Jump to content

Spaceboy

Member
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 

Everything posted by Spaceboy

  1. Doesn't work. Windows update still says KB890830 update needed.
  2. Windows Malicious Software Removal Tool x64 - February 2010 (KB890830) Since this update comes as an exe file, how can I integrate it into my win7 image since 7customiser/Win Integrator only allow integation of msu files?
  3. Error: 0xc1420115 The user attempted to mount to a directory that does not exist. This is not supported. The DISM log file can be found at C:\Windows\Logs\DISM\dism.log ==Applying tweaks== ERROR: The system was unable to find the specified registry key or value ERROR: The system was unable to find the specified registry key or value ERROR: The system was unable to find the specified registry key or value ERROR: Error accessing the registry. ERROR: The parameter is incorrect. ERROR: The parameter is incorrect. ERROR: The parameter is incorrect. ==Finished Applying tweaks== DISM Log: 2010-01-29 14:27:47, Info DISM PID=3304 Scratch directory set to 'C:\Windows\Temp\'. - CDISMManager::put_ScratchDir 2010-01-29 14:27:47, Info DISM PID=3304 Successfully loaded the ImageSession at "C:\Program Files\Windows AIK\Tools\amd64\Servicing" - CDISMManager::LoadImageSession 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM Provider Store: PID=3304 Found and Initialized the DISM Logger. - CDISMProviderStore::Internal_InitializeLogger 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM Provider Store: PID=3304 Failed to get and initialize the PE Provider. Continuing by assuming that it is not a WinPE image. - CDISMProviderStore::Final_OnConnect 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM Provider Store: PID=3304 Finished initializing the Provider Map. - CDISMProviderStore::Final_OnConnect 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM Provider Store: PID=3304 Getting Provider DISMLogger - CDISMProviderStore::GetProvider 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM Provider Store: PID=3304 Provider has previously been initialized. Returning the existing instance. - CDISMProviderStore::Internal_GetProvider 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM Provider Store: PID=3304 Getting Provider DISMLogger - CDISMProviderStore::GetProvider 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM Provider Store: PID=3304 Provider has previously been initialized. Returning the existing instance. - CDISMProviderStore::Internal_GetProvider 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM Manager: PID=3304 Successfully created the local image session and provider store. - CDISMManager::CreateLocalImageSession 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM Provider Store: PID=3304 Getting Provider DISMLogger - CDISMProviderStore::GetProvider 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM Provider Store: PID=3304 Provider has previously been initialized. Returning the existing instance. - CDISMProviderStore::Internal_GetProvider 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM.EXE: 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM.EXE: <----- Starting Dism.exe session -----> 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM.EXE: 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM.EXE: Host machine information: OS Version=6.1.7600, Running architecture=amd64, Number of processors=4 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM.EXE: Executing command line: "C:\Program Files\Windows AIK\Tools\amd64\Servicing\Dism.exe" 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM Provider Store: PID=3304 Getting the collection of providers from a local provider store type. - CDISMProviderStore::GetProviderCollection 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM Provider Store: PID=3304 Provider has not previously been encountered. Attempting to initialize the provider. - CDISMProviderStore::Internal_GetProvider 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM Provider Store: PID=3304 Loading Provider from location C:\Program Files\Windows AIK\Tools\amd64\Servicing\WimProvider.dll - CDISMProviderStore::Internal_GetProvider 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM Provider Store: PID=3304 Connecting to the provider located at C:\Program Files\Windows AIK\Tools\amd64\Servicing\WimProvider.dll. - CDISMProviderStore::Internal_LoadProvider 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM Provider Store: PID=3304 Provider has not previously been encountered. Attempting to initialize the provider. - CDISMProviderStore::Internal_GetProvider 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM Provider Store: PID=3304 Loading Provider from location C:\Program Files\Windows AIK\Tools\amd64\Servicing\FolderProvider.dll - CDISMProviderStore::Internal_GetProvider 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM Provider Store: PID=3304 Connecting to the provider located at C:\Program Files\Windows AIK\Tools\amd64\Servicing\FolderProvider.dll. - CDISMProviderStore::Internal_LoadProvider 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM Provider Store: PID=3304 Provider has not previously been encountered. Attempting to initialize the provider. - CDISMProviderStore::Internal_GetProvider 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM Provider Store: PID=3304 Loading Provider from location C:\Program Files\Windows AIK\Tools\amd64\Servicing\CompatProvider.dll - CDISMProviderStore::Internal_GetProvider 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM Provider Store: PID=3304 Connecting to the provider located at C:\Program Files\Windows AIK\Tools\amd64\Servicing\CompatProvider.dll. - CDISMProviderStore::Internal_LoadProvider 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM.EXE: Got the collection of providers. Now enumerating them to build the command table. 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM.EXE: Attempting to add the commands from provider: WimManager 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM.EXE: Getting the help information collection for the provider: WimManager. 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM.EXE: Registering information from the help collection from provider: WimManager. 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM.EXE: Succesfully registered the Help Item with topic(wimcommands) and category(localtoplevelhelp) for the provider(WimManager). 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM.EXE: Succesfully registered the Help Item with topic(cleanup-wim) and category(wimcommands) for the provider(WimManager). 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM.EXE: Succesfully registered the Help Item with topic(remount-wim) and category(wimcommands) for the provider(WimManager). 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM.EXE: Succesfully registered the Help Item with topic(mount-wim) and category(wimcommands) for the provider(WimManager). 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM.EXE: Succesfully registered the Help Item with topic(unmount-wim) and category(wimcommands) for the provider(WimManager). 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM.EXE: Succesfully registered the Help Item with topic(commit-wim) and category(wimcommands) for the provider(WimManager). 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM.EXE: Succesfully registered the Help Item with topic(get-wiminfo) and category(wimcommands) for the provider(WimManager). 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM.EXE: Succesfully registered the Help Item with topic(get-mountedwiminfo) and category(wimcommands) for the provider(WimManager). 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM.EXE: Attempting to add the commands from provider: FolderManager 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM.EXE: Attempting to add the commands from provider: DISM Log Provider 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM.EXE: Attempting to add the commands from provider: Compatibility Manager 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM.EXE: Getting the help information collection for the provider: Compatibility Manager. 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM.EXE: Image session has been closed. Reboot required=no. 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM.EXE: 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM.EXE: <----- Ending Dism.exe session -----> 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM.EXE: 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM Image Session: PID=3304 Disconnecting the provider store - CDISMImageSession::Final_OnDisconnect 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM Provider Store: PID=3304 Disconnecting Provider: WimManager - CDISMProviderStore::Internal_DisconnectProvider 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM Provider Store: PID=3304 Disconnecting Provider: FolderManager - CDISMProviderStore::Internal_DisconnectProvider 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM Provider Store: PID=3304 Found the OSServices. Waiting to finalize it until all other providers are unloaded. - CDISMProviderStore::Final_OnDisconnect 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM Provider Store: PID=3304 Disconnecting Provider: Compatibility Manager - CDISMProviderStore::Internal_DisconnectProvider 2010-01-29 14:27:47, Info DISM DISM Provider Store: PID=3304 Releasing the local reference to DISMLogger. Stop logging. - CDISMProviderStore::Internal_DisconnectProvider 2010-01-29 14:28:08, Info DISM PID=3368 Scratch directory set to 'C:\Windows\Temp\'. - CDISMManager::put_ScratchDir 2010-01-29 14:28:08, Info DISM PID=3368 Successfully loaded the ImageSession at "C:\Program Files\Windows AIK\Tools\amd64\Servicing" - CDISMManager::LoadImageSession 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM Provider Store: PID=3368 Found and Initialized the DISM Logger. - CDISMProviderStore::Internal_InitializeLogger 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM Provider Store: PID=3368 Failed to get and initialize the PE Provider. Continuing by assuming that it is not a WinPE image. - CDISMProviderStore::Final_OnConnect 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM Provider Store: PID=3368 Finished initializing the Provider Map. - CDISMProviderStore::Final_OnConnect 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM Provider Store: PID=3368 Getting Provider DISMLogger - CDISMProviderStore::GetProvider 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM Provider Store: PID=3368 Provider has previously been initialized. Returning the existing instance. - CDISMProviderStore::Internal_GetProvider 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM Provider Store: PID=3368 Getting Provider DISMLogger - CDISMProviderStore::GetProvider 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM Provider Store: PID=3368 Provider has previously been initialized. Returning the existing instance. - CDISMProviderStore::Internal_GetProvider 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM Manager: PID=3368 Successfully created the local image session and provider store. - CDISMManager::CreateLocalImageSession 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM Provider Store: PID=3368 Getting Provider DISMLogger - CDISMProviderStore::GetProvider 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM Provider Store: PID=3368 Provider has previously been initialized. Returning the existing instance. - CDISMProviderStore::Internal_GetProvider 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM.EXE: 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM.EXE: <----- Starting Dism.exe session -----> 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM.EXE: 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM.EXE: Host machine information: OS Version=6.1.7600, Running architecture=amd64, Number of processors=4 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM.EXE: Executing command line: "C:\Program Files\Windows AIK\Tools\amd64\Servicing\Dism.exe" /mount-wim /wimfile:"F:\Windows7\sources\install.wim" /index:2 /mountdir:"work\mount" 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM Provider Store: PID=3368 Getting the collection of providers from a local provider store type. - CDISMProviderStore::GetProviderCollection 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM Provider Store: PID=3368 Provider has not previously been encountered. Attempting to initialize the provider. - CDISMProviderStore::Internal_GetProvider 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM Provider Store: PID=3368 Loading Provider from location C:\Program Files\Windows AIK\Tools\amd64\Servicing\WimProvider.dll - CDISMProviderStore::Internal_GetProvider 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM Provider Store: PID=3368 Connecting to the provider located at C:\Program Files\Windows AIK\Tools\amd64\Servicing\WimProvider.dll. - CDISMProviderStore::Internal_LoadProvider 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM Provider Store: PID=3368 Provider has not previously been encountered. Attempting to initialize the provider. - CDISMProviderStore::Internal_GetProvider 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM Provider Store: PID=3368 Loading Provider from location C:\Program Files\Windows AIK\Tools\amd64\Servicing\FolderProvider.dll - CDISMProviderStore::Internal_GetProvider 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM Provider Store: PID=3368 Connecting to the provider located at C:\Program Files\Windows AIK\Tools\amd64\Servicing\FolderProvider.dll. - CDISMProviderStore::Internal_LoadProvider 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM Provider Store: PID=3368 Provider has not previously been encountered. Attempting to initialize the provider. - CDISMProviderStore::Internal_GetProvider 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM Provider Store: PID=3368 Loading Provider from location C:\Program Files\Windows AIK\Tools\amd64\Servicing\CompatProvider.dll - CDISMProviderStore::Internal_GetProvider 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM Provider Store: PID=3368 Connecting to the provider located at C:\Program Files\Windows AIK\Tools\amd64\Servicing\CompatProvider.dll. - CDISMProviderStore::Internal_LoadProvider 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM.EXE: Got the collection of providers. Now enumerating them to build the command table. 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM.EXE: Attempting to add the commands from provider: WimManager 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM.EXE: Succesfully registered commands for the provider: WimManager. 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM.EXE: Attempting to add the commands from provider: FolderManager 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM.EXE: Attempting to add the commands from provider: DISM Log Provider 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM.EXE: Attempting to add the commands from provider: Compatibility Manager 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM.EXE: Succesfully registered commands for the provider: Compatibility Manager. 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM Provider Store: PID=3368 Getting Provider WimManager - CDISMProviderStore::GetProvider 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM Provider Store: PID=3368 Provider has previously been initialized. Returning the existing instance. - CDISMProviderStore::Internal_GetProvider 2010-01-29 14:28:08, Error DISM DISM WIM Provider: PID=3368 Failed to mount the image. - CWimImageInfo::Mount(hr:0xc1420115) 2010-01-29 14:28:08, Error DISM DISM WIM Provider: PID=3368 d:\w7rtm\base\ntsetup\opktools\dism\providers\wimprovider\dll\wimmanager.cpp:999 - CWimManager::InternalOpMount(hr:0xc1420115) 2010-01-29 14:28:08, Error DISM DISM WIM Provider: PID=3368 d:\w7rtm\base\ntsetup\opktools\dism\providers\wimprovider\dll\wimmanager.cpp:2247 - CWimManager::InternalCmdMount(hr:0xc1420115) 2010-01-29 14:28:08, Error DISM DISM WIM Provider: PID=3368 Error executing command - CWimManager::InternalExecuteCmd(hr:0xc1420115) 2010-01-29 14:28:08, Error DISM DISM WIM Provider: PID=3368 d:\w7rtm\base\ntsetup\opktools\dism\providers\wimprovider\dll\wimmanager.cpp:516 - CWimManager::ExecuteCmdLine(hr:0xc1420115) 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM.EXE: Image session has been closed. Reboot required=no. 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM.EXE: 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM.EXE: <----- Ending Dism.exe session -----> 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM.EXE: 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM Image Session: PID=3368 Disconnecting the provider store - CDISMImageSession::Final_OnDisconnect 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM Provider Store: PID=3368 Disconnecting Provider: WimManager - CDISMProviderStore::Internal_DisconnectProvider 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM Provider Store: PID=3368 Disconnecting Provider: FolderManager - CDISMProviderStore::Internal_DisconnectProvider 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM Provider Store: PID=3368 Found the OSServices. Waiting to finalize it until all other providers are unloaded. - CDISMProviderStore::Final_OnDisconnect 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM Provider Store: PID=3368 Disconnecting Provider: Compatibility Manager - CDISMProviderStore::Internal_DisconnectProvider 2010-01-29 14:28:08, Info DISM DISM Provider Store: PID=3368 Releasing the local reference to DISMLogger. Stop logging. - CDISMProviderStore::Internal_DisconnectProvider 2010-01-29 14:28:36, Info DISM PID=3552 Scratch directory set to 'C:\Windows\Temp\'. - CDISMManager::put_ScratchDir 2010-01-29 14:28:36, Info DISM PID=3552 Successfully loaded the ImageSession at "C:\Program Files\Windows AIK\Tools\amd64\Servicing" - CDISMManager::LoadImageSession 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM Provider Store: PID=3552 Found and Initialized the DISM Logger. - CDISMProviderStore::Internal_InitializeLogger 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM Provider Store: PID=3552 Failed to get and initialize the PE Provider. Continuing by assuming that it is not a WinPE image. - CDISMProviderStore::Final_OnConnect 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM Provider Store: PID=3552 Finished initializing the Provider Map. - CDISMProviderStore::Final_OnConnect 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM Provider Store: PID=3552 Getting Provider DISMLogger - CDISMProviderStore::GetProvider 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM Provider Store: PID=3552 Provider has previously been initialized. Returning the existing instance. - CDISMProviderStore::Internal_GetProvider 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM Provider Store: PID=3552 Getting Provider DISMLogger - CDISMProviderStore::GetProvider 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM Provider Store: PID=3552 Provider has previously been initialized. Returning the existing instance. - CDISMProviderStore::Internal_GetProvider 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM Manager: PID=3552 Successfully created the local image session and provider store. - CDISMManager::CreateLocalImageSession 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM Provider Store: PID=3552 Getting Provider DISMLogger - CDISMProviderStore::GetProvider 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM Provider Store: PID=3552 Provider has previously been initialized. Returning the existing instance. - CDISMProviderStore::Internal_GetProvider 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM.EXE: 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM.EXE: <----- Starting Dism.exe session -----> 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM.EXE: 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM.EXE: Host machine information: OS Version=6.1.7600, Running architecture=amd64, Number of processors=4 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM.EXE: Executing command line: "C:\Program Files\Windows AIK\Tools\amd64\Servicing\Dism.exe" /unmount-wim /mountdir:"work\mount" /commit 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM Provider Store: PID=3552 Getting the collection of providers from a local provider store type. - CDISMProviderStore::GetProviderCollection 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM Provider Store: PID=3552 Provider has not previously been encountered. Attempting to initialize the provider. - CDISMProviderStore::Internal_GetProvider 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM Provider Store: PID=3552 Loading Provider from location C:\Program Files\Windows AIK\Tools\amd64\Servicing\WimProvider.dll - CDISMProviderStore::Internal_GetProvider 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM Provider Store: PID=3552 Connecting to the provider located at C:\Program Files\Windows AIK\Tools\amd64\Servicing\WimProvider.dll. - CDISMProviderStore::Internal_LoadProvider 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM Provider Store: PID=3552 Provider has not previously been encountered. Attempting to initialize the provider. - CDISMProviderStore::Internal_GetProvider 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM Provider Store: PID=3552 Loading Provider from location C:\Program Files\Windows AIK\Tools\amd64\Servicing\FolderProvider.dll - CDISMProviderStore::Internal_GetProvider 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM Provider Store: PID=3552 Connecting to the provider located at C:\Program Files\Windows AIK\Tools\amd64\Servicing\FolderProvider.dll. - CDISMProviderStore::Internal_LoadProvider 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM Provider Store: PID=3552 Provider has not previously been encountered. Attempting to initialize the provider. - CDISMProviderStore::Internal_GetProvider 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM Provider Store: PID=3552 Loading Provider from location C:\Program Files\Windows AIK\Tools\amd64\Servicing\CompatProvider.dll - CDISMProviderStore::Internal_GetProvider 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM Provider Store: PID=3552 Connecting to the provider located at C:\Program Files\Windows AIK\Tools\amd64\Servicing\CompatProvider.dll. - CDISMProviderStore::Internal_LoadProvider 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM.EXE: Got the collection of providers. Now enumerating them to build the command table. 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM.EXE: Attempting to add the commands from provider: WimManager 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM.EXE: Succesfully registered commands for the provider: WimManager. 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM.EXE: Attempting to add the commands from provider: FolderManager 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM.EXE: Attempting to add the commands from provider: DISM Log Provider 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM.EXE: Attempting to add the commands from provider: Compatibility Manager 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM.EXE: Succesfully registered commands for the provider: Compatibility Manager. 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM Provider Store: PID=3552 Getting Provider WimManager - CDISMProviderStore::GetProvider 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM Provider Store: PID=3552 Provider has previously been initialized. Returning the existing instance. - CDISMProviderStore::Internal_GetProvider 2010-01-29 14:28:36, Error DISM DISM WIM Provider: PID=3552 d:\w7rtm\base\ntsetup\opktools\dism\providers\wimprovider\dll\wimmountedimageinfo.cpp:317 - CWimMountedImageInfo::Initialize(hr:0x80070057) 2010-01-29 14:28:36, Error DISM DISM WIM Provider: PID=3552 d:\w7rtm\base\ntsetup\opktools\dism\providers\wimprovider\dll\wimmountedimageinfo.cpp:94 - CWimMountedImageInfo::CreateWimMountedImageInfo(hr:0x80070057) 2010-01-29 14:28:36, Error DISM DISM WIM Provider: PID=3552 d:\w7rtm\base\ntsetup\opktools\dism\providers\wimprovider\dll\wimimage.cpp:497 - CWimImage::InternalGetStatus(hr:0x80070057) 2010-01-29 14:28:36, Error DISM DISM WIM Provider: PID=3552 d:\w7rtm\base\ntsetup\opktools\dism\providers\wimprovider\dll\wimmanager.cpp:1039 - CWimManager::InternalOpUnmount(hr:0x80070057) 2010-01-29 14:28:36, Error DISM DISM WIM Provider: PID=3552 d:\w7rtm\base\ntsetup\opktools\dism\providers\wimprovider\dll\wimmanager.cpp:2318 - CWimManager::InternalCmdUnmount(hr:0x80070057) 2010-01-29 14:28:36, Error DISM DISM WIM Provider: PID=3552 Error executing command - CWimManager::InternalExecuteCmd(hr:0x80070057) 2010-01-29 14:28:36, Error DISM DISM WIM Provider: PID=3552 d:\w7rtm\base\ntsetup\opktools\dism\providers\wimprovider\dll\wimmanager.cpp:516 - CWimManager::ExecuteCmdLine(hr:0x80070057) 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM.EXE: Image session has been closed. Reboot required=no. 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM.EXE: 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM.EXE: <----- Ending Dism.exe session -----> 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM.EXE: 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM Image Session: PID=3552 Disconnecting the provider store - CDISMImageSession::Final_OnDisconnect 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM Provider Store: PID=3552 Disconnecting Provider: WimManager - CDISMProviderStore::Internal_DisconnectProvider 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM Provider Store: PID=3552 Disconnecting Provider: FolderManager - CDISMProviderStore::Internal_DisconnectProvider 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM Provider Store: PID=3552 Found the OSServices. Waiting to finalize it until all other providers are unloaded. - CDISMProviderStore::Final_OnDisconnect 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM Provider Store: PID=3552 Disconnecting Provider: Compatibility Manager - CDISMProviderStore::Internal_DisconnectProvider 2010-01-29 14:28:36, Info DISM DISM Provider Store: PID=3552 Releasing the local reference to DISMLogger. Stop logging. - CDISMProviderStore::Internal_DisconnectProvider Any ideas what the problem is?
  4. During installation I'm prompted with the following screen: Any ideas how to stop this message appearing? I haven't removed any components as yet. Here's my last session ini file: [Main] Env = 1.4.1 - 2.0.50727.42.Microsoft Windows NT 5.2.3790 Service Pack 2 Target = Windows XP Professional x64 Edition SP2 - 5.2.3790.3959 - English (United States) [Tasks] Service Pack Integration Unattended Setup Options [Components] ;# Compatibility # [KeepFiles] msconfig.exe [RemoveFiles] clock.avi yahoo.bmp swtchbrd.bmp [Options] ProfilesDir = "%SystemDrive%\Documents and Settings" TargetPath = "WINDOWS" temp_dir = %USERPROFILE%\Local Settings\Temp AdvTweaks [Patches] TcpIp = 50 DoUxTheme [Services2] [Tweaks] [Unattended] UnattendMode = 5 ComputerType = Default MaximumDataStorePercentOfDisk = 10 RestorePointLife = 20 DesktopTheme = Zune Style |Default|Normal size DataExecProt = 1 AutoUpdates = 4 AutoUDay = 5 AutoUHour = 15 ProgFilesPath = "\Program Files" [DesktopThemes] C:\WINDOWS\Resources\Themes\Zune\zune.msstyles [NetAdapter1] connname = "" macaddress = "" ipaddress = "192.168.0.1" subnetmask = "255.255.255.0" defaultgateway = "" dnsserver1 = "" dnsserver2 = "" winsserver = "" netbiossetting = "0" ipxnetworknumber = "00000000" ipxnetworkframetype = "0xFF" [NetAdapter2] connname = "" macaddress = "" ipaddress = "192.168.0.2" subnetmask = "255.255.255.0" defaultgateway = "" dnsserver1 = "" dnsserver2 = "" winsserver = "" netbiossetting = "0" ipxnetworknumber = "00000000" ipxnetworkframetype = "0xFF" [GuiRunOnce] [Drivers] [Hotfixes]
  5. <InstallToAvailablePartition>false</InstallToAvailablePartition> <WillShowUI>OnError</WillShowUI> Remove <InstallToAvailablePartition> Change <WillShowUI> to Always Thanks. No change though. Disk configuration screen still doesn't appear. Strangely when I try running it on my physical system rather than vmware the Disk configuration screen does appear. Disk configuration screen shows up in VMware on non unattended iso though, just not if AUTOUNATTEND.XML is present.
  6. Ok, i've created an iso and tried installing in VMware. The problem is the Disk configuration screen never appears. Installation starts and then reboots in an infinite loop. Here's my AUTOUNATTEND.XML file: <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <unattend xmlns="urn:schemas-microsoft-com:unattend"> <settings pass="windowsPE"> <component name="Microsoft-Windows-International-Core-WinPE" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <SetupUILanguage> <UILanguage>en-GB</UILanguage> </SetupUILanguage> <InputLocale>0809:00000809</InputLocale> <SystemLocale>en-GB</SystemLocale> <UILanguage>en-GB</UILanguage> <UserLocale>en-GB</UserLocale> </component> <component name="Microsoft-Windows-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <UserData> <ProductKey> <WillShowUI>OnError</WillShowUI> <Key>XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXX</Key> </ProductKey> <AcceptEula>true</AcceptEula> </UserData> <Display> <ColorDepth>32</ColorDepth> <HorizontalResolution>1280</HorizontalResolution> <VerticalResolution>1024</VerticalResolution> </Display> <ImageInstall> <OSImage> <InstallFrom> <MetaData wcm:action="add"> <Value>2</Value> <Key>/IMAGE/INDEX</Key> </MetaData> </InstallFrom> <InstallToAvailablePartition>false</InstallToAvailablePartition> <WillShowUI>OnError</WillShowUI> </OSImage> </ImageInstall> <EnableFirewall>false</EnableFirewall> </component> </settings> <settings pass="specialize"> <component name="Microsoft-Windows-Security-Licensing-SLC-UX" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <SkipAutoActivation>true</SkipAutoActivation> </component> </settings> <settings pass="oobeSystem"> <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <AutoLogon> <Password> <Value>bQBpAG4AbgBpAGUAUABhAHMAcwB3AG8AcgBkAA==</Value> <PlainText>false</PlainText> </Password> <Enabled>true</Enabled> <Username>Administrator</Username> <LogonCount>2</LogonCount> </AutoLogon> <Display> <ColorDepth>32</ColorDepth> <VerticalResolution>1024</VerticalResolution> <HorizontalResolution>1280</HorizontalResolution> <DPI>96</DPI> </Display> <OOBE> <HideEULAPage>true</HideEULAPage> <NetworkLocation>Home</NetworkLocation> <ProtectYourPC>3</ProtectYourPC> <SkipMachineOOBE>true</SkipMachineOOBE> <SkipUserOOBE>true</SkipUserOOBE> </OOBE> <TimeZone>GMT Standard Time</TimeZone> </component> <component name="Microsoft-Windows-International-Core" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <InputLocale>0809:00000809</InputLocale> <SystemLocale>en-GB</SystemLocale> <UserLocale>en-GB</UserLocale> <UILanguage>en-GB</UILanguage> </component> </settings> <cpi:offlineImage cpi:source="wim:c:/vistawork/dvd/sources/install.wim#Windows Longhorn SERVERENTERPRISE" xmlns:cpi="urn:schemas-microsoft-com:cpi" /> </unattend> Any ideas?
  7. Thanks. VVersion is now set correctly. Just found what was causing the ImgX problem. In your prepare.cmd you've written the following: ::so the whole line looks like this: :: ::SETX Imgx "%Programfiles%\Windows AIK\Tools\amd64" -m "SETX Imgx" however should read "SETX ImgX". The X in ImgX being a capital Letter. Anyway problem solved now, thanks for the help
  8. I'm getting the following error when running mount_install_wim.cmd: VVersion= NOT DECLARED! ImgX= NOT DECLARED! 2 environment variables are not setted. So the procedure can't be continued. Check Control Panel \ System \ Avanced \ to find out, if all environment variables were setted correctly. You will find more informations about that inside Vista guide in "Preparation\ Prepare directories". I adjusted the value of ImgX variable BEFORE executing the PrepLab.cmd, as stated in the x64 notes for PrepLab.cmd. Imgx shows up under "system variables", but VVersion is missing. Any ideas how to fix this?
  9. Just finished installing my custom Windows Server 2003. The problem I've got is that most of the Administration Tools such as Event Viewer, Computer Management etc won't run. My Last Session ini file is attached. Any ideas?
  10. Is there any app or tweak out there that would allow me to copy/paste in a similar vein to in linux, i.e highlighting text would copy it, middle clicking would paste it.
  11. [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows NT\Reliability] "ShutdownReasonOn"=dword:00000000
  12. Although this is for the Server version of Genie Backup Manager, it should work for the pro version too (although line two needs to be modified to the correct path of Genie Backup Professional). Genie.js: var WshShell = WScript.CreateObject ("WScript.Shell"); WshShell.RUN ("\"%systemdrive%\\Program Files\\Genie-Soft\\GBMServer6.0\\GBMPro.exe\""); WScript.Sleep(5000); WshShell.SendKeys ("{TAB}"); WScript.Sleep(500); WshShell.SendKeys ("{TAB}"); WScript.Sleep(500); WshShell.SendKeys ("{ENTER}"); WScript.Sleep(3000); WshShell.SendKeys ("%h"); WScript.Sleep(1000); WshShell.SendKeys ("{DOWN 6}"); WScript.Sleep(2000); WshShell.SendKeys ("{ENTER}"); WScript.Sleep(500); WshShell.SendKeys ("{TAB 2}"); WScript.Sleep(500); WshShell.SendKeys ("Enter Serial Here: No Spaces or Dashes"); WScript.Sleep(500); WshShell.SendKeys ("{TAB 3}"); WScript.Sleep(500); WshShell.SendKeys ("{ENTER}"); WScript.Sleep(500); WshShell.SendKeys ("{ENTER}"); WScript.Sleep(2000); WshShell.RUN ("taskkill /F /IM GBMPro.exe");
  13. I'm having trouble moving one particular item within the start menu. The item in question is Alcohol 120%. I'm using the command below to move the folder: MOVE "%ALLUSERSPROFILE%\Start Menu\Programs\Alcohol 120%" "%ALLUSERSPROFILE%\Start Menu\Programs\Burning Apps" However when I run the batch file I get the following error: MOVE "C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Alcohol 120ALLUSERSPROFILE\Start Menu\Programs\Burning Apps" The system cannot find the path specified. The % in the Folder name seems to be causing the problem. Any idea how I can get it to work? Thanks.
  14. Just use XP drivers from the manufacturer's site. With regards to Bitdefender, you can use the script from the post below to remove the setup os check (which should allow you to install it): http://www.msfn.org/board/index.php?showto...10entry369736
  15. You could try Perfectdisk's offline defrag, plus disable any services which you don't use.
  16. Plus loads of pointless services automaically set to on by default, msn, the search puppy, UPAP, and god knows how much other crap installed. Personally all the games/apps I've used all work under win 2003, so I've no need to install XP. I certainly don't think it's Win XP on steriods. More like Win XP without all the garbage that it includes.
  17. I had same problem with Reshacker and that particular bitmap. Resource Tuner opens it ok though, so I ended up using that to change it.
  18. You shouldn't even need to do that. Most should install fine anyway, even with Win file protection enabled. You should only get that message if the driver isn't signed, i.e not a WHQL driver. All XP WHQL drivers should install without any problems. I thought Part Image was a partition backup program, not a program for creating, modifying partitions?
  19. Maybe not but, all the apps, games I've used work ok. With regards to drivers, 99.9% of the time XP drivers work. In terms of a partition creator, I use Acronis Partion Expert. Does pretty much everything I need it for, including Linux partitions.
  20. Ok, found the problem. On a normal 2k3 without Sp1, with an MTU of 1478, I'd get a default Rwin of 17256 without any TCPWindowsize setting in the registry. With Sp1 installed, the default was set to around 65000. After adding a 17256 TCPWindowsize to the registry speeds are back to where they were previously. With regards to the TCPIP max-half-connections limit, does anyone know whether SP1 RC1 is affected by this? I downloaded lvllord's TCPIP.sys patcher. When I run the program though, it tells me the current limit is 600.
  21. Installed ok for me, but my adsl speeds seem to be have affected badly. On my 512k connection I usually get around 478-480 Kbps down. With SP1 installed I'm generally getting less than 400 Kbps down. Removed SP1 and speeds returned to normal. Installed it again for a 2nd time, and the same symptoms.
  22. Acronis do a server version of their backup product True Image, but I don't think it's on the cheap side.


×
×
  • Create New...