Jump to content

Windows Live Essentials 2011


El_Esteban
 Share

Recommended Posts

Hello, i install Windows Live Essentials 2011 in unatended mode in every computer without any problem, but the first start of the aplication windows live messenger its appear this window:

windowsliveessentials20.png

In english is something like:

Select the Configuration

Help to improve our products and services

When you acept microsoft get data about your computer...

More Information

-And the help link in this windows go to this:

http://explore.live.com/windows-live-essentials-help-improve-windows-live-ui?mkt=en-en

I have searh for registry changes and for files changes when uncheck this box and click acept, but i didnt find anything...

Im using windows 7

Anyone knows how to disable this window and dont appear the first time?

Thanks :hello:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Thanks, Yes i have look this post before, but i dont see this before; /AppSelect:ALL!,Mail,Messenger,PhotoGallery,Writer

I Have the switch

/AppSelect:Messenger,MovieMaker,silverlight

Im going to try this:

/AppSelect:ALL!,Messenger,MovieMaker,silverlight

Thanks :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Yes, thanks you very much, it can be that, i have try to install messenger in a new computer with this switch and this computer dont aswer me for that in the first start of windows live messenger 2011.

I think than the swith ALL! means no-ALL

Greetings and thanks :hello:

Link to comment
Share on other sites

I think than the swith ALL! means no-ALL

I think ALL! is a typo. The ! (exclamation point) is used as a "NOT" operator. It seems perhaps a parsing error that WLSETUP will actually do something with this as you posted:

/AppSelect:ALL!,Messenger,MovieMaker,silverlight

I would think that the above arguments wouldn't do anything. Take this one as an example instead:

/AppSelect:ALL,!Messenger,MovieMaker,silverlight

The above example would instruct WLSETUP to install ALL included packages except for Messenger. It is possible that WLSETUP may read this command as install ALL except Messenger, Movie Maker and Silverlight. You'd have to test it out.

Link to comment
Share on other sites

Yes, you are right. I have tested more this command and i think that this command wouldn't do anything.

The next try to start WLM2011 the window appear again...

Yes, It can be a typo error

I should do the autoit script :lol:

Thanks :hello:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...