Jump to content

HELP error 419


Siltm
 Share

Recommended Posts

Help , No matter what I do , I get this error always appears when entering settings or trying to configure any component of the WPI. I deleted all returned to default and nothing happens, but for some reason to reopen the program and continue with the settings I get this error. When it appears no matter what I do will follow until you reinstall the computer, and I tried on WinXP / 7/8 /10, even virtualizing the OS, if that error appears on the computer I can no longer use WPI

 

 

post-380920-0-18868500-1442861355_thumb.

Link to comment
Share on other sites


1 - 8.7.3 (same error 8.7.2)

2 - No

3 - NO, it is imported from a previous version of WPI, if I create a new config, everything is fine until I leave the program and start again

 

maybe the problem is my windows in Spanish ?

Link to comment
Share on other sites

By donation (with another username .. myself, don't worry) , the last working run was the 8.7.1 , but since I updated to 8.7.2 (and x.3 ) i can't no longer run my config. This afternoon I'll start a new setup (clean) if the error appears again I 'll let you know

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...