Jump to content

nlite 1.4b issues with burning cds


nycste
 Share

Recommended Posts

O.K., let´s start from scratch !

Please fill out your profile.

Still don´t know, what OS you´re using.

Where´s your last session ini ?

What should be the size of the iso ?

If it´s nearly double, then there´s already an image inside.

i make the isos and the folders

What folders ?

Still don´t believe, that´s an nlite issue.

Agi

Edited by AgiHammerklau
Link to comment
Share on other sites


Too little information to work with here. I have never experienced any problems using nLite concerning burning discs.
O.K., let´s start from scratch !

Please fill out your profile.

Still don´t know, what OS you´re using.

Where´s your last session ini ?

What should be the size of the iso ?

If it´s nearly double, then there´s already an image inside.

i make the isos and the folders

What folders ?

Still don´t believe, that´s an nlite issue.

Agi

hey guys thanks for stopping by. ill answer in any way i can.

i dont know how to update the settings on my profile to say what OS im using but i see where it would go.

Using Windows XP pro SP2-SP3 setups.

ive been using nlite for years. lately i cannot seem to burn the ISOs i have been making using Nlite.

-i tried changing the Mikisoft and place it into nLite root folder. Now under ISO engine choose Mikisoft and then create ISO. setting and that didnt fix my issue

-ive tried burning using nero and imgburn

the cds i have been burning onto CDRW arent readable or bootable lots of times. i used a cdr the other day to burn a disc and it was burnable and readable go figure hehe. so it seems my issue is with cdrws.

ask me any questions you have im here to try and fix this issue.

i was about to post my ini file but i just reformated due to virus trojan issues. and i dont have any new ones saved. so id have to reattempt nlite process

Edited by nycste
Link to comment
Share on other sites

Using Windows XP pro SP2-SP3 setups.

SP3 is not a final build, it might be the cause of your problem.

its possible. but i wasnt using sp3 when i started having the problems.

i just made an nlite cd before. didnt add or tweak anything but turn SFC and add some context things and tried burning the cd and i think it burned. but it doesnt boot. shows up as 702mb on the drive page and stuff

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...