Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


toe_cutter

Member
  • Content Count

    56
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by toe_cutter

  1. Hi! Ive got the problem that when i open a link to a .png picture, IE7 wants to download the image with the File Download dialog (regular file download dialog) and not simply loading it in the tab/window. Now i know other people has had this same problem, be it jpg/gif/bmp. But for the love of my life, i cant find anything about it on google! I dont know if im searching it wrongly or what! And this is not the problem of getting a red X on a webpage. Neither is it anything about transparency. As google thinks thats what im searching for. My eyes are bleeding, ive been trying to figure this out for the last 2 hours (3am currently). When i click Open in the File Download dialog it opens the png with ACDSee 2. Im not sure if that has anything to do with it as jpg/bmp opens there too if clicked in MyComputer. Any ideas or links to google pages? I tried searching the boards too, but nothing :/ Thanks!
  2. Soo, should i add a dospath=<cd-drive>:\ in [Data]?
  3. Great how-to! Will definatly be using this when i get home, thanks!
  4. hm, i use this and i have no video-associations: REG ADD %KEY%\039 /V 1 /D "%PP%%PP%ACDSee_v7\ACDSee_70_PowerPack.msi /qb ADDLOCAL=ACDSee,ImageEncodingDecodingPlugIns,ACDPhotoEditor,CommandExtensionPlugIns,FotoSlate,PaneEx tension,ArchivePlugIns" /f i guess to get rid of the archive, just omit the ArchivePlugIns Oh and btw, im using it on build 61 Edit: darn it, why is code breaking it up :/
  5. Same problem here too, But not with autoit script tho: REG ADD %KEY%\025 /V 1 /D "%PP%%PP%FlashFXP_3.0.0.1015\FlashFXP_30_Setup.exe /VERYSILENT /SP-" /f
  6. just wanted to let you know that MapDrive is mentioned twice in the list
  7. Yeah, but i edited that file by hand. Heres one that ive not edited. All i did was open it in your program, saved and pressed yes if i wanted to overwrite the one existing and exited. Then i open it in notepad and i see %PP%%PP% If i repeat it i get three pp's etc.. Dunno about the installer bug, but that "File->New" hoover bug is pretty annoying regonce.cmd.txt
  8. Could it be that i just installed the new version over the old one without uninstalling? Anyway, ive attached it here, ive cleaned it up aswell, so only one %PP% is preceeding the filename. regonce.cmd.txt
  9. Im still getting double %PP% (or more depending on if i reopen it and save several times) if i just open my regonce and save it again :/ Also when hovering over the File->New menu (not any of the two options there) it asks if i want to save my work before creating a new one, or if no changes has been made it just creates a new blank sheet.
  10. double post (wheres the delete button? Any friendly moderators out there?)
  11. Hm, cant seem to find that feature, unless you mean adding it manually. Edit: Another thing, when i added a program with the path %systemdrive\install\ and saved it, i noticed it saved the path like so: REG ADD %KEY%\000 /VE /D "Alcohol 120%" /f REG ADD %KEY%\000 /V 1 /D "%PP%%SystemDrive%\Install\setup.exe /qn" /f i closed the program and reopened it and added another program, it then looked like this: REG ADD %KEY%\000 /VE /D "Alcohol 120%" /f REG ADD %KEY%\000 /V 1 /D "%PP%%PP%%SystemDrive%\Install\setup.exe /qn" /f REG ADD %KEY%\001 /VE /D "Index.dat Suite v2.6.0" /f REG ADD %KEY%\001 /V 1 /D "%PP%%SystemDrive%\Install\idsuite.exe /VERYSILENT" /f Shouldnt it be more like: REG ADD %KEY%\000 /VE /D "Alcohol 120%" /f REG ADD %KEY%\000 /V 1 /D "%PP%setup.exe /qn" /f REG ADD %KEY%\001 /VE /D "Index.dat Suite v2.6.0" /f REG ADD %KEY%\001 /V 1 /D "%PP%idsuite.exe /VERYSILENT" /f since %PP% is already set to %systemdrive%\install\ ? guess its a bug :/
  12. How about adding a feature to create several runoncexe's like: first it installs applications, then utilities then games etc. So if you have a long list you can split it into catergories, or just split it as it is.
  13. Thanks for the reply. Ill see what i can do, my machine is working good now as i said, dont wanna break it I guess i could do a diskimage beforehand... Is it possible do try it in vmware? I mean, emulating an audigy2 and sutch?
  14. Hey there! Has anyone with an audigy2 platinum (the extra 5.25" thingy) noticed any problems shutting down when using unattended driver installation? Problems as in taking forever to shutdown. Ive narrowed it down to cthelper.exe. Ive disabled its autorun so everything works fine now, im just wondering if anyone has an idea of how to fix this. (maybe i should start another thread..
  15. @totoymola so is there any way to add your own extensions and themes? like make the msi go through the folder "ff_extsns" and install those that are there
  16. Ive tried what you are suggesting, i couldnt get it too work, i even compared the help.xpi to other extensions and edited them, still couldnt get it too work. All this was on the PR release, havent tried it now, but im certain its the same.
  17. @crahak isnt there already a vbs script or something that searches through two dirs (themes and extensions) and installs them accordingly?? Cant remember why im not using it tho... Other than that i totally agree with you, until there is an easy customizable installer that does more or less everything (themes etc) we shouldnt really be partying too hard.
  18. i used the original link and right clicked/saved as, dled it in less than 10seconds at around 750kb/s Edit: oh, the "original" wasnt buletovs i think, was the spymac.net one yes, im a speedwhore :/
  19. Aah, i tried it just now, it worked as i guess it should work, tho ill still wait for FUN and simons thingy, one has to try every program
  20. Ive tried that tool before, it locked up while creating the sfx archive using 50% of my cpu.. So for now, ill wait for FUN or do it the way i did in my guide earlier on
  21. Aaah, at last!! Now some extensions please! Also i miss alot of tab-configuration options :/ dont think that tab-extensions should handle that either. Oh well, 1.0 is released
  22. @crahak Hmm, maybe configs are different lengths? Im using the 0.10PR config and my marker appears at the ;RunAppX line Well, if its working nothing is broken, so i dont know whats up anymore
  23. @crahak You sure about 3d ? Should comment out the RunAppX stuff, not the delete part. Also, commenting both the RunAppX's prevents FF from launching after importing Favorites from IE. Dunno which one that doesnt need the commenting tho :/
  24. What i did was extract the installer, as you might have noticed there are setup.exe's for the driver/wdm and cpanel, i created .iss files for them all, copied all the files too my $1/install directory and added this at T13 during XP setup (forgot what that is called) Havent tried it on 4.9 really but it worked on 4.7 or whatever was the official one before. ECHO. ECHO Installing ATi Radeon 9x00 Drivers ECHO Please wait... start /wait %systemdrive%\install\ATIDriver\Setup.exe -s ECHO. ECHO Installing ATi Radeon 9x00 WDM ECHO Please wait... start /wait %systemdrive%\install\ATIWDM\Setup.exe -s if exist %systemroot%\system32\atiddc.dll ( ECHO. ECHO ATi Display Adapter detected, installing ATi Control Panel ECHO Please wait... start /wait %systemdrive%\install\ATICPanel\Setup.exe -s -f1 setup.iss >nul del "%systemdrive%\Documents and Settings\All Users\Desktop\ATI CATALYST.lnk" )
×
×
  • Create New...