Jump to content

steveblue

Member
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 
  • Country

    United Kingdom

Everything posted by steveblue

  1. Hello, I need help in fixing a computer running windows xp pro. the computer was running fine till 2 days ago when it stopped booting. Computer starts up, bots to xp screen then restarts I have tried all safe boot options, none work. all fail at mup.sys I have tried using xp disk to do a repair, and here's the fun part. The hard disk does not show up as C: in map command but is shown as the following: ? 2000mb ? 480000mb D: cdrom E: dvdrom I have install the hard drive on another system by usb and ran disk checker on and the disk seems to be ok, can access all files on disk. why is the disk showing as ? , I have tried the hard drive on a different IDE channel with the same results , is the hard drive showing up as ? the reason it wont boot?? Thanks
  2. Hello all, I'm looking to virtualize my windows 7 laptop and i'm trying to decide between using the backup in windows 7 ultimate and using virtaul pc 2007 or using vmware player and backing up with VMware vCenter Converter. Whats everyones view on this? Thanks Steve
  3. looking more for motherboard diagnostic gear, esp for motherboards with built in features that cant be swapped out
  4. Hello all, I'm looking feedback for good hardware and software diagnostic gear, what do you use? , anyone know what gear PCpro uses? I've had a search on google but to be honest most sites I've come across havent been the most professional to say the least, so any website address are welcome Thanks
  5. I just viewed that webpage about 30 seconds ago, was asking this question as Windows Vista professional didnt have this feature
  6. Hello, I'm going to ask a stupid question, does Windows 7 professional have the parental controls? if not installed but can they be added manually from the install DVD? Thank you,
  7. cheers for the replies After checking the IE8 add-ons and disabling them one at a time, it seems the trouble was caused by the Java addon, this was the reason that Firefox took an age to start up as well.
  8. Hi all, Has anyone else noticed that IE8 in Windows 7 is so slow at doing anything, try opening a new browser tab...... a good 15-20 seconds to open, can be slow to show pages etc now I didnt have this problem in Vista with IE8 , which wasnt much slower than Firefox..... talking of Firefox... in Windows 7 it takes a good 15 odd seconds to start (buttons become responsive) but once its started its quick ;-) does anyone know why IE8 is so much slower in Windows 7 than in Windows Vista??
  9. the defrag program was the first thing i checked as it would run the chkdsk on a boot time defrag , but that wasnt the problem. turns out it was a corrupt entry for Error Checking in the registry, a quick run of ccleaner sorted it out
  10. everytime I boot my windows 7 notebook it now runs the chkdsk, even if I let the chkdsk run through all 5 checks and then says windows starting... I get taken back to the chkdsk and the following: One of your disks needs to be checked for consistency...... how can I stop this from running everytime i boot my notebook?? thanks
  11. I have a MSI laptop model GX-700-071UK running Microsoft Windows Vista Ultimate 64 bit. Lately I have developed a problem with 2 of the laptops keyboard quick launch buttons on my laptop. There is 4 off them, one turns the wifi on/off , one turns the webcam on/off , one runs IE when pressed and one runs Media Player when pressed. . If I push the webcam or P1 buttons nothing happens, but both the internet explorer and wi-fi buttons work ok. The Bisoncam loads up in my system tray ok on system start up but has a red cross through it to say that the webcam isn't turned on. I can run the Bisoncam program from the desktop icon but this just brings up the program interface with a blank gray view screen where the image should be. Is there a way to reprogram the quick launch buttons to get them working? I'm I right in saying that this could be a problem with a reg entry for these buttons getting corrupted???? I really dont want to have to spend a day or 2 reinstalling Vista and all my other software just so I can get the webcam on/off button to work
  12. Hi I am using Visual Studio 2008 SP1 to code my websites, I updated my Visual Studio so I can use SQL server 2008 express and not I cant add any images to an asp image tag as the visual studio explorer do not see any images within a project folder. If i click show all files in the solution explorer, the images show up within the image folder, but when I click on the image tag a and goto the set image url within properties there is no images showing within the image folder??? anyone any ideas as to why this is happening?? Thank you, Steve
  13. seeing as i found this on a new install of Windows Vista 64 , I decided not to take the risk that my newly install operating systems had a virus etc so I wiped the hard drive and reinstalled. I have discovered that the AegisI5Installer.exe ends up in the C:\Windows\SysWOW64 folder after installing the Intel wireless drivers.
  14. Hi does anyone know what AegisI5Installer.exe is for??? , found this in my C:\Windows\SysWOW64 folder thank you
  15. Hi all, Has anyone tried installing Windows Vista unto an expresscard Solid State Disk?
  16. just a quick update on this, i have discover that the problem is with my AV software blocking connections to the Visual Studio ASP.NET Server
  17. Hi, I have just done a clean install of visual studio 2008 standard on vista. upon setting up a new asp.net website and running it to make sure everything is ok, i get the "Internet Explorer cannot display the webpage" , also if i goto website > asp.net configuration i get the same "Internet Explorer cannot display the webpage" does anyone know why the integrated web server isnt ddisplaying the webpage? , am i missing a setting some where? and yes i have checked that the integrated web server is running. thank you, Steve
  18. Hi all, My father in law has just got himself a new PC and setup up user accounts for himself and his wife. while doing this he transfered his documents and files to the new pc. Now he did all this while in the administrator account, so the documents and files where transfered into the administrators home folder, but he had to restart the PC and now cannot log back into the administrator account as the startup login only shows his or his wifes accounts??? so the question is how do you go about loging back into the administrator account, or how would he go about moving the docs and files from the administrator folder to his?? thank you Steve
  19. thanks for the feedback, Ive been leaning towards the vista business 64bit as my os of choice, and have already made sure that my laptop manufacturer has all the 64bit drivers on the service cd that came with my laptop, so mite just give it a try tomorrow
  20. just got myself a new laptop with the following specs: Intel® Mobile Core™2 Duo T7250 64Bit Processor(2 X 2.0GHz,2MB Advanced Smart Cache,800MHz) 512MB dedicated DDRIII MXM Nvidia Geforce 8600M GT VRAM, Support DirectX10 4GB DDRII 667Mhz Memory (2x2GB) and came with Genuine Windows Vista™ Home Premium 32 bit, is it worth my while staying with this or using a Vista business 64bit install to get the best out of this laptop?? thank you steve
  21. HI all, Just a quick question, whats the best registry cleaner software for windows vista? thank you steve
  22. applied the two patches, wasnt asked to reboot ?? , rebooted the system anyway, fired up IE7 went to update was asked to install an activex to use it, did that, still the same problem have installed office 2003 on windows xp pro , loads of times, have a few running with no probs with updater, just this one pc
  23. thanks for the reply, will give this a try
  24. MMMMM, just updated office 2003 through the office website, installed all updates, restarted my pc, tried running windows update through IE7 , this time it completed the scan and showed the updates available , but did so very slowly so a step in the right direction
  25. Hi, I just reinstall xp pro , fully updated the system ok, installed Office 2003, and then set my update to use microsoft update instead of the windows update. now i cant update any more as the microsoft update hungs during the scan, IE7 then crashes, anyone any ideas? Steven


×
×
  • Create New...