Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


Defcon79

Problems installing Vista

Recommended Posts

When I try to install Vista Ultimate, it hangs in the last stage (Completing Installation..) which never completes.

As a test, I got a copy of the Vista Enterprise image we use to deploy at work, which I can't activate anyway without a domain controller. It installs fine.

I then tried doing an upgrade from Enterprise->Ultimate and it hangs again in the same place. Ultimate installs fine in a VM so I know its not bad media.

My hw config -

Q6600 - all default settings, no oc

Abit IP35 Pro

2GB Crucial memory PC6400

4x 500GB hdd's in AHCI

I've run memtest86 for 10hrs successfully. XP also installs ok. I'm at a loss for things to try at this point.

Edited by Defcon79

Share this post


Link to post
Share on other sites

No one ?!

:(

Another thing I've noticed is that the installer takes a long time to load - when I boot from dvd, after I see the 'windows is loading drivers' screen, I see the screen with the wallpaper for ~5min before the install screen comes up. Is that normal?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...