Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


Search the Community

Showing results for tags 'WindowsXP'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • The General Stuff
    • Announcements
    • Introduce Yourself!
    • General Discussion
  • Microsoft Software Products
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Server 2008/2012/2016
    • Older Windows NT-Family OSes
    • Windows 9x/ME
    • Other Microsoft Products
  • Unattended Windows Discussion & Support
    • Unattended Windows
    • Other Unattended Projects
  • Member Contributed Projects
    • Nuhi Utilities
    • Member Projects
    • Other Member Contributed Projects
    • Windows Updates Downloader
  • Software, Hardware, Media and Games
    • Forum Categories
    • Mobile Devices
  • Customizing Windows and Graphics
    • Customizing Windows
    • Customizing Graphics
  • Coding, Scripting and Servers
    • Web Development (HTML, Java, PHP, ASP, XML, etc.)
    • Programming (C++, Delphi, VB/VBS, CMD/batch, etc.)
    • Server - Side Help (IIS, Apache, etc.)
  • X's Concepts
  • The Compaq Computer Corporation Club's Discussion

Forms

  • Contact MSFN
  • Submit News

Calendars

There are no results to display.

There are no results to display.

Product Groups

  • MSFN Sponsorship

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype

Found 3 results

  1. Hello, I have noticed recently that when I check taskmanager, the RAM usage shows as if it were using more RAM than I even have installed (1GB). Although it shows such high usage compared to what I really have, my computer still seems to be responsive and fast. I have also noticed that after a restart, the ram usage will be back to normal, but when it is left on for a few hours the RAM usage gets a lot higher than it should ever be. I have run multiple virus scans with Malwarebytes, superantispyware, and spybot with a clean report. So why is taskmanager falsely showing such high RAM usage??? Replies are appreciated! Check out the picture I have attached.
  2. I have a Dell Optiples GX620. Pentium D 3.0ghz, 4gb ram (3.2GB Readable), 128GBssd, Windows XP Pro 32bit. I stuck in a MSI nVidia 210 512mb pci-e video card. It is DirectX 10 ready. Anyway of getting DirectX 10 on Windows Xp? I have 9.0c right now. I did use the forum search and all I found was talk about it and dead links. If this is a dead horse, I'm sorry, I just recently began trying to go back to Windows XP. I'm a bit out of the know..... Thank You.
  3. Hello, I am currently attempting to create a dual-OS system on my gaming PC with Windows 10 Pro 64-bit and Windows XP Pro SP3 32-bit. I already have the dual boot setup between both OS and am working on finding drivers for the Windows XP side. The only drivers I currently have are the one for the SATA ACHI connection and the network adapter. The network adapter is a Realtek PCIe GBE Family Controller, hardware ID: PCI\VEN_10EC&DEV_8168&SUBSYS_E0001458&REV_0C. I found a Windows XP supported driver for it and installed it on my system. After rebooting the computer, it installs correctly, and the network icon showed up in the bottom right-hand corner of the task bar. However, when I plugged in the ethernet cord, nothing happened. I tried using a different cord and modem port, still nothing. It does work properly on the Windows 10 side however. Does anyone might know what might be the cause of this? Here are my system specs if it helps: Gigabyte - GA-H110M-A Micro ATX LGA1151 Motherboard | Intel - Core i7-6700K 4.0GHz Quad-Core Processor |Gigabyte - GeForce GTX 1060 3GB 3GB Windforce OC Video Card | 16 GB DDR4 RAM Also, as a side note, I would appreciate it if any of you could tell me where I can find drivers for my system for Windows XP. They're a bit hard to dig up, what with little official support for it. If you need hardware ID, I can give it to you. Thanks so much for all your help!
×
×
  • Create New...