Jump to content

Win2K Missing "My Computer", Tweeks not effective


rnsc
 Share

Recommended Posts

Slipstreamed Windows 2K Pro SP3 with SP4, UpdateRollup 1v2, Installer 3.1 using 1.3

Did this with 1.3 RC2 with no problem.

*THIS* time I checked more tweeks than with RC2.

"My Computer" does not appear on the desktop or anywere I can find!!!

This is a serious problem!

Help would be greatly appreciated. Even more than fixing my installation (although this would be nice for short term reasons), I would like to know what triggered this so that I can do an install where it will show.

---

Also the following tweeks were not ... "done". These are obviously not serious:

Desktop

Hide Internet Explorer icon It appears)

Visual Effects:

Keyboard shortcut underline enable (It is not enabled)

Menu animation Disable (They are enabled)

Tooltip animation disable (it is enabled)

Thank you.

Link to comment
Share on other sites


Did you select advanced mode under the registry tweaks in nlite? You can then make it start windows showing the my computer icon. This would be for future installations though. Have you tried downloading tweakui and trying that?

Link to comment
Share on other sites

Avien: Thanks for the heads up - I did not notice the "Advanced" check box. However, I still don't see an option to show or not show "My Computer"! And I don't know what I could have done to make it disappear. I think it must be a bug somehow. No, I did not try tweekui (Thanks for that suggestion too). See below...

>>> Nuhi <<< I re-slipstreamed with minimal stuff changed and My Computer appears. I have detailed, step by step notes in a file of what I did both times, and of course I have the session files on the .iso's, and I have the .iso's. Can I send you any or all of the above? I don't have any place I can post large files... do you have a place I could store them? Or, I will mail you CDs if that is the easiest.

Link to comment
Share on other sites

Avien: Thanks for the heads up - I did not notice the "Advanced" check box. However, I still don't see an option to show or not show "My Computer"! And I don't know what I could have done to make it disappear. I think it must be a bug somehow. No, I did not try tweekui (Thanks for that suggestion too). See below...

>>> Nuhi <<< I re-slipstreamed with minimal stuff changed and My Computer appears. I have detailed, step by step notes in a file of what I did both times, and of course I have the session files on the .iso's, and I have the .iso's. Can I send you any or all of the above? I don't have any place I can post large files... do you have a place I could store them? Or, I will mail you CDs if that is the easiest.

Nuhi may just need your lastsession file. Not 100% though.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...