Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


Cti

.NET AIO in what order to add

Recommended Posts

Can someone please help, I have tried RyanVM's AIO add on and another fellows add on from RyanVM forum both causing the same problem

I have tested both add ons with the same issue, they cause my firewall to load very slow .. maybe 2 min or so .. also I am using a Sony Micropc, a service called Vaio Event Service, Bluetooth etc all take the same amount of time to load .. this is not good, it happens in both VMWARE and on my Sony Micropc

Could this be because of the order of my add ons ?

Q:\TRANSFER C2D to UX\ADD ONS\OnePiece_IE7AddOn_1.7.2_ENU.cab

Q:\TRANSFER C2D to UX\ADD ONS\WMP11_Tweaked.cab

Q:\TRANSFER C2D to UX\ADD ONS\dt4091_143_x86.cab

Q:\TRANSFER C2D to UX\ADD ONS\ProgramAddons Firefox 2.0.0.11.cab

Q:\TRANSFER C2D to UX\ADD ONS\ProgramAddons_K-Lite_Codec_Pack_Mega_3.4..cab

Q:\TRANSFER C2D to UX\ADD ONS\ProgramAddons_7Zip_4.42.cab

Q:\TRANSFER C2D to UX\ADD ONS\ProgramAddons TrueCrypt 4.3a.cab

Q:\TRANSFER C2D to UX\ADD ONS\ProgramAddons UltraVNC 1.0.2.cab

Q:\TRANSFER C2D to UX\ADD ONS\ProgramAddons FileZilla 3.0.1.cab

Q:\TRANSFER C2D to UX\ADD ONS\ProgramAddons Universal Extractor 1.5.cab

Q:\TRANSFER C2D to UX\ADD ONS\ProgramAddons ResHack 3.4.0.cab

Q:\TRANSFER C2D to UX\ADD ONS\ProgramAddons nLite 1.4.0.5.cab

Q:\TRANSFER C2D to UX\ADD ONS\ProgramAddons WinIPConfig 2.7.2.cab

Q:\TRANSFER C2D to UX\ADD ONS\HashTab-205.cab

Q:\TRANSFER C2D to UX\ADD ONS\DAMN_NFO_Viewer_v2-10-0032-RC3.cab

Q:\TRANSFER C2D to UX\ADD ONS\Gorki_AddOn_NTREGOPT_160807.cab

Q:\TRANSFER C2D to UX\ADD ONS\Kels_CPLBonus_addon_v6.1.CAB

Q:\TRANSFER C2D to UX\ADD ONS\Ricks_LunaRoyale_AddOn_v3.2.rar

Q:\TRANSFER C2D to UX\ADD ONS\AIO_Inspirat_Theme_Addon_by_LUZR4LIFE.7z

Q:\TRANSFER C2D to UX\ADD ONS\AIO_Black_Theme_Addon_by_LUZR4LIFE.7z

Q:\TRANSFER C2D to UX\ADD ONS\AIO_Crystal_Theme_Addon_by_LUZR4LIFE.7z

Q:\TRANSFER C2D to UX\ADD ONS\Ricks_VistaSoundsReplacement_AddOn_70909.7z

Q:\TRANSFER C2D to UX\ADD ONS\NR_EnergySS_Addon_1.2.cab

Q:\TRANSFER C2D to UX\ADD ONS\Ricks_AIOVistaAeroCursors_AddOn_v7.07.03.rar

Q:\TRANSFER C2D to UX\ADD ONS\1RVMUpdatePack2.1.11.7z

Q:\TRANSFER C2D to UX\ADD ONS\RUPUpdates-2.1.11.13-Addon.7z

Q:\TRANSFER C2D to UX\ADD ONS\Ricks_VistaRTMBootSceenKB940322_AddOn.7z

Q:\TRANSFER C2D to UX\ADD ONS\NETFXAIO_ADDON_v3.zip

Q:\TRANSFER C2D to UX\XP Updates few\WindowsXP-KB939373-x86-ENU.exe

Q:\TRANSFER C2D to UX\XP Updates few\WindowsMedia11-KB936782-x86-ENU.exe

Q:\TRANSFER C2D to UX\XP Updates few\WindowsXP-KB923689-v2-x86-ENU.EXE

M:\XP Updates\WindowsXP-KB933729-x86-ENU.exe

M:\XP Updates\WindowsXP-KB941202-x86-ENU.exe

M:\XP Updates\WindowsXP-KB943460-x86-ENU.exe

Q:\TRANSFER C2D to UX\My Add ons\Winrar_3.70_Vistalized_Addon.cab

Q:\TRANSFER C2D to UX\My Add ons\Ricks_WindowsLiveMessenger8.5.1302.1018_AddOn.7z

Here is my last session, maybe this will shed some light ?

Last session

When I take the .NET AIO add out everything works fine and loads quickly ...

If any other info is needed I can post :thumbup

Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

It runs slowly probably because mscorsvw.exe is running in the background building net assemblies, which is normal after a net install.

The two addons you used are older and do not contain net 3.5 or sp's for net 2 and 3. I made one just recently that is up to date and makes mscorsvw.exe do its building immediately at high priority to get it done faster.

Can get either runonceex or svcpack x86 versions here: http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=5657

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nice :D

I actually had your thread open lol, first I tried RyanVM's then I found that other one and finally I saw yours .... I will try right now and see

Thanks for the reply

Share this post


Link to post
Share on other sites

jd976,

I added your AIO add on and have the same issues, do you have any other idea's

You said "It runs slowly probably because mscorsvw.exe is running in the background building net assemblies, which is normal after a net install."

Well how long does this take, it should not still be slow after numerous reboots etc ?

EDIT:

jd976 I also tried your switchless installer from runonce with no success, in VMWARE it was stuck at 1.1 with 1 sec to go for a very long time ..

Looks like I fixed the problem, in VMWARE, I won't say for sure until I test on my Sony MicroPC

I used RogueSpear's svpack add on for 1.1 and 2.0 then added his switchless installer 3.5 to runonce.

Edited by Cti

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...