Jump to content

setup stuck at 33 min


 Share

Recommended Posts


ummm ok i just tried the setup for like the 5th time and now its working :wacko: this disc is really annoying me, now its asking me for my product key which is in my winnt.sif

;
; Generated by nLite 0.99.5 beta 4
;

[Data]
MsDosInitiated = 0
UnattendedInstall = Yes
       AutoPartition=0

[Unattended]
UnattendSwitch = Yes
OemPreinstall = Yes
OemSkipEula = Yes
FileSystem = *
WaitForReboot = No
NoWaitAfterTextMode = 1
NoWaitAfterGUIMode = 1
TargetPath = "\Windows"
DriverSigningPolicy = Ignore
NonDriverSigningPolicy = Ignore
Hibernation = No
OemPnPDriversPath="Drivers\000_nforce_chipset;Drivers\001_VIS_chipset;Drivers\002_network;Drivers\003_network;Drivers\004_IDE;Drivers\005_audiodrv;Drivers\006_GART;Drivers\007_memctl;Drivers\008_smbus;Drivers\009_sharpprinter;Drivers\010_modem;Drivers\011_audio_realtek;Drivers\012_chipset_via_agp;Drivers\013_geforce;Drivers\014_radeon"

[SystemFileProtection]
SFCQuota = 0

[GuiUnattended]
AutoLogon = Yes
TimeZone = 250
OEMSkipRegional = 1
OemSkipWelcome = 1

[LicenseFilePrintData]
AutoMode = PerServer
AutoUsers = 999

[Display]
       BitsPerPel=32
       Xresolution=1024
       Yresolution=768
       Vrefresh=85

[regionalsettings]
Language=00000c09
LanguageGroup=1

[UserData]
   ProductKey=*-*-*-*-*
       FullName="Windows User"
       OrgName="N/A"


[Identification]
       JoinWorkgroup=WINDOWS

[Networking]
       InstallDefaultComponents=Yes

[Shell]
       CustomDefaultThemeFile = "%WinDir%\Resources\Themes\ergo.theme"
       DefaultStartPanelOff = No
       DefaultThemesOff = No

[GuiRunOnce]
       %systemdrive%\install\install.cmd

[Components]
msmsgs=off
msnexplr=off

sorry for the long code

PS im using a multi boot and the winnt.sif is placed in the pro1 folder at the root like the guide says to do

Edited by prathapml
Link to comment
Share on other sites

what fixexd it cuz im having the same problem heres my winnt.sif

SetupMgrTag
[Data]
AutoPartition=0
MsDosInitiated="0"
UnattendedInstall="Yes"
AutomaticUpdates=yes

[Unattended]
UnattendMode=FullUnattended
OemSkipEula=Yes
OemPreinstall=Yes
UnattendSwitch="yes"
TargetPath=\WINDOWS
DriverSigningPolicy=Ignore

[GuiUnattended]
AdminPassword=*
EncryptedAdminPassword=NO
OEMSkipRegional=1
TimeZone=20
OemSkipWelcome=1

[UserData]
ProductKey=*_*_*_*_*
FullName="_"
OrgName="_"
ComputerName=MEdiaCom

[TapiLocation]
CountryCode=1

[Identification]
JoinWorkgroup=ehome

[Networking]
InstallDefaultComponents=Yes

[WindowsFirewall]
Profiles = WindowsFirewall.TurnOffFirewall

[WindowsFirewall.TurnOffFirewall]
Mode = 0

[IEPopupBlocker]
BlockPopups=Yes
FilterLevel=Medium
ShowInformationBar=Yes

[URL]
Home_Page=http://www.google.com

[Components]
msmsgs=off
msnexplr=off
freecell=off
hearts=off
minesweeper=off
pinball=off
solitaire=off
spider=off
zonegames=off

[Shell]
CustomDefaultThemeFile = "%WinDir%\Resources\Themes\MyTheme.theme"

[GuiRunOnce]
%systemdrive%\install\start.cmd

Edited by prathapml
Link to comment
Share on other sites

I have found that this product key requires quotes around it.

If the product key seems to mysteriously start to work chances are it has been manually entered and next time everything is started extremely clean it won't work.

ProductKey="XxXxX-XxXxX-XxXxX-XxXxX-XxXxX"

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...