Jump to content

NOD32 - UA Activation of AMON


Marthax
 Share

Recommended Posts

Hello Guys!

Does anyone know how to activate AMON UA for NOD32? I've tried this and it doesn't work.

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Eset\Nod\Currentversion]
"Amon_status"=dword:00000000
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Eset\Nod\CurrentVersion\Modules\AMON\Settings\Config000\Settings]
"SP"="C:\\Program\\Eset\\"
"enabled"=dword:00000001
"check_on_open"=dword:00000001
"check_on_rename"=dword:00000001
"check_on_execute"=dword:00000001
"check_on_create"=dword:00000001
"media_floppies"=dword:00000001
"media_network"=dword:00000001
"media_local"=dword:00000001
"boot_on_access"=dword:00000001
"boot_on_shutdown"=dword:00000001
"sec_clean"=dword:00000001
"sec_delete"=dword:00000001
"sec_rename"=dword:00000001
"sec_exclude"=dword:00000001
"sec_replace"=dword:00000001
"manualstop_enabled"=dword:00000000
"autorun_dynamic"=dword:00000000
"autoupd_notify"=dword:00000001
"exc"=hex:ff,ff,ff,ff
"exc_num"=dword:00000000

Currently, my NOD32 is disable from the systray when I boot up for the first time which means that AMON is disabled. I want it to be visible and activated. Any ideas?

Thanks in advance!

Marthax

Edited by Marthax
Link to comment
Share on other sites


Ok. Could you make me one then? I just want it to enable AMON, everything else can be set to defaults. That would be great :thumbup

EDIT: Nevermind. I don't need one nomore. Thanks anyway.

Edited by Marthax
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

I'm sorry, suscribing to a topic doesn't seem to work :no: (gonna check some more options in 'my controls' to see if I find something :D)

If someone is still interested, here is the one I use (everything is activated, advanced heuristics is auto. used when scanning, ...)

config.xml

Link to comment
Share on other sites

@ Marthax - How did you do this? I'd like to know how to set this up.

@ djbe - I'm pretty unfamiliar with this... how do I go about using the xml file you provided?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

ugh, topic subscription not workin again... (I think it should be enabled by default...)

setup.exe /silentmode /reboot /cfg=pathToConfig\config.xml

you can find a lot of information about this here.

edit:

never mind, finally found a setting in control panel called "Enable 'Email Notification' by default?" in "email settings"

Edited by djbe
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...