Jump to content
MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. ×

dna-japan

Member
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 

Everything posted by dna-japan

  1. Thank you BigMuscle... working just fine so far. Keep it up and thanks again.
  2. That was mean on so many levels...but I give you credit, well played sir,...well played.
  3. Assuming the current versions would be installed when AG1.5.7 installs... the symsrv.dll and dbghelp.dll are version 10.0.10150.0 and have a date on them of 06/23/2015. That seems pretty old to me but then again, its the first time I've had to deal with these files using AG and I've been using it for a couple of years now.
  4. Mine still has not downloaded symbols yet... even uninstalled-reinstalled, logged out and back in, not sure why. EDIT: forgot to add that my GUI acts the same way as yours genecooper...(Before you logged out and back) it has no effect on AG parameters.
  5. Installed and running smoothly... Thank you for your efforts BigMuscle!!
  6. Nice, I did the same thing about a week ago. Pulled the noise out the FD Design kit for PS, tiled it and created a "noise" reflection. Looks pretty good to me since it is a bit more uniform now between start, task bar and title bar. EDIT - Also added the "noise" reflection to task bar w/ Stat10

×
×
  • Create New...