Jump to content

Doenja

Member
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 
  • Country

    Netherlands

About Doenja

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Doenja's Achievements

0

Reputation

  1. Doenja

    WAIK

    Where should I put that? Rightklick the wimfltr.inf and choose install. Reboot. doenja
  2. just my two cents, Make a image of your system. Install the drivers for you're printer using the HP downloadfile. After install has finished and everything works as supose to use a drivergrabberprogram to pull the drivers for youre printer from the system. Forummember Siginet FREE drivegrabberprogram can be found here http://fileforum.betanews.com/detail/Drive...er/1170699160/1 or on his webpage http://siginetsoftware.com/forum/forumdisplay.php?f=13 Unplug you're printer, restore you're system from the image, reboot, plug the printer in and when the new hardwarefoundwizard shows point to the corresponding directory/media where you saved you're drivers. A little bit of hard work but it wil leave you with a clean system without al the junk HP installs by nature. good luck Doenja
  3. Tada!!!!!! Succes!!! Yes! Writing the ISO with Nero 7.5.9.0 gave the ASMS error. After a goolesearch i found lots of people having the same error after they burned there cd with a modern version of Nero. So I burned using ImgBurn and no problems at all. B) Conclusion: VirtualPC and Nero sucks bigtime in this case. Damian666, All is fine! Thanks everybody for responding.
  4. having fun all day!! Followed your advice and patched de sfc.ddl with Nlite, closed Nlite and patched with Vistapack, created the Iso, burnt a cdrw and tested on a real system and around T-39 stage i get a errormessage saying I386\asms onjuiste functie (wrong function) Thinking of a burnfailure or something going wrong creating the iso I started all over. Popped in the cd and????? same error ..wtf next step: when the erromessage showed I changed the patched cd for the real cd and setup finished leaving me with a half vista an half winxp style installation. Setup is checking something on the cd before continuing and found everything oke on the real cd Just to be absolutely sure that my genuine cd is ok I've installed with it and all went fine. So the problem seems to be the ASMS error popping up using the patched version. I'don't know what the files are for in that folder but apparently does the patching something to the files in that folder.??? regards Doenja
  5. Oke this is what i've done Installing Vistapack after installation: 1. copyed a fresh set of xpfiles to a new folder ( just to be safe) ( XP Pro retail sp2 integrated) 2. created a iso and used it to install a fresh new Virtual machine. Installation went fine and after that I patched the system with your pack. Result? Al is working. The only thing is that when i want to boot into safemode the system ask for clicking a username witch isnt there Installing with patched CD 1.. copyed a fresh set of xpfiles to another new folder and patched the files with your pack. Created the Iso and installed it on a new fresh virtual machine. Again the system halts at first boot after setup has finished "cleaning temporary installationfiles" 2. Booted into safemode ->works but again NO prefetchfolder. 3. Booting into safemode with network-> system halts 4. Booted into safemode with CMD-> works 5. Disabled SFC by editing the registry and booted again. System halts! Maybe it has something to do with patching the network.dlls? Should I disable sfc by patching the sfc.dll on the cd? I'm gona test on a real system and will give you the results as soon as possible. @ Mara Nlite wasn't even near my computer. regards Doenja Graag gedaan Damian.
  6. @Damian666 I've found some problems with the vistapack. 2.4 release. First: patching extmgr.dl_ failed with the following logmessage Patching File: extmgr.dl_ Copying File to working dir Executing Reshacker File not found Reshacker script error The extmgr.dll.log however produced this: [14 apr 2008, 12:10:54] [FileNames] Exe=Backup\extmgr.dll SaveAs=NewFiles\extmgr.dll Log=Logs\extmgr.dll.log [Commands] -modify "Resources\extmgr.dll\901.avi", AVI, 901, Commands completed Second one is that after patching the CD and after installing the patchedversion in VirtualPC the prefetchfolder is not created and winxp hangs at boot. Booting into safemode is possible. Booting into safemode with networkcapabilitys is not possible (system hangs) third one but this is a minor thingy (i hope ), when installing the battery software de os is complaining about the Logotest Regards Doenja
  7. Thanks for telling! I will remake the addon for you and that with the original name "mpsetupedp.msi" But i still think the the program will ask for the original installer when a error happens. Sometimes when a program get broke it will ask for the original installer. The location where a program got installed from is normally in the register. You could try and rename my WMP11edp.msi to mpsetupedp.msi and install from it if its been asked for. It might just need a few files ore register a broken part again. Done that before posting and the result is the same. I've created my own installer with EDP and as long the filename is the one generated the installer works. As sone as you rename it it gives the error. gr, Doenja
  8. It seems that the MSI created by the Enterprise Deployment Pach doesnt like to be renamed! It gives a error when trying to read from te RARSFX0 folder created in C:Windows\temp Setup is looking for mpsetupedp.msi and finds instead WMP11edp.msi Doenja
  9. What about changing your harddisk, backing up ofcourse the most importend items like documentfolder etc to a Rw/DVD and after that was done erasing the dvd in the proces off making a multibootDVD. I forgot to take out the disk from the writer Ending up with 3 gig of no data at all Ofcourse the old harddisk was already on his way to the compugraveyard. Who said that backing up was a good practice?? Doenja
  10. Sorry my bad It means : the system can't locate the file which should be there. Doenja I'll check it out... Turns out that WMP11 in Dutch is still beta, surely why it doesn't work. Ah, Ok, will have to wait till its final than. thanks for the response. Doenja
  11. Sorry my bad It means : the system can't locate the file which should be there. Doenja
  12. Integration failed with the dutch wmp11 package. Framework 1.1, 2.0 and 3.0 installed. errormessage: ************** Exception Text ************** System.ComponentModel.Win32Exception: Het systeem kan het opgegeven bestand niet vinden at System.Diagnostics.Process.StartWithShellExecuteEx(ProcessStartInfo startInfo) at System.Diagnostics.Process.Start() at System.Diagnostics.Process.Start(ProcessStartInfo startInfo) at WMP11Integrator.formMain.buttonIntegrate_Click(Object sender, EventArgs e) at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e) at System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e) at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventArgs mevent) at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks) at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m) at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam) tried to integrate with xpfiles in a folder and second time in the root of the harddrive. Doenja
  13. Windows Registry Editor Version 5.00 ;Add "Åpne kommandolinje her" to the context menu for drives and folders [HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\cmd] @="Åpne kommandolinje her" [HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\cmd\command] @="cmd.exe /k \"cd %L\"" [HKEY_CLASSES_ROOT\Drive\shell\cmd] @="Åpne kommandolinje her" [HKEY_CLASSES_ROOT\Drive\shell\cmd\command] @="cmd.exe /k \"cd %L\"" Here you go, This tweak adds- Åpne kommandolinje her- to both drives and folders rightclick contextmenu Doenja
  14. Image,image,image !!always create a image before testing!! It takes a few minutes to do but in the end it's so relaxed when things are screwed up. Doenja
  15. Does it sound very rude if I say that it is ones own responsibility for backing up his emails? AFAIK the service is still in betastate so relying on it isn't a wise idea. A spare harddrive does the job better dan Gmail and a 5 gig harddrive is affordable isn't it? create a image and burn it away and you're save Doenja


×
×
  • Create New...