Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


Search the Community

Showing results for tags 'nat'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • The General Stuff
    • Announcements
    • Introduce Yourself!
    • General Discussion
  • Microsoft Software Products
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Server 2008/2012/2016
    • Older Windows NT-Family OSes
    • Windows 9x/ME
    • Other Microsoft Products
  • Unattended Windows Discussion & Support
    • Unattended Windows
    • Other Unattended Projects
  • Member Contributed Projects
    • Nuhi Utilities
    • Member Projects
    • Other Member Contributed Projects
    • Windows Updates Downloader
  • Software, Hardware, Media and Games
    • Forum Categories
    • Mobile Devices
  • Customizing Windows and Graphics
    • Customizing Windows
    • Customizing Graphics
  • Coding, Scripting and Servers
    • Web Development (HTML, Java, PHP, ASP, XML, etc.)
    • Programming (C++, Delphi, VB/VBS, CMD/batch, etc.)
    • Server - Side Help (IIS, Apache, etc.)
  • X's Concepts
  • The Compaq Computer Corporation Club's Discussion

Calendars

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype

Found 1 result

  1. Hello, everyone! I have a problem here. I'm running MS-DOS 6.22 under Virtual PC 2007 with the Intel DC21140 packet driver and for some reason, the internet doesn't work when I set the first adapter to use Shared networking (NAT). For example, when I run the Arachne browser, I end up getting a Arachne Network Error (Unable to initalize TCP/IP) when attempting to access the Google homepage. Here's what the screenshot looks like: This next screenshot has the settings of what network adapter that I'm using: If I select "Lnksys WMP54G v4.1 Wireless-G PCI Adapter" and use the "192.168.254.X" IP address, I can connect to the internet under MS-DOS and Windows 3.1 just fine. But if I select Shared Networking (NAT) and use 129.168.131.x as the IP address, the internet doesn't connect at all. The Shared Networking feature works fine in Windows for Workgroups 3.11 and later. Is there anyway how to get the internet access working under MS-DOS 6.22 and Windows 3.1 using the Shared Networking (NAT) adapter under Virtual PC? Should I post the CONFIG.SYS, AUTOEXEC.BAT and/or WATTCP.CFG configurations to see what could be wrong here as well?
×
×
  • Create New...