Jump to content

Spy Sweeper 4.0


muiz
 Share

Recommended Posts


And how about the prefs ?

So that i dont have to click anything when entering windows for the first?

i tried to overwrite a few sfx things like :

the Application Data folder

And the reg files

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Webroot]

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Webroot]

But it doest work :no:

Link to comment
Share on other sites

Now gone to build 4.0.2.349...3 builds within 7 days - not beta tho'... :whistle:

I trust you all got emails about the new version????????

Hmmmm

Link to comment
Share on other sites

Here the new SIPMLE way to silent install this staf,

SpySweeperSetup_EN.exe /VERYSILENT /KC=XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX

when XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX is yr serial number

Tested Working :thumbup

Enjoy

coucou

Link to comment
Share on other sites

@coucou URRR GOOOOD :thumbup

I didnt like autoit anyways

REG ADD %KEY%\060 /V 1 /D "%CDROM%\Software\webroot\SpySweeperRegSetup_EN.exe /VERYSILENT /KC=XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX" /f

Like this??

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

SS has been updated to 4.0.4.430

I'm trying to install it (/VERYSILENT /SP-) and it brings up a prompt asking if I'd want to download and install new updates. It then opens a browser window.

I went through with innounp 0.16 and it looks like the install script generated is incomplete. It won't recompile cleanly at all. I went through most of the error messages and removed parts from the script to make it work, but now it errors on compilation here (from install_script.iss):

Source: "{app}\WRSSSDK.exe"; DestDir: "{app}"; AfterInstall: "RunServiceInstall"; MinVersion: 4.1.1998,4.0.1381; Flags: uninsneveruninstall restartreplace ignoreversion

It doesn't like the AfterInstall part...RunServiceInstall is not defined. At this point, I'd have to rewrite that bit in order to get it working. Anybody know how I could better unpack the installer, so it's not losing these pieces? I don't want to resort to AutoIT if I don't have to.

Link to comment
Share on other sites

I think better you uninstall and reinstall it with the appropriate switches (see here above)

/VERYSILENT /KC=XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX

when XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX is yr serial number

I installed it many time updates included very smoothly with the above switches.

coucou

Link to comment
Share on other sites

I don't have a key code; I'm just installing the trial version. I don't see how adding the /KC switch is going to change anything, and I'm already using /VERYSILENT.

Trial Download Link

It does install near-silently when I'm using /VERYSILENT /SP- (i.e. it doesn't prompt me for most of the install tasks), but it prompts to check if I want to update the defs before install, and then it brings up a browser window.

I think that it's because of new functionality Webroot has created for the newer versions.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...