Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


Sign in to follow this  
johndoe74

[Release] cFosSpeed v4.24.1420

Recommended Posts

strange this, this was on of the addons i added and it worked for me...

dont know why not working for you guys, im new to all this lol so i cant tell you what i did to make it work other than add it to hotfix area

Share this post


Link to post
Share on other sites

look at this screenshot

cfosspeedgh1.jpg

the installer stop like that

maybe u can check again your autoit script.. :)

Edited by chaox

Share this post


Link to post
Share on other sites

tested again the silent installer on windows

here's screenshot

97ohgo.jpg

i'm sure that warning message caused the silent installer stop

Edited by chaox

Share this post


Link to post
Share on other sites

problem solved

I modified Halfwalker autoit script like this.

Opt("SendKeyDelay",20)

Opt("WinWaitDelay",100)

Opt("WinTitleMatchMode",4)

Opt("WinDetectHiddenText",1)

Opt("MouseCoordMode",0)

Run('cfosspeed-v421-build1400.exe')

WinActivate ("cFosSpeed Installation Wizard")

WinWaitActive ("cFosSpeed Installation Wizard")

Send("{ALTDOWN}n{ALTUP}")

WinWaitActive ("cFosSpeed Installation Wizard")

ControlClick ("cFosSpeed Installation Wizard", "If you accept", "Button1")

Send("{ALTDOWN}n{ALTUP}")

WinWaitActive ("cFosSpeed Installation Wizard")

Send("{ALTDOWN}n{ALTUP}")

$ret = 0

While $ret == 0

$ret = WinWaitActive ("cFosSpeed Installation Wizard", "", 5)

if $ret == 0 then WinActivate ("cFosSpeed Installation Wizard", "")

Wend

Send("{ALTDOWN}n{ALTUP}")

$ret = 0

While $ret == 0

$ret = WinWaitActive ("cFosSpeed Installation Wizard", "TCP receiver window", 5)

if $ret == 0 then WinActivate ("cFosSpeed Installation Wizard", "TCP receiver window")

Wend

Send("{ALTDOWN}n{ALTUP}")

$ret = 0

While $ret == 0

$ret = WinWaitActive ("cFosSpeed Installation Wizard", "Installation successful", 5)

if $ret == 0 then WinActivate ("cFosSpeed Installation Wizard", "Installation successful")

Wend

ControlClick ("cFosSpeed Installation Wizard", "", "Finish")

$SF_1 = "cfosspeed-v421-build1400.exe"

If WinExists ( $SF_1 ) Then Exit

AutoItWinSetTitle ( $SF_1)

i'm used cfosspeed-v421-build1400.exe

silent install worked perfect :)

tested on sp3 build 3311, don't know if this script support sp2

Edited by chaox

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yar... Nevermind this post, it was a minor mod of the script, but unsuitable for a clean install!

Edited by JootFish

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...