here, exact same config you got. Seriously hoping for a fix, thanks! Hi, Just install the flash player from Adobe website, greetings same issue in 1.05 . i have everything... shrug, what am i missing? 1.05 never needs flash now....This problem is fixed in new build....Some program is blocking to extract temp files....Please wait for new build
  15. I think you extracted the exe and located the inf file right? Download the driver from driver packs and check it. Setup will look for related sys and dll files...
  16. Yes ofcourse....it will delete only backup files of nearly 460 MB not the whole folders and files. I know we can remove it but its highly not recommended since we need to consider that folder in different angles. If you are customizing manually then you can do that but as for public we need to consider.....You need not to add the files which you listed becoz I deleted from codings itself not to delete
  17. I really didn't tested my app in xp....If anyone tested running successfully on XP let me know.....
  18. Thank for the reply. Yep, you're right, that's the case. Just another small question while there is no fix available yet: is it necessary to actually integrate anything into the system to get rid off that error? Or it will be enough to just check integration part as part of the process? This is for temporary issue ok!....you need to just enable Integration and remove components, you will not get that error
×
×
  • Create New...