Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Bootable USB'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • The General Stuff
    • Announcements
    • Introduce Yourself!
    • General Discussion
  • Microsoft Software Products
    • Windows 11
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Server
    • Older Windows NT-Family OSes
    • Windows 9x/ME
    • Other Microsoft Products
  • Unattended Windows Discussion & Support
    • Unattended Windows
    • Other Unattended Projects
  • Member Contributed Projects
    • Nuhi Utilities
    • Member Projects
    • Other Member Contributed Projects
    • Windows Updates Downloader
  • Software, Hardware, Media and Games
    • Forum Categories
    • Mobile Devices
  • Customizing Windows and Graphics
    • Customizing Windows
    • Customizing Graphics
  • Coding, Scripting and Servers
    • Web Development (HTML, Java, PHP, ASP, XML, etc.)
    • Programming (C++, Delphi, VB/VBS, CMD/batch, etc.)
    • Server - Side Help (IIS, Apache, etc.)
  • X's Concepts
  • The Compaq Computer Corporation Club's Discussion

Calendars

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype

Found 1 result

  1. I've used WinBuilder (Win8.1SE v82) to build a custom PE/RE multiboot USB and I've added 4 ISOs to it and installed grub4dos (tried with bootice as well as RMPrepUSB), however I cannot get certain ISOs to boot as they hang at: (hd0,0) FAT12 BPB found with 0xEB (jmp) leading the boot sector. probed C/H/S = 80/2/18, probed total sectors = 2880 I've searched for hours on Google, however I can't find anything that references the cause of this. I'm getting this error with a custom repair iso, and gparted (most recent amd64) is hanging, eventually kicking back to bootloader command line after ~5min or so. PartedMagic (most recent from 2015.05.04) boots fine, as does the Comodo Rescue ISO. The Win8.1SE build is setup to boot to BCD with an option for Win8.1SE, WinRE, and grub4dos. Grub4dos then has several entries, 4 of which are ISOs added during the build. All menu.lst entries are mapped to (hd32), which would be right for a CD and I was curious if this would be the cause of the issue since it's a flash drive. I've tried partitioning the flash drive every which way, both through Win8.1SE and RMPrepUSB, but I can't seem to get gparted and the custom recovery iso, which contains both dos and linux utilities, to boot.


×
×
  • Create New...