Jump to content

Phil_C

Member
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 

Everything posted by Phil_C

  1. How exactly is this a windows problem? It is StartIsBack's settings page that will not load. (The link in the start menu is named Properties). I cannot change any of StartIsBacks settings. The "Windows Settings" page loads fine.
  2. Hello Just had to do a complete reinstall of Windows 10. Now after all updates and reinstalling StartIsBack I cannot get the Properties page to open. If I click on Properties the "How do you want to open this file" dialog opens. If I select notepad from the list I get the following; 2017:01:29 12:34:48:604 Could not recognize operation: C! 2017:01:29 12:34:48:604 DifxFrontend failed! I have the latest version of StartIsBack ++. I have tried reinstalling. Tried uninstalling and then reinstalling. Tried rebooting. Windows version is 1607 Pro N. Any help would be greatly appreciated. Regards Phil
  3. Hello All I have narrowed this problem down to the registry settings. If I leave out the registry setting during the unattended install then the themes work fine even if I run the registry file after installation. There must be something in the registry file that conflicts with the installation of the themes during windows setup. Regards Phil
  4. Hello All IcemanND Thanks for pointing out that utility. It looks like it will do the job perfectly. jeremyschubert The registry setting will not stop all the "beep" sounds. The only method I have found that disables 100 percent of the beeps is to disable the hardware itself. Regards Phil
  5. Hello Neo Thanks for the reply but I am not using custom themes. This happens if I try to change from the default blue theme to classic. If I use the [Shell] DefaultThemesOff = Yes Then the classic theme is displayed but I cannot change it at all without the error appearing. This includes changing desktop color, screensaver etc. Also due to an incompatibility issue with one of the programs I use I cannot upgrade to SP2 and am stuck using SP1. If I install from the original XP install disk and then patch to SP1 then the themes work fine. Regards Phil
  6. Hello All Does anyone know if it is possible to disable certain hardware items with the registry or some other method that can be run during an unattended install? I am trying to disable the "Beep" sound that is played when an error occurs within windows. The only way to completely disable the sound is to go to device manager and select "Show hidden hardware" and then disable the Beep. Is there a registry setting that will achieve the same thing? Regards Phil
  7. Hello All If after completing an unattended install of windows XP pro I try to change themes I get an "Error loading theme. The theme could not load. Unspecified error" message. I am sure it has something to do with either the unattend setup or the registry entries that I change during installation. Can anyone see in the following text what could be causing this issue? ;SetupMgrTag [Data] AutoPartition=0 MsDosInitiated=0 UnattendedInstall=Yes [Unattended] UnattendMode=FullUnattended OemSkipEula=Yes OemPreinstall=Yes TargetPath=WINXP OemPNPDriversPath=DRIVERS00_RAID DriverSigningPolicy=Ignore WaitForReboot=No AutoActivate = Yes Hibernation = No [GuiUnattended] AdminPassword=* EncryptedAdminPassword=NO OEMSkipRegional=1 TimeZone=255 OemSkipWelcome=1 ProfilesDir="c:\System Settings" [Display] BitsPerPel=32 Xresolution=1600 YResolution=1200 [SystemRestore] DisableSR = 1 CreateFirstRunRp = 0 [TapiLocation] CountryCode = 61 Dialing = Tone AreaCode = 02 [Components] cdplayer = off charmap = on chat = off clipbook = on deskpaper = off dialer = off Fax = On freecell = off hearts = off hypertrm = off media_clips = off media_utopia = off minesweeper = off mousepoint = off Msmsgs = Off msnexplr = off mswordpad = off paint = off pinball = off rec = off solitaire = off spider = off Vol = on zonegames = off [Networking] InstallDefaultComponents=Yes [RegionalSettings] SystemLocale = 00000c09 UserLocale = 00000c09 InputLocale = 0c09:00000409 And the reg setting; Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\TimeZoneInformation] "DisableAutoDaylightTimeSet"=dword:00000001 [HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D}] "LocalizedString"="System" [HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{208D2C60-3AEA-1069-A2D7-08002B30309D}] "LocalizedString"="Network" [HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{450D8FBA-AD25-11D0-98A8-0800361B1103}] "LocalizedString"="Files" [HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}] "LocalizedString"="Recycler" [HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{871C5380-42A0-1069-A2EA-08002B30309D}] "LocalizedString"="IE" [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Keyboard Layout] "Scancode Map"=hex:00,00,00,00,00,00,00,00,03,00,00,00,00,00,5B,E0,00,00,5C,E0,00,00,00,00 [HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop] "ForegroundLockTimeout"=dword:00030d40 "CoolSwitchColumns"="8" "CoolSwtitchRows"="4" "ForegroundFlashCount"=dword:00000001 [HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Appearance\New Schemes\Current Settings SaveAll\Sizes] "Color #1"= dword: 15780518 [HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Colors] "Background"="0 128 128" [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\ShellNoRoam\MUICache] "@shell32.dll,-12691" = "Recent Files" [HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Sound] "Beep" = "No" [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer] "Link" = dword:00000001 "EnableAutoTray"=dword:0 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer] "ClearRecentDocsOnExit" = dword:00000001 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer] "ShowDriveLettersFirst" = dword:4 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Shell Icons] "29" = "C:\\WINXP\\system32\\TweakUI.exe,3" [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\comdlg32\PlacesBar] "Place0"="F:\\Files" [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer] "NoLowDiskSpaceChecks"=dword:1 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\HideDesktopIcons\NewStartPanel] "{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D}"=dword:0 "{450D8FBA-AD25-11D0-98A8-0800361B1103}"=dword:0 "{208D2C60-3AEA-1069-A2D7-08002B30309D}"=dword:0 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced] "CascadeControlPanel"=dword:1 "CascadePrinters"=dword:1 "CascadeNetworkConnections"=dword:1 "EnableBalloonTips"=dword:1 "Start_AdminToolsRoot"=dword:2 "Start_AdminToolsTemp"=dword:2 "Start_LargeMFUIcons"=dword:0 "Start_MiniMFU"=dword:12 "Start_NotifyNewApps"=dword:0 "Start_ScrollPrograms"=dword:0 "Start_ShowControlPanel"=dword:2 "Start_ShowMyComputer"=dword:1 "Start_ShowMyDocs"=dword:1 "Start_ShowMyMusic"=dword:0 "Start_ShowMyPics"=dword:0 "Start_ShowNetConn"=dword:1 "Start_ShowNetPlaces"=dword:1 "Start_ShowPrinters"=dword:1 "Start_ShowRecentDocs"=dword:0 "StartMenuFavorites"=dword:0 "StartMenuScrollPrograms"="NO" "StartMenuAdminTools"=dword:1 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Desktop\Components] "Position"=hex:2c,00,00,00,60,02,00,00,00,00,00,00,e0,03,00,00,7e,04,00,00,00,00,00,00,01,00,00,00,01,00,00,00, 01,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\PCHealth\ErrorReporting] "DoReport"=dword:0 Regards Phil
  8. Hello All I have created a bootable CD with slipstreamed XP SP1 and Adaptec SATA drivers. The setup works and lets me complete the install of windows but on the first boot windows freezes about half way through the startup screen. If I restart the computer and select Safe mode it starts to list the drivers and gets to the mup.sys driver and freezes. If I do an attended install of windows and manually add the SATA drivers then windows installs and boots up fine and after adding in SP1 it still works fine. I cannot use SP2 as a graphics program I use will not run correctly with SP2 installed. I don't know if it is the SATA drivers, the slipstreamed SP1 or something in the unattended install that is causing the problem. If the configuration files are needed then please let me know and I will post them. If the install program will allow the SATA drive to be used for an install wouldn't that mean the SATA drivers have been loaded in correctly? Regards Phil


×
×
  • Create New...