ivrazic1 Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Bok Buletov. Jesi li ti iz Hrvatske?Ako jesi velik pozdravDaj mi objasni ovo na hrvatskom kako doći do BSplayer Pro Verzije pošto već imam instaliranu free verziju 1.02. build 812.Hvala
buletov Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 pa pro moraš kao kupiti, a da bi ga instalirao silent, trebala bi ti autoit skripta za registrirat ga...no pro ti ne donosi nista bitno, osnovna podrska za input uredjaje tipo video-in ili tvtuner, i subtitle editor... pa onona sto tocno mislis?p.s.nemoj cross postati isto pitanje na vise topica jer ce ti moderatori pocet kenjati...
ivrazic1 Posted October 27, 2004 Author Posted October 27, 2004 pa pro moraš kao kupiti, a da bi ga instalirao silent, trebala bi ti autoit skripta za registrirat ga...no pro ti ne donosi nista bitno, osnovna podrska za input uredjaje tipo video-in ili tvtuner, i subtitle editor... pa onona sto tocno mislis?p.s.nemoj cross postati isto pitanje na vise topica jer ce ti moderatori pocet kenjati... Mislio sam na ovo http://www.bsplayer.org/index.php?p=press&...4ad3ce140dad429 , ako sam dobro razumio da možeš preko njega gledat tv, s tv-tunera snimat na hard.
SiMoNsAyS Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 maybe u can write in english so every1 can understand both
xper Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Molim Vas da pisete na engleskom. Koristite mail/messenger za hrvatski.Only English please.Thanks
Recommended Posts