Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


ced1106

Error: "You Have Restored a Good Registry"

Recommended Posts

I've had to restart my machine 5+ times so far. :(

Every time I restart, I receive a "You Have Restored a Good Registry" message: Windows foudn an error in your system files and restored a recent backup of the files to fix the problem. Press Enter to restart your computer.

(Before this, my computer was installing the SE Service Pack in Safe Mode.)

Thanks,

Cedric.

aka. Washu! ^O^

Share this post


Link to post
Share on other sites

You can try this tip, too:

Add "SystemReg=0" line into C:\MSDOS.SYS 's [Options] section.

Share this post


Link to post
Share on other sites

its funny, a couple days ago someone called me having the same problem. now i have an answer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, I've also encountered the same problem. The Registry Check keeps on looping after the installation.

Thanks to Gape's suggestion on disabling sysreg i could finally get into windows.

(luckily i could still get into safe mode...)

Thanks :D

(otherwise i would be penalised by my bro for spoiling the computer again......)

BTW. is there anyway for me to manually undo this installation(1.6.2) ?

This is because the previous registry was restored by the RegChecker and had probably affected the win98's uninstall list.

There is no way for me to uninstall from the Control Panel-> Add/Remove Programs...

Or should i leave as things be?

Thanks in advance =)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am having the exact same microsoft registry continual rescanning and restoring and rebooting problem -English non US Australian ver of Win98SE is what I am trying to install the latest unofficial service pack 2.1a on. Fortunately I backed up the entire drive beforehand so was able to do a synch restore replacing just changed and deleted files.

Would still like to be able to install this if there is a fix - just wondering if the solution above to disable scanreg will work to just install the pack and then will it be safe to enable scanning again for normal use as it is a handy backup tool for the registry too. Or is this problem likely to reoccur after a succesful boot with the new files installed?

Also wondered if anyone has had the same problem with the latest Dec 07 98SE autoupdater program as I am hoping to install that after this unofficial pack.

Any help would be much appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
:whistle: Wise Registry Cleaner 3 Free ;ver3.6.2.0(Freeware); http://www.WiseCleaner.com :sneaky: Run Auto-patcher;then,Use WiseRegistryCleaner to clean registry,(delete any files not fixed!) and next go to Programs>Accessories>SystemTools>SystemInformation>Tools>RegistryChecker=SaveRegistry and Re-boot!***Run Scandisk and Defrag after re-boot."*We must Run some kinda RegCleaner with 98SE cause it'll  s l  o   w   d o  w   n    Our PC if ya don't!

Share this post


Link to post
Share on other sites

i dont know what autopatcher is but regcleaner by juoni vuorio is a very good registyr program been keeping my 98 box running smooth for years.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...