Jump to content
MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. ×

mximus

Member
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 

About mximus

Contact Methods

  • Website URL
    http://

mximus's Achievements

0

Reputation

  1. I did a search for this already but couldn't find any useful info. (using the latest wampserver from here). Tried a number of different switches e.g. /S /VERYSILENT even generated an install inf and loaded it using /VERYSILENT /SP- /LOADINF="wamp.inf". Tried making an autoit script too but that didn't work either. Anyone know of any other switches or methods to get it to install silently? [edit] Ok seems this isn't possible at all with the wampserver installer. I resorted to installing it manually, copying the directory and exporting the various registry keys and then just copy directory and import the registry keys when doing a new install.
  2. I had the same problem...if its caused by the same thing as mine then try running this: Rundll32 setupapi,InstallHinfSection Ndi-Steelhead 132 %windir%\inf\netrass.inf Seems only to happen with SP2 x64 but i just created a batch file which automatically runs at first start and fixes the problem. hope it helps.
  3. I was just wondering, are there any articles on how nLite actually works (how it removes components, applies the unattended settings etc). I just thought it would be interesting as i like this sort of thing, and also useful if i needed to remove something manually. thanks
  4. guess no one has it anymore....does anyone know how to modify the v3 package so it removes WMC2? i had a bit of a look around and wmp10.cab seems to have the WMC2 files in it...is it a matter of just deleting it and removing it from the inf file?
  5. umm....that site only has the new one, which is not what i am looking for .
  6. anyone have it or know where to get?
  7. I'm looking for the old version of ryanvm's WMP 10 addon....i prefer not to have media connect 2 bundled. I think 2.6 was the version which did not have WMC2 in it. If anyone has the old version lying around somewhere i'd greatly appreciate it if you could post it....i looked on ryans site but only version 3a is available . thanks
  8. have you tried the customization section of www.deviantart.com?
  9. ok, i found what is wrong....if you dont check the "classic" option under "setup look" it works fine. must just be some small typo or soemthing.
  10. i have same problem...but only seems to happen when i remove components, i can integrate hotfix and driver without prolem
  11. i dont know if its just me, but i am only getting 4.7kps dl from the link on your site...any chance of another mirror? thanks
  12. I was just wondering if there is a way to remove these from the network connections area, they show up as icons when you set your folder options to windows classic. thanks for your time. Max
  13. I did another install with dhcp removed but kept "Internet Information Services (IIS)" and it worked perfect (have my router set to manually assign ip addresses so dhcp was not missed. Thanks to all for the help, i really appreciate it .
  14. I have just been trying to create a nice nlited XP for my laptop, however i would still like to keep windows firewall. I have had about 10 copies of trying to figure out what i have removed which Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS) relys on. I went into the services section in control panel and it said something like "a component ICS relys on is set for deletion or has been deleted". Does anyone know which components are needed for windows firewall. I have made sure all the dependencies listed next to windows firewall such as DHCP, WMI etc are not removed. any help would be greatly appreciated since i have spent about 2 days trying to find where i went wrong

×
×
  • Create New...