Jump to content

0xc000007b Failed Application error?


deathbypapercut
 Share

Recommended Posts

I'm attempting to run vLite for the first time around, and I keep receiving the "the application failed to initialize properly (0xc000007b)" error. I can't seem to find anything online about this, so I was hoping you guys could help out.

I'm running Vista Home Premium, and both .NET Framework 2 and 3 are installed.

Any suggestions?

Link to comment
Share on other sites


Looks like your nLite install is bad:

# for hex 0xc000007b / decimal -1073741701 :
STATUS_INVALID_IMAGE_FORMAT ntstatus.h
# {Bad Image}
# The application or DLL %hs is not a valid Windows image.
# Please check this against your installation diskette.
# 1 matches found for "c000007b"

I'd suggest removing nLite, downloading again, and doing a reinstall.

Link to comment
Share on other sites

Are you working on a full windows system (installed)?

Do you have WAIK installed?

vLite Forum Rules

Providing links to download individual portions of the WAIK, including but not limited to wimgfltr components, will earn you the right to be banned without further notice as per forum rule 1b.

I don't know the full WAIK link wich seems is not forbidden or installed v1.1.6 Final before 1.2 final (don't ask why).

I don't use it because i dont like it.

Edited by Maxfutur
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...