Jump to content
MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. ×

i need an answer file for both x86 and x64


net3m
 Share

Recommended Posts

Hi guys

oem settings is not workin in an esd file that contain 32 and 64 versions.

oem logo and other thing has show in 32 version but not in 64

i change my answer file with x86 and amd64 sections,but not workin

Who knows how changes need too file?

Edited by net3m
Link to comment
Share on other sites


<component name="Microsoft-Windows-LUA-Settings" processorArchitecture="x86" public

 

<component name="Microsoft-Windows-LUA-Settings" processorArchitecture="amd64" public

 

Hi

In my answer file everything has double,like up of this note,

But amd64 sections in not working.only x86 lines was working well.why?

Does not any way to work amd64 and x86 lines in one xml file?

Edited by net3m
Link to comment
Share on other sites

Well it did work in 7/8. Either something changed for Windows 10 or you aren't doing something right. Its hard to tell from your posts. It would be better if you could post your XML in CODE tags or attach it to the post so we can see if there is an error.

Here is an example of a hybrid answer file if it helps you (it is for Windows 7)

http://www.msfn.org/board/topic/139572-ask-your-seven-xml-here/page-5#entry963334

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...