Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


NETSCAPE

Retro Build - can't pass POST - only sealed hardware used

Recommended Posts

Thats not true about not using a normal IDE cable.  I had a rage 128 card paired with a ISA tv card and I used a normal IDE cable with it and it worked fine. This was around 2002-3  But you do have to connect the cable the right way.  If you want to send me the board in the mail.  If you don't want it Id like to give a try at getting it working.  Not saying the flopply has anything to do with the beep codes and it not working for you.  But you shouldn't be hooking up a floppy or anything to it when your trying to diagnose issues or getting it to post.

Edited by Destro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...