Jump to content

Winnt.sif help please


 Share

Recommended Posts

here's mine, i have the welcome screen

;SetupMgrTag
[Data]
   AutoPartition=0
   MsDosInitiated="0"
   UnattendedInstall="Yes"
   AutomaticUpdates=1


[Unattended]
   FileSystem=*
   OemPreinstall=Yes
   UnattendSwitch=No
   UnattendMode=FullUnattended
   OemSkipEula=Yes
   DriverSigningPolicy=Ignore
   NonDriverSigningPolicy=Ignore
   TargetPath=\WINDOWS
   WaitForReboot=No
   Hibernation=No
   OemPnPDriversPath="drivers\000_intel;DP\G\A\1;DP\G\A\2;DP\G\I\1;DP\G\I\2;DP\G\M\1;DP\G\M\2;....."


[GuiUnattended]
   AdminPassword=******
   EncryptedAdminPassword=Yes
   OEMSkipRegional=1
   TimeZone=105
   OemSkipWelcome=1

[UserData]
   ProductKey=*****-*****-*****-*****-*****
   FullName="*****"
   OrgName=""
   ComputerName=P4-2800

[Display]
   BitsPerPel=32
   Xresolution=1280
   YResolution=1024
   Vrefresh=60

[RegionalSettings]
   LanguageGroup=1
   Language=0000080c

[Identification]
   JoinWorkgroup=WORKGROUP

[Networking]
   InstallDefaultComponents=Yes

[Components]
   msmsgs=off
   msnexplr=off

;Désactivation du pare-feu intégré possible depuis le SP2 (voir l'aide dans "SUPPORT\TOOLS\DEPLOY.CAB")
;Note : Personnalisation du pare-feu dans l'aide
[WindowsFirewall]
Profiles = WindowsFirewall.TurnOffFirewall

[WindowsFirewall.TurnOffFirewall]
Mode = 0

[Branding]
   BrandIEUsingUnattended=Yes

[Proxy]
   Proxy_Enable=0
   Use_Same_Proxy=0

[Shell]
   CustomDefaultThemeFile = "%WinDir%\Resources\Themes\Alanis.theme"
   DefaultStartPanelOff = Yes

[GuiRunOnce]
   %systemdrive%\install\regtweak2.cmd
   %systemdrive%\DP\S\Sound_Control_Panels.cmd
   %systemdrive%\DP\G\CP.cmd
   %systemdrive%\install\WPI\wpi.cmd

Link to comment
Share on other sites


Here My Winnt.sif

This Has The Set Up Screen

;SetupMgrTag 
[Data]
   AutomaticUpdates=1
   AutoPartition=0
   MsDosInitiated="0"
   UnattendedInstall="Yes"

[Unattended]
   UnattendMode=FullUnattended
   OemSkipEula=Yes
   OemPreinstall=Yes
   UnattendSwitch="No"
   Repartition=No
   Hibernation=No
   OemPnPDriversPath="Drivers\002_graphics;Drivers\004_sound;Drivers\"
   DriverSigningPolicy=Ignore
   AutoActivate=Yes
   TargetPath=\WINDOWS
 
[GuiUnattended]
   AdminPassword="***********"
   EncryptedAdminPassword=NO
   OEMSkipRegional=1
   TimeZone=4
   OemSkipWelcome=1
 
[UserData]
   ProductKey=********************
   FullName="*********"
   OrgName="*********"
   ComputerName=***********
 
[Display]
   BitsPerPel=32
   Xresolution=1024
   YResolution=768
   Vrefresh=60
 
[Identification]
   JoinWorkgroup=MSHOME
 
[Networking]
   InstallDefaultComponents=No
 
[NetAdapters]
   Adapter1=params.Adapter1
 
[params.Adapter1]
   INFID=*
 
[NetClients]
   MS_MSClient=params.MS_MSClient
 
[NetProtocols]
   MS_TCPIP=params.MS_TCPIP
 
[params.MS_TCPIP]
   DNS=Yes
   UseDomainNameDevolution=No
   EnableLMHosts=No
   AdapterSections=params.MS_TCPIP.Adapter1
 
[params.MS_TCPIP.Adapter1]
   SpecificTo=Adapter1
   DHCP=Yes
   WINS=No
   NetBIOSOptions=2
 
[SystemRestore]
   CheckpointCalendarFrequency = 2
   CheckpointSessionFrequency = 12
   MaximumDataStorePercentOfDisk=4
 
[Components]
   AutoUpdate=On
   Calc=On
   Deskpaper=On
   Dialer=Off
   Dtcnetwork=Off
   Fax=Off
   Fp_extensions=Off
   Fp_vdir_deploy=Off
   Freecell=Off
   Hearts=Off
   Iis_ftp=Off
   Iis_htmla=Off
   Iis_doc=Off
   Iis_inetmgr=Off
   Iis_internetdataconnector=Off
   Iis_nntp=Off
   Iis_pwmgr=Off
   Iis_serversideincludes=Off
   Iis_smtp=Off
   Iis_smtp_docs=Off
   Iis_webadmin=Off
   Iis_webdav=Off
   Iis_www=Off
   Iis_www_vdir_printers=Off
   Iis_www_vdir_scripts=Off
   Iis_www_vdir_terminalservices=Off
   Indexsrv_system=Off
   Inetprint=Off
   Licenseserver=Off
   Media_clips=On
   Media_utopia=On
   Minesweeper=On
   Mousepoint=On
   msmsgs=Off
   Msnexplr=Off
   Mswordpad=On
   Paint=On
   Pinball=Off
   Rec=On
   Rootautoupdate=On
   Rstorage=On
   Solitaire=On
   Spider=On
   Templates=On
   zonegames=Off
   
[Shell]
   CustomDefaultThemeFile=%systemdrive%\WINDOWS\Resources\Themes\XpGrey.Theme

Link to comment
Share on other sites

Hi

Sorry i took so long to reply, needed to try out various things.

Last night i used my original XP Pro CD, no SP1 or 2, and no winnt.sif file.

I did a full Format as part of the installation

There was no OOBE at the end of installation, it just goes straight to the Administrator Desktop, i am given no choice to set up user accounts.

is this something to do with the fact that, the graphics drivers for the machine are not included with XP, so the graphics are set to 640x 480

This is all being tried out on a Dell 2400, and the graphics are integrated, and there is no AGP slot.

What i am trying to say is does the OOBE depend on Graphics.

Thanks

Link to comment
Share on other sites

Hi

Well, i think it might have, because i have just used the same disc in an old Gateway 500, and at last i have the OOBE.

Now this machine has an Nvidia 64mb graphics card, and the drivers are included in XP.

Can anybody else think of an explanation for this.

Link to comment
Share on other sites

Hi

I sure as hell don't think Dells got a problem with it.

Its me (with contributions from the forum) thats spent the last couple of days trying to find out why my winnt.sif file was not working, when all along it was.

I have just created a new XP+SP1&2.iso with my original winnt.sif file (with of course the Amended UnattendSwitch answer), and used it to install on the Gateway machine, and the OOBE appeared.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...