Jump to content
MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. ×

Search the Community

Showing results for tags 'R9-270 Sapphire'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • The General Stuff
    • Announcements
    • Introduce Yourself!
    • General Discussion
  • Microsoft Software Products
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Server 2008/2012/2016
    • Older Windows NT-Family OSes
    • Windows 9x/ME
    • Other Microsoft Products
  • Unattended Windows Discussion & Support
    • Unattended Windows
    • Other Unattended Projects
  • Member Contributed Projects
    • Nuhi Utilities
    • Member Projects
    • Other Member Contributed Projects
    • Windows Updates Downloader
  • Software, Hardware, Media and Games
    • Forum Categories
    • Mobile Devices
  • Customizing Windows and Graphics
    • Customizing Windows
    • Customizing Graphics
  • Coding, Scripting and Servers
    • Web Development (HTML, Java, PHP, ASP, XML, etc.)
    • Programming (C++, Delphi, VB/VBS, CMD/batch, etc.)
    • Server - Side Help (IIS, Apache, etc.)
  • X's Concepts
  • The Compaq Computer Corporation Club's Discussion

Calendars

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype

Found 1 result

  1. Like a week ago i buy a new pc , Fx 6300 , Saphire r9 270 dual x , 4gb ddr3 1600mhz ram , 960gm vgs3 fx , etc. The problem is the temperature , i use speedfan to check the temp and it marks in the "cpu" 48º , 50º in idle , i also check it with other programs like Core temp and HWMonitor and they say 30º or 35º. When i play bf3 the ºc rises up to 70º and there is when the lag spikes appears. I have a stock cooler , is this the problem? Sorry for my english , this isn't my native language. Btw there are the images. Idle: Running Bf3:
×
×
  • Create New...