Jump to content
MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. ×

Search the Community

Showing results for tags 'Networking'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • The General Stuff
    • Announcements
    • Introduce Yourself!
    • General Discussion
  • Microsoft Software Products
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Server 2008/2012/2016
    • Older Windows NT-Family OSes
    • Windows 9x/ME
    • Other Microsoft Products
  • Unattended Windows Discussion & Support
    • Unattended Windows
    • Other Unattended Projects
  • Member Contributed Projects
    • Nuhi Utilities
    • Member Projects
    • Other Member Contributed Projects
    • Windows Updates Downloader
  • Software, Hardware, Media and Games
    • Forum Categories
    • Mobile Devices
  • Customizing Windows and Graphics
    • Customizing Windows
    • Customizing Graphics
  • Coding, Scripting and Servers
    • Web Development (HTML, Java, PHP, ASP, XML, etc.)
    • Programming (C++, Delphi, VB/VBS, CMD/batch, etc.)
    • Server - Side Help (IIS, Apache, etc.)
  • X's Concepts
  • The Compaq Computer Corporation Club's Discussion

Calendars

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype

Found 2 results

  1. I have a host machine running Win 7 Pro 64bit. Installed Virtual PC 2007. Made a virtual machine and installed Windows 98SE. How do I get the networking working for the 98 machine has internet?
  2. Hi there, I'm facing some... weird.. issues with DNS requests. I don't know exactly when it started but it has gone real bad in the past few days. Basically every 2-3 link I click / site I load in Firefox 27 leads to a "Server not found" error, forcing me to manually reload the site (one or a few times) until the site is loaded properly. First I thought that the issue was entirely FF related and I consulted a few similar issue threads accross the web, deactivated DNS prefechting and flushed my DNS. However I now noticed that other programs have issues as well (e.g. the Secure Download Manager, self written C# WebClient applications, Visual Studio update etc.). Does anybody have an idea where this issue might come from? I also tried determining the current DNS server I'm using using ipconfig but that just shows the IP of my U.S. Robotics Router and I couldn't find anything in the router settings either. Thanks in advance, Max

×
×
  • Create New...