Jump to content

pauluk83

Member
  • Posts

    113
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    0.00 USD 
  • Country

    United Kingdom

Everything posted by pauluk83

  1. ok here is the output from the bcdedit OUTPUT.TXT the laptop came with windows 8, i updated it to windows 8.1 i folowed some forums and a few people had this issue after updating the bios with windows 8.1, basically the laptop wouldnt boot , and windows couldnt even do the automatic repair
  2. Hy thanks for your reply. The f9 key doesn't work anymore. From asus I was told just press it when the asus logo appears on boot There was no on screen message before about the f9 key The laptop can boot into windows at the moment using a generic oem install If I assign a grove letter to the recovery partition I can see that there still is the data on there
  3. hey all for some reason my laptop was unable to boot, had to restore using a windows 8 oem disc rather then the recovery image. as it wasnt working after getting my system up and running i am still unable to to press the f9 key on my asus k55a laptop, and reilised that its out of warenty they want to charge me for the reimaging of the hard drive i have part got the laptop to atleast recignise the recovery image as now i have the option to create a recovery drive, but upon testing it, it still asks for the media for install here is my reagent.xml file <?xml version='1.0' encoding='utf-8'?><WindowsRE version="2.0"><WinreBCD id="{267d66e7-cac6-11e3-bf61-fbecbf5a7db4}"/><WinreLocation path="\Recovery\WindowsRE" id="0" offset="554696704" guid="{b54dddc0-5c18-434d-8691-a4e1f47971c3}"/><ImageLocation path="" id="0" offset="0" guid="{00000000-0000-0000-0000-000000000000}"/><PBRImageLocation path="\RecoveryImage" id="0" offset="978718494720" guid="{ebd0a0a2-b9e5-4433587c0-68b6b72699c7}" index="1"/><PBRCustomImageLocation path="" id="0" offset="0" guid="{00000000-0000-0000-0000-000000000000}" index="0"/><InstallState state="1"/><OsInstallAvailable state="1"/><CustomImageAvailable state="0"/><IsAutoRepairOn state="0"/><WinREStaged state="0"/><OperationParam path=""/><OsBuildVersion path="9600.17041.amd64fre.winblue_gdr.140305-1710"/><OemTool state="1"/><IsServer state="0"/><DownlevelWinreLocation path="" id="0" offset="0" guid="{00000000-0000-0000-0000-000000000000}"/><IsWimBoot state="0"/><ScheduledOperation state="4"/></WindowsRE>windows was missing this bit so i readded it <PBRImageLocation path="\RecoveryImage" id="0" offset="978718494720" guid="{ebd0a0a2-b9e5-4433587c0-68b6b72699c7}" index="1"/> attatched is 2 screenshots from my info from diskpart i hope that someone can help me to get this factory image woking
  4. ok but any way to recover from this, the recovery partiion is in tack and all the others are too
  5. ok who knows about adding uefi boot optionn in my bios? i did a bois update as it *improves memory issues* and now i have lost a few of the uefi boot options ( recovery, acornis true image) how do i add them back asus k55a
  6. thats what i thought but got no way of checking the bois. lol
  7. hey all bit of a hard one here basically a few years ago my son droped my laptop and cracked the screen. so i have been using it though a tv via hdmi. windows got currupt due to hard fri failure. my questain is how could i install windows on to this laptop using the hdmi? is this even possible to load a hdmi during the setup process? i have tryed creating a unattened install of xp doesnt seem to work. the graphocs card on the laptop is a ati one. i have also tryed conecting it to a normal monitor but the fn keys dont work without the sony event service installed so it dont work laptop is about 4 years old but its worth trying to get it working espcially as i just brought a 500GB hdd for it thanks paul
  8. hi thanks for your reply, i have checked att the security things and both users have "read & execute" accessto the phisical dolder ( in this case the root of D:\ , i am not using homegroup and it doesnt share everything like programs ect. i get an accsess denined error
  9. hey all. my set up is as follows compaq laptop - windows 7 ultimuate, dynamic ipaddress Lapptop name is USER-PC, shared d:\ with full admin rights user name is USER sony laptop - windows 7 ultimuate, dynamic ipaddress Lapptop name is PAULPAGE-PC shared d:\ with full admin rights user name is Paul on both laptops the have an account called user and an account called Paul with same passwords on throuble is i can accsess the compaq laptop share on the sony laptop wilst on the account called USER but not when logged in with the account called Paul. but it is all the same passwords any help why i cant seem to do this? PAul
  10. i still dont know what is causing this, any1 got any pointers?
  11. i am using a vm at the moment just till i figured this out, so its on the same vm, users can logon on a temp profile
  12. any1? i really need this to work asap to get it all setup and working
  13. hey all still having probelms... i have got the setup working now just having issies with roaming profiles. i got a user set up, but when loging on i get the following in the event log, "Log Name: Application Source: Microsoft-Windows-User Profiles Service Date: 14/06/2008 21:46:48 Event ID: 1521 Task Category: None Level: Error Keywords: Classic User: PSPAGE\pspage Computer: server.pspage.local Description: Windows cannot locate the server copy of your roaming profile and is attempting to log you on with your local profile. Changes to the profile will not be copied to the server when you log off. This error may be caused by network problems or insufficient security rights. DETAIL - Access is denied. Event Xml: <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> <System> <Provider Name="Microsoft-Windows-User Profiles Service" Guid="{89B1E9F0-5AFF-44A6-9B44-0A07A7CE5845}" EventSourceName="profsvc" /> <EventID Qualifiers="49152">1521</EventID> <Version>0</Version> <Level>2</Level> <Task>0</Task> <Opcode>0</Opcode> <Keywords>0x80000000000000</Keywords> <TimeCreated SystemTime="2008-06-14T20:46:48.000Z" /> <EventRecordID>289</EventRecordID> <Correlation /> <Execution ProcessID="0" ThreadID="0" /> <Channel>Application</Channel> <Computer>server.pspage.local</Computer> <Security UserID="S-1-5-21-664250057-3065096007-1029384459-1108" /> </System> <EventData Name="EVENT_CENTRAL_NOT_AVAILABLE_DISABLE"> <Data Name="Error">Access is denied. </Data> </EventData> </Event>" I have tin the user account, in the profile tab i have the following in the profile path i have :\\Server\netlogon\pspage and i have set the home directory to drive z: \\Server\netlogon\Documents\pspage obviosly the netlogon folder was already created i just added the documents folder and shared it, with the following, users with full control creator ower, authenticated users, the user who is loged on so in the case paul s page, system, administrators, and server operators. so how can it still be denided accsess when the user has full accsess on that share? any help? paul
  14. ok i found log on locally evenutually, i have enabled it, BUT when a user tries to log on i get a message saying ""You cannot log on because the logon method you are using is not allowed on this computer. Please see you network administrator for more details." well i am the F**king admin. lol also how do i get rid of the user password complexity and histor ect for users of the domain
  15. ok i found the area u mentioned, but u cannot find log on locally, i got log on as a service though, any help?
  16. but i dont see Domain Controller Security Policy, only Local Security Policy
  17. hey all my problem is i need to run a domain controler so i can have roaming profiles so my mates can have there own areas on the pcs i would like to try server 2008 enterprise as i have a copy given to me by ms. problem is vista vould not connect to the controoler kept giving me errors about cannt find server and the users need to be able to log on to the domain controler, i e user can log on to my laptop or to the server depends witch is in use at the time, but it kept saying that the user didnt have rights to logon to the domain controller. please help as it is doing my head in with my mates cheers
  18. Hey all As eclipse internet have screwed me over i am in desperate need of a free web site host, with ftp accsess, perferably without any adds. any1 care to recomend some for me, anyone had any good service with the free web site hosts?
  19. Hey all, is it possible to have a wierd and wireless network, but on 2 differant routers. i have a speedtouch 510, ( might be old but works) i want this as my wired network to connect my desktop and laptop, and then i have a orange livebox router that is connected to the internet and handles the wifi. is there a way of having both the connections working. i have tryed but as soon as i connect the wired network i have no internet. i have xp ( desktop) vista on laptop cheers
  20. the issue isnt wether it was brought online of offline, the issue is trying to iddentify the actual faulty componant.
  21. well yes u could, but he got the parts from online as there alot cheaper
  22. hi thanks for your reply. we dont have a system availible to check the ram as it runs at differant speed to the configs that we currently have, i have asked him to stip the pc to basics , MB, RAM, CPU, but the problem still happens he tells me that he is sending the psu back for an exchange. failing that being faulty i think he said somethhing about returning the ram and getting something differant.


×
×
  • Create New...