Jump to content

why XP only intalling in classic mode ?


 Share

Recommended Posts

i made in untend cd every thing is working will fa part from the facted that i get the classic mode looks like 2000 stily this is the case would love some one to help out here ive looked and looked in nlite but cont find how to get it back to xp look

have i missed some steps ?

thank you all for your help you all do a great jub here

; Generated by nLite 1.2 beta

[Data]

Autopartition=0

MsDosInitiated=0

UnattendedInstall="Yes"

[unattended]

UnattendMode=DefaultHide

UnattendSwitch="No"

OemPreinstall="Yes"

OemSkipEula="Yes"

FileSystem=*

WaitForReboot="No"

NoWaitAfterTextMode=1

NoWaitAfterGUIMode=1

DriverSigningPolicy=Ignore

NonDriverSigningPolicy=Ignore

[systemRestore]

[GuiUnattended]

OemSkipWelcome=1

[Components]

[userData]

ProductKey="8888-8888W-88888-88888-888888"

[RegionalSettings]

Language= "0409"

[Networking]

InstallDefaultComponents="Yes"

Link to comment
Share on other sites


the thing is i dont know if it is nlite of some auther program so was not shore where to post
I did a fresh install and it went straight into classic mode... I didn't use nlite - I did use RyanVM's update packs (post-sp2 hotfixes/WMP10). I prefer classic mode anyway, but I thought this info may help you.
Link to comment
Share on other sites

its a cab

use "jcarle's compression bin" search for it

-put modifype.exe in your live system32 -otherwise compression bin won't work properly

i'd leave it as classic though, its only setup!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...