Jump to content
MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. ×

Search the Community

Showing results for tags 'Adobe Reader'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • The General Stuff
    • Announcements
    • Introduce Yourself!
    • General Discussion
  • Microsoft Software Products
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Server 2008/2012/2016
    • Older Windows NT-Family OSes
    • Windows 9x/ME
    • Other Microsoft Products
  • Unattended Windows Discussion & Support
    • Unattended Windows
    • Other Unattended Projects
  • Member Contributed Projects
    • Nuhi Utilities
    • Member Projects
    • Other Member Contributed Projects
    • Windows Updates Downloader
  • Software, Hardware, Media and Games
    • Forum Categories
    • Mobile Devices
  • Customizing Windows and Graphics
    • Customizing Windows
    • Customizing Graphics
  • Coding, Scripting and Servers
    • Web Development (HTML, Java, PHP, ASP, XML, etc.)
    • Programming (C++, Delphi, VB/VBS, CMD/batch, etc.)
    • Server - Side Help (IIS, Apache, etc.)
  • X's Concepts
  • The Compaq Computer Corporation Club's Discussion

Calendars

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype

Found 1 result

  1. I hope it's okay to post about (yet another) compatibility issue with Vista! Some of you may know already, but the latest version of Adobe Reader (Acrobat DC) only supports Windows 7 and later. However, I extracted the installer and got an MSI out of it. I edited the MSI with Orca and removed the NT 6.1 restriction, and it installed without errors. However, getting it to run is a different story. Judging by the error message attached, it appears that there's a missing call in USER32.dll called GetTouchInputInfo. I don't know if it can be stubbed or not, and I lack the necessary skills to do it myself. Would anyone here be interested in stubbing this call (or even finding out if it can be done)? Any help is greatly appreciated.

×
×
  • Create New...