Jump to content

Lost In Drivers From DVD


Recommended Posts

Hello everyone,

I want to implement my drivers into my install DVD but just can't get it working. My CDROM drive is a fixed station (E:\) and in the root I will have a folder called Drivers.

I tried the Firegeier's tutorial but keep getting a error during setup (could not load boot essential drivers). I don't want to inject my drivers, so that I can change my Driver folder in case there are updates, all I have to do is change the files in this folder and reburn my DVD.

1. How can I point my answer file to search for E:\Drivers and at what stage? (I actually used %CDROM%\Drivers in my code)

2. Also, My folder location makes profile on the right drive (D:\) but not into D:\MyUsers, but into D:\Users... how to fix?? Apparently the folder is D:\MyUsers, but displayed as Users... go figure....

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<unattend xmlns="urn:schemas-microsoft-com:unattend">
<settings pass="windowsPE">
<component name="Microsoft-Windows-International-Core-WinPE" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<SetupUILanguage>
<UILanguage>en-US</UILanguage>
</SetupUILanguage>
<InputLocale>0409:00000409</InputLocale>
<SystemLocale>en-US</SystemLocale>
<UILanguage>en-US</UILanguage>
<UserLocale>en-US</UserLocale>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<UserData>
<ProductKey>
<Key>DELETED FOR POSTING</Key>
<WillShowUI>OnError</WillShowUI>
</ProductKey>
<AcceptEula>true</AcceptEula>
<FullName>My NAME</FullName>
<Organization>My COMPANY</Organization>
</UserData>
<Display>
<ColorDepth>32</ColorDepth>
<HorizontalResolution>1366</HorizontalResolution>
<VerticalResolution>768</VerticalResolution>
</Display>
<ImageInstall>
<OSImage>
<InstallFrom>
<MetaData wcm:action="add">
<Key>/IMAGE/NAME</Key>
<Value>Windows Vista Business</Value>
</MetaData>
</InstallFrom>
<InstallToAvailablePartition>false</InstallToAvailablePartition>
<WillShowUI>OnError</WillShowUI>
</OSImage>
</ImageInstall>
</component>
</settings>
<settings pass="specialize">
<component name="Microsoft-Windows-Security-Licensing-SLC-UX" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<SkipAutoActivation>true</SkipAutoActivation>
</component>
</settings>
<settings pass="oobeSystem">
<component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<AutoLogon>
<Enabled>true</Enabled>
<LogonCount>2</LogonCount>
<Username>Administrator</Username>
</AutoLogon>
<Display>
<ColorDepth>32</ColorDepth>
<HorizontalResolution>1366</HorizontalResolution>
<VerticalResolution>768</VerticalResolution>
</Display>
<OOBE>
<HideEULAPage>true</HideEULAPage>
<NetworkLocation>Home</NetworkLocation>
<ProtectYourPC>1</ProtectYourPC>
<SkipMachineOOBE>true</SkipMachineOOBE>
<SkipUserOOBE>true</SkipUserOOBE>
</OOBE>
<TimeZone>W. Europe Standard Time</TimeZone>
<FolderLocations>
<ProfilesDirectory>d:\MyUsers</ProfilesDirectory>
</FolderLocations>
</component>
</settings>
<settings pass="auditSystem">
<component name="Microsoft-Windows-PnpCustomizationsNonWinPE" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<DriverPaths>
<PathAndCredentials wcm:action="add" wcm:keyValue="1">
<Path>%CDROM%\Drivers</Path>
</PathAndCredentials>
</DriverPaths>
</component>
</settings>
<cpi:offlineImage cpi:source="wim:d:/vistawork/dvd/sources/install.wim#Windows Vista BUSINESS" xmlns:cpi="urn:schemas-microsoft-com:cpi" />
</unattend>

Edited by seabird
Link to comment
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...