Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


StrikerMan780

Member
  • Content Count

    4
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About StrikerMan780

Profile Information

  • OS
    98SE
  • Country
  1. StrikerMan780

    USB 2.0 Stack w/ U98SESP3 Problems

    Alright, thanks. I'll let you guys know how it goes once I reinstall Windows 98SE again.
  2. StrikerMan780

    USB 2.0 Stack w/ U98SESP3 Problems

    I mainly want to know how I can perhaps remove the USB 2.0 Stack and revert to stock Windows 98 stuff. But here are the specs: ASUS A7S333 Motherboard AMD Athlon XP 1.4ghz 768mb RAM (with 512mb+ RAM fix for Windows 98SE) Windows 98SE w/ U98SESP3 NVidia GeForce 6200 Sound Blaster Live! Value Two Diamond Monster 3D 2's in SLI (Voodoo2)
  3. StrikerMan780

    USB 2.0 Stack w/ U98SESP3 Problems

    In this case, any USB device can cause this. Thumbdrives, USB Mice/Keyboards, Controllers, Wifi Adapters, etc.
  4. This problem has been making me rip my hair out in large clumps... and I've reformatted this ****ing thing about 17 times in one night solid. Whenever I install Windows 98SE, install DirectX 9.0c, and then the Unofficial Service Pack 3 and reboot, things seem to be fine, however some USB Devices won't work until I install the USB 2.0 stack (from USBStack.exe that U98SESP3 puts into /windows/system/). But now, the problem is, once I install that, and reboot, my Windows 98 hangs on boot if there are any USB Devices plugged in. If I leave them unplugged, it boots fine. Once I plug everything back in, I get an NTKERN.VXD error, and the devices still do not work. I fixed the NTKERN.VXD error by copying NTKERN.VXD from /VMM32 into /System, however, the hang on boot is still there. I have no way of uninstalling the USB2.0 Stack from Add/Remove Programs, and I have no clue how to solve my current problems. I think I might have f***ed up too by not deleting the right files/infs before installing USBStack.exe. I want to get rid of the thing entirely and fix this problem, and perhaps install NUSB instead, but I don't know where I should begin. *sigh* I'm really getting p***ed off and stressed with this thing. I've already spent an entire week trying to figure this out... time wasted when I could be actually using a functional system and doing something productive. Is there anyone out there who can help me sort this problem out?
×