Jump to content

nokia999i

Member
  • Posts

    96
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 

Everything posted by nokia999i

  1. Here : http://www.newage-os.net/register.php?do=signup
  2. Here's what my OS looks like : Those ar just a few
  3. What do you mean ? .. BTW if you have MSN min is : george.lucas.1971@gmail.com We could talk better there ... Plz It's urgent I know .. 10x..
  4. Testing it, will report back in an hour don't go anywhere mate 10x ...
  5. What you mean is, the $OEM$ folder actually is the system drive, meaning everything inside it is automatically copied to hard drive before running ?
  6. Can you post what the Install.cmd has inside ? I do not know as I am new to all this as you might have noticed ... A detailed guide would do just nicely mate 10x ...
  7. Coz if you read the Unattended guide you'd know it's for integrating the registry tweaks, or haven't you read the guide yet ? Check it : http://firegeier.unattended-sponsor.de/en/regtweaks.html
  8. Am trying to add some registry tweaks to my Autounattend.xml but setup keeps shutting down for some reason @ the end. Here's my Autounattend.xml : <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <unattend xmlns="urn:schemas-microsoft-com:unattend"> <settings pass="windowsPE"> <component name="Microsoft-Windows-International-Core-WinPE" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="NonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <SetupUILanguage> <UILanguage>en-US</UILanguage> </SetupUILanguage> <InputLocale>0409:00000409</InputLocale> <UserLocale>en-US</UserLocale> <UILanguage>en-US</UILanguage> <SystemLocale>en-US</SystemLocale> </component> <component name="Microsoft-Windows-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="NonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <UserData> <ProductKey> <Key>XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX</Key> <WillShowUI>OnError</WillShowUI> </ProductKey> <Organization>NewAge-OS.Net</Organization> <FullName>PsyChoses</FullName> <AcceptEula>true</AcceptEula> </UserData> <ImageInstall> <OSImage> <InstallFrom> <MetaData wcm:action="add"> <Key>/IMAGE/NAME</Key> <Value>Windows Vista (vLite) ULTIMATE</Value> </MetaData> </InstallFrom> <InstallToAvailablePartition>false</InstallToAvailablePartition> <WillShowUI>OnError</WillShowUI> </OSImage> </ImageInstall> <EnableFirewall>false</EnableFirewall> <EnableNetwork>true</EnableNetwork> </component> </settings> <settings pass="oobeSystem"> <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <AutoLogon> <Password> <Value>UABhAHMAcwB3AG8AcgBkAA==</Value> <PlainText>false</PlainText> </Password> <Enabled>true</Enabled> <LogonCount>2</LogonCount> <Username>Administrator</Username> </AutoLogon> <OOBE> <HideEULAPage>true</HideEULAPage> <NetworkLocation>Home</NetworkLocation> <ProtectYourPC>1</ProtectYourPC> <SkipMachineOOBE></SkipMachineOOBE> <SkipUserOOBE>true</SkipUserOOBE> </OOBE> <Display> <ColorDepth>32</ColorDepth> <HorizontalResolution>1024</HorizontalResolution> <VerticalResolution>768</VerticalResolution> </Display> <UserAccounts> <AdministratorPassword> <Value>QQBkAG0AaQBuAGkAcwB0AHIAYQB0AG8AcgBQAGEAcwBzAHcAbwByAGQA</Value> <PlainText>false</PlainText> </AdministratorPassword> <LocalAccounts> <LocalAccount wcm:action="add"> <Password> <Value>UABhAHMAcwB3AG8AcgBkAA==</Value> <PlainText>false</PlainText> </Password> <DisplayName>Administrator</DisplayName> <Group>Administrators</Group> <Name>Administrator</Name> </LocalAccount> </LocalAccounts> </UserAccounts> <VisualEffects> <FontSmoothing>ClearType</FontSmoothing> </VisualEffects> </component> </settings> <settings pass="specialize"> <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="NonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <ComputerName>NewAge-OS</ComputerName> <Themes> <DefaultThemesOff>false</DefaultThemesOff> <CustomDefaultThemeFile>C:\Windows\Resources\Themes\SteelFlash Final.theme</CustomDefaultThemeFile> </Themes> <RegisteredOrganization>NewAge-OS.Net</RegisteredOrganization> <RegisteredOwner>PsyChoses</RegisteredOwner> </component> <component name="Microsoft-Windows-Security-Licensing-SLC-UX" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="NonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <SkipAutoActivation>true</SkipAutoActivation> </component> <component name="Security-Malware-Windows-Defender" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <DisableAntiSpyware>true</DisableAntiSpyware> </component> <component name="Microsoft-Windows-IE-InternetExplorer" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <StartPages> <StartPage wcm:action="add"> <StartPageKey>NewAge-OS Team</StartPageKey> <StartPageUrl>http://www.newage-os.net/</StartPageUrl> </StartPage> </StartPages> <SearchScopes> <Scope wcm:action="add"> <ScopeDefault>true</ScopeDefault> <ScopeDisplayName>Google Search</ScopeDisplayName> <ScopeKey>Google.com</ScopeKey> <ScopeUrl>http://www.google.com/</ScopeUrl> </Scope> </SearchScopes> </component> <component name="Microsoft-Windows-Deployment" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <RunSynchronous> <RunSynchronousCommand wcm:action="add"> <Order>1</Order> <Path>cmd /c "FOR %i IN (D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z) DO IF EXIST %i:\RooT.txt SET CDROM=%i: -m"</Path> </RunSynchronousCommand> <RunSynchronousCommand wcm:action="add"> <Order>2</Order> <Path>%WINDIR%\system32\sysprep\sysprep.exe /quiet /audit</Path> </RunSynchronousCommand> </RunSynchronous> </component> </settings> <settings pass="auditSystem"> <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <AutoLogon> <Password> <Value>UABhAHMAcwB3AG8AcgBkAA==</Value> <PlainText>false</PlainText> </Password> <Enabled>true</Enabled> <LogonCount>5</LogonCount> <Username>Administrator</Username> </AutoLogon> </component> </settings> <settings pass="auditUser"> <component name="Microsoft-Windows-Deployment" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <RunSynchronous> <RunSynchronousCommand wcm:action="add"> <Order>1</Order> <Path>cmd /c REGEDIT /S %CDROM%\Regtweaks.reg</Path> <Description>Registry Tweaks</Description> </RunSynchronousCommand> <RunSynchronousCommand wcm:action="add"> <Order>2</Order> <Path>%WINDIR%\system32\sysprep\sysprep.exe /quiet /oobe /reboot</Path> </RunSynchronousCommand> </RunSynchronous> </component> </settings> <cpi:offlineImage cpi:source="wim:f:/vistafinal/sources/install.wim#Windows Vista (vLite) ULTIMATE" xmlns:cpi="urn:schemas-microsoft-com:cpi" /> </unattend>
  9. So Far I fixed it, added the user as you said .. Will report back
  10. I cannot seem to get my Autounattend.xml to skip user creation and to logon as administrator Automatically .. although all is good in the XML. There it is : <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <unattend xmlns="urn:schemas-microsoft-com:unattend"> <settings pass="windowsPE"> <component name="Microsoft-Windows-International-Core-WinPE" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="NonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <SetupUILanguage> <UILanguage>en-US</UILanguage> </SetupUILanguage> <InputLocale>0409:00000409</InputLocale> <UserLocale>en-US</UserLocale> <UILanguage>en-US</UILanguage> <SystemLocale>en-US</SystemLocale> </component> <component name="Microsoft-Windows-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="NonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <UserData> <ProductKey> <Key>xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx</Key> <WillShowUI>OnError</WillShowUI> </ProductKey> <Organization>NewAge-OS.Net</Organization> <FullName>PsyChoses</FullName> <AcceptEula>true</AcceptEula> </UserData> <ImageInstall> <OSImage> <InstallFrom> <MetaData wcm:action="add"> <Key>/IMAGE/NAME</Key> <Value>Windows Vista (vLite) ULTIMATE</Value> </MetaData> </InstallFrom> <InstallToAvailablePartition>false</InstallToAvailablePartition> <WillShowUI>OnError</WillShowUI> </OSImage> </ImageInstall> </component> </settings> <settings pass="oobeSystem"> <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="NonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <AutoLogon> <Password> <Value> </Value> </Password> <Enabled>true</Enabled> <LogonCount>1</LogonCount> <Username>Administrator</Username> </AutoLogon> <OOBE> <HideEULAPage>true</HideEULAPage> <NetworkLocation>Home</NetworkLocation> <ProtectYourPC>3</ProtectYourPC> <SkipUserOOBE>false</SkipUserOOBE> </OOBE> <UserAccounts> <AdministratorPassword> <Value /> </AdministratorPassword> </UserAccounts> </component> </settings> <settings pass="specialize"> <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="NonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <ComputerName>NewAge-OS</ComputerName> <Themes> <DefaultThemesOff>false</DefaultThemesOff> <CustomDefaultThemeFile>C:\Windows\Resources\Themes\SteelFlash Final.theme</CustomDefaultThemeFile> </Themes> </component> <component name="Microsoft-Windows-Security-Licensing-SLC-UX" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="NonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <SkipAutoActivation>true</SkipAutoActivation> </component> </settings> <cpi:offlineImage cpi:source="wim:f:/vistafinal/sources/install.wim#Windows Vista (vLite) ULTIMATE" xmlns:cpi="urn:schemas-microsoft-com:cpi" /> </unattend>
  11. Hey Vista Users : I need a couple of registry tweaks to add to my unattended Vista URGENTLY !!! ... All Are Start Menu Related 1. Documents as link. 2. Pictures as link. 3. No recent documents. 4. No personal folder. 5. Games as list. 6. Computer as link. 7. Network. 8. Connect to as link. 9. Control Panel as list. 10.Administrative Tools as link. 11.Run Command. 12.No highlight new programs. 13.No Grouping Of Similar Taskbar Buttons. Finally some Reg Tweaks to Completely Annihilate Windows Defender and Windows Firewall .... That's about it ... 10x. nokia999i
  12. I know how to do that mate, but this would work only for current user not to all users ?
  13. Well it's not me who put it there, It's because I used Vista Update Toolkit to inert Add-ons
  14. Hey Gang : Here's my scenario, I used Vita Update Toolkit to integrate Add-ons which created an $OEM$ directory in my sources folder, with a SetupComplete.cmd inside scripts folder, with that in mind I want to apply some critical registry tweaks which I want applied across to all future created users, how can I achieve that ? Please I need that issue to be resolved soon ! thanks
  15. As I told u b4 I cannot move the $OEM$ folder from sources as it contains Silent appz that install upon 1st logon ... as for AutoUnattend.xml it is in dvd root .. I have a practically finished Custom Vista I just need to find a way to apply my registry tweaks to all users including all future users ...
  16. No mate else it won't work .... I tried .. Am using SetupComplete.cmd .. What I want to do basically is just import my registry tweaks and I want it to apply those tweaks to all future users ... And in the $OEM$ folder I have a bunch of silent installs ... So if there is any other way to do my Registry tweaks please do tell.
  17. Thing is I already have an $OEM$ folder in sources dir ... won't this affect things ?
  18. Do any of you here know how to set the AppsRoot mentioned in guide to Vista DvD itself ? Coz in guide it's set to a removable media ... 10x ...
  19. Now the big question is, how to integrate them into Vista ? Is there a guide for Vista-Tools anywhere ? 10x ... nokia999i
  20. So there is no way it can be done ? Are there any packs with Intel Marvel / Matrix and nForce and AMD SATA-RAID Drivers ? I just need those as they are the most important ones .. if anyone can help hunting them down that'll be great ... 10x a bunch ...
  21. Oh ok mate sorry my mistake ... so I need all Vista SATA-RAID DRivers ? Where can I get a pre-compiled Pack from as I dunno how many there are
  22. I already have them .. I got them from DriverPacks ...
  23. Hey Guys : It just came to my attention that Vista doesn't have all SATA-RAID drivers integrated, so is there a guide that teaches you how to do that ? I think that this is a major issue that needs our expert attention, don't you think ? 10x.. nokia999i
  24. Hey Guys : I was wondering how to set a default Logon either by using WAIK or any other way ... I have a few Vista LogonStudio logons, and I was wondering if the can be converted in order to set 1 of them as default with WAIk ... Sorry if I'm not so clear that's the only way I know how to ask as I'm a n00b ...


×
×
  • Create New...