Jump to content

alucke

Member
  • Posts

    89
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    0.00 USD 
  • Country

    United States

Posts posted by alucke

  1. I currently have a Gigabyte Ga-990fxa-ud5 R5 with 32gb of ram installed.  The other day I upgraded to a 500gb ssd.  Then the problem started.  Windows 10 x64 system window started showing 32gb/16gb usable.  So I downgraded back to 8.1 x64.  downloaded Rammap from Microsoft, and ran it.  It showed that I have 16gb driver locked on the motherboard.  Before I upgraded all 32gb's were usable.  I wasn't running any vm's what so ever.  I have researched the problem for over a day, now.  And all the searches came up with driver locked memory with vn's installed, which was no help what so ever.  I have posted on several other computer forums, and have a support ticket with gigabyte. about the problem.  Does anyone know how to unock driver locked ram?  if so can you give me a step by step guide to fix the problem?

     

     

    Alucke

  2. I have an Acer laptop that originally had windows 7 home premium x64 on it. I recently installed Windows 7 pro SP1 x64. Ever since I install win 7 pro, the CPU won't below 20% usage. The system Idle Process is at 88%. Maybe the laptop can't run windows 7 pro. any ideas? any help would be appreciated.

    alucke

  3. I installed Windows 8 90 day trial, and I am going back to Windows 7. Since Windows 8 has no native dvd support and no media center built in. I will not pay to have those items as an add on.

  4. I am have an AMD Phenom 9850x4 black edition processor that started running hot earlier this week. When i first got the CPU it would idle around 37C and 47-50 with a full load. Earlier this week i noticed that the CPU would idle around 47C. Today i noticed that its idling around 58-60C. So I shut the computer down. My house has AC, which is set at 70F. Is this a sign that the CPU is going bad? Any help would be appreciated?

    alucke

  5. My mother-inlaws computer crashed, I am reinstalling Windows 7 Ultimate Retail for her. For some reason, during the expanding files section of the install, it is going really slow. It took almost an 1 1/2 hours for it to reach 89%. Could that be because of a bad harddrive?

  6. I have a DFI LanParty DK 790FX M2RS, AMD Phenom 9850 quadcore CPU, ATI HD 4850 PCIE Graphics card, 4 Gigs of RAM, Windows 7 Ultimate. I am trying to integrate the Windows 7 Chipset drivers found here: AMD/ATI Windows 7 Drivers into the Windows 7 Source DVD, Everytime i run Windows 7 setup in Virtualbox I get a BSOD during the setup process. any help would be appreciated

  7. I created unattend.xml and put it in the root of the DVD. I used this setting %WINDIR%\system32\sysprep\sysprep.exe /generalize /quiet /oobe /reboot /unattend:%DVDRoot%\Unattend.xml in the last audit user pass runsyncronuous command of the Autounattend.xml. I ran Vm 2 times to test the above settings and they work perfectly for me. I uploaded a copy of my basic unattend file below. Thanks to Wabaunza for pointing the the settings in a previous post.

    unattend.xml



×
×
  • Create New...