Jump to content

Lebanese_007

Member
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 

Everything posted by Lebanese_007

  1. Sign up for our free in-home wireless broadband service Sick of paying for broadband that you have to, well, pay for? Introducing Google TiSP (BETA), our new FREE in-home wireless broadband service. Sign up today and we'll send you your TiSP self-installation kit, which includes setup guide, fiber-optic cable, spindle, wireless router and installation CD. http://www.google.com/tisp/
  2. Hi all, Is there a way to delete bunch of files in a certian directory based on date range using a batch file? what i'm trying to do is to pass a start date and an end date into the batch file to delete files that in a certain directory. Thanks in advance.
  3. Hi, I finally passed my first Microsoft exam (70-290), I got 838. Now I’m thinking of taking another one, I was wondering what the level of difficulty of each one is. I know I’m supposed to take 6 exams, so i chose what I’m interested in. 70-290 - Managing and Maintaining a Microsoft Windows Server 2003 Environment 70-291 - Implementing, Managing, and Maintaining a Microsoft Windows Server 2003 Network Infrastructure 70-293 - Planning and Maintaining a Microsoft Windows Server 2003 Network Infrastructure 70-294 - Planning, Implementing, and Maintaining a Microsoft Windows Server 2003 AD Infrastructure 70-270 - Installing, Configuring, and Administering Microsoft Windows XP Professional 70-297 - Designing a Microsoft Windows Server 2003 Active Directory and Network Infrastructure 70-298 - Designing Security for a Microsoft Windows Server 2003 Network 70-284 - Implementing and Managing Microsoft Exchange Server 2003 Thanks in advance.
  4. HI all, i'm trying to write a batch file that does an if statement and loop in the same time. one of our system sometimes get hosed, so in order to fix it, i need to kill some processes, we have an application that has several processes with the same name, it is called extras.exe, sometimes it has 9 processes, sometimes are 12. My question is how can i write a batch file that checks for those processes, keeps killing those processes until there is no process anymore, becuase if i tell it to kill 9 processes and there were 10, 1 process will stay there, if i tell it to kill 12 and there were 10, it will freeze up. thanks for your help
  5. Hi, i have a computer with windows xp home that has to users, one is has admin access and the other one with limit access, i forgot the admin's password, but i still can get into the username with the limited access. Is there a way to reset the admin password? Thanks in advance
  6. Nice Program, but what is the difference between this and nLite? Thanks
  7. Hi Download Kid, Thanks for your reply. these are the answers for your questions. Q - Is the wireless in the laptop built in or a pcm card / USB?How old is the machine?How old is the card. A -it is built in. the machine is 2 years old. Intel 2.8 GHZ, 512 DDR. 802.11G wireless NIC Card Q Is the router 11b or g? the router is Linksys 8.2.11b Q Are you trying to use both standards at once between the different machines and router? A the other laptop is 802.11b. mine is 802.11g, i don't think that will effect the connection becuase my laptop NIC's Properties can go from 8.2.11g to 802.11b automatically. Q What is the signal strength reading,strong, weak, intermittent etc A The signal is Excelent Q Might want to try changing the channels on the Dell to see if signal strenght improves A i tried to change the channel on both the Linksys and the Dell, and it still giving me the Request timed out" Q Are there any restrictions / filtering on the router. Is there any firewall software loaded locally interfereing. A I have WEP running and the SSID is disabled for broadcast, windows firewall is enabled (SP2) Q Double check using ipconfig /all that the laptop is recieving the correct settings for DNS, DHCP, IP and in particular default gateway, though in truth as you are able to get web pages on occaisions I suspect these are ok. Perform the ipconfig /release and then ipconfig /renew to ensure functionality. A I checked them, nothing is wrong with them. disbled and enabled the NIC alot of time in order to relase and renew the IP address.. still no luck. Q Diable any 1394 and ethernet connections. A Disabled everything except the Wireless NIC and it still giving me the request timed out... Any help please
  8. I'm sorry for the 3 posts... the WIreless NIC Card keeps timing out, so i re-submitted it again.. i didn't notice that i posted 3 posts... Admin, I'm sorry, can you please erase the other 2 posts... Thanks again
  9. Hi, i have HP pavilion ze5400 with on-board wireless NIC card 802.11g. connected to a linksys router 802.11b. it has been working fine for the last 2 years but all of the sudden, i noticed slow connection.. sometimes it takes for ever to open a webpage, so i pingged the router "ping 192.168.2.1 -t" , the result is not good.. here is a sample of what i get ------------------------------------------------------------------------------ Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=4ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=2ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=3ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=2ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=2ms TTL=255 Request timed out. Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=4ms TTL=255 Request timed out. Request timed out. Request timed out. Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=2ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=2ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=3ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=4ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=10ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=3ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=2ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=3ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=3ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=4ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=6ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=7ms TTL=255 Request timed out. Request timed out. Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=6ms TTL=255 Request timed out. Request timed out. Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=20ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=4ms TTL=255 Request timed out. Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=10ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=2ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=3ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=2ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=2ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=13ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=4ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=2ms TTL=255 Ping statistics for 192.168.2.1: Packets: Sent = 146, Received = 120, Lost = 26 (17% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 2ms, Maximum = 20ms, Average = 3ms ---------------------------------------------------------------------------------- I ran windows update for the wireless NIC card, didn't find anything.. I have the lasted firmware on the router. i tried so many things but didn't work, i even used the recovery CDs that came with the laptop... that didn't help. I even changed the router... i have Dell TrueMobile 1184... I'm using WEP, SSID Broadcast is disabled. i have another Laptop that it is almost identical to mine...it is ze5200 and it is working fine. and while i'm typing this post... the first time it let me post it.. the second time i had to add to the post but it kept timing out... so i had to connect to the router throught RJ45 Any help please... Thanks in advance
  10. Hi, i have HP pavilion ze5400 with on-board wireless NIC card 802.11g. connected to a linksys router 802.11b. it has been working fine for the last 2 years but all of the sudden, i noticed slow connection.. sometimes it takes for ever to open a webpage, so i pingged the router "ping 192.168.2.1 -t" , the result is not good.. here is a sample of what i get ------------------------------------------------------------------------------ Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=4ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=2ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=3ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=2ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=2ms TTL=255 Request timed out. Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=4ms TTL=255 Request timed out. Request timed out. Request timed out. Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=2ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=2ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=3ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=4ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=10ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=3ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=2ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=3ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=3ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=4ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=6ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=7ms TTL=255 Request timed out. Request timed out. Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=6ms TTL=255 Request timed out. Request timed out. Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=20ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=4ms TTL=255 Request timed out. Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=10ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=2ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=3ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=2ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=2ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=13ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=4ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time=2ms TTL=255 Ping statistics for 192.168.2.1: Packets: Sent = 146, Received = 120, Lost = 26 (17% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 2ms, Maximum = 20ms, Average = 3ms ---------------------------------------------------------------------------------- I ran windows update for the wireless NIC card, didn't find anything.. I have the lasted firmware on the router. i tried so many things but didn't work, i even used the recovery CDs that came with the laptop... that didn't help. i have another Laptop that it is almost identical to mine...it is ze5200 and it is working fine. Any help please... Thanks in advance
  11. Hi all, I got scolded for posting this post under general, I'm Sorry... I hope i put it now in the right section. At home I'm behind a netgear router, and i'm VPNning to a remote site(Microsoft VPN)... i get connected and authinticated fine, but after almost 2 minutes, i lose connectivity!!! and in order to get it back is i have to disconnect the VPN and connect again. I decided to do some troubleshooting, so i found out that if I removed the router and directly connect to the internet with Windows firewall, i don't loose connectivity!!! What could be the problem? any feedback would be apreciated. Lebanese_007
  12. Hi all, I'm behind a netgear router, and i'm VPNning to a remote site... i get connected and authinticated fine, but after almost 2 minutes, i loose connectivity!!! and in order to get it back is i have to disconnect the VPN and connect again. I decided to do some troubleshooting, so i found out that if I removed the router and directly connect to the internet with Windows firewall, i don't loose connectivity!!! What could be the problem? any feedback would be apreciated. Lebanese_007
  13. Hi all, Is there a way to write a batch file that copies a a specific tree in a registry? we have a telephony server that writes all the configuration to a registry tree, i would like to know how to copy that tree and put it somewhere to be backed up...so if anything happnes to the server, i can just import that tree back and all my settings will be there... so i don't have to recreate all the users and thier configuration. Thanks in advance Rami
  14. thanks man... i will go and enable it... becuase it is out only exchange server and we need it to be online all the time... thanks again
  15. Hi all, is it a good idea to enable system restore in a windows 2003 server that runs exchange 2003.... i know it is giong to take alot of space but if i set it to just keep the most current one, would that be ok? thanks in advance Lebanese_007
  16. Hi, we are running a VPN server, some users can VPN and stay connected, some CAN VPN but after a while they get disconnected? any ideas thanks in advance Lebanese_007
  17. I'm looking for a program that connects to SQL database, and publish the information on the web so users can see it and generates reports. Does Infopath do that??? if not, can anybody (please) tell me what kind of software i should look at. Thanks in advance Lebanese_007
  18. Yahoo mail is 250MB now to compete with hotmail i think.... Nice... They compete, we win .
  19. thanks Marsden and Madgutts, I will give the Guidgen.exe a try and i will let you know... thanks again -Lebanese_007
  20. I have few gmail Invites, if someone needs one, please let me know by replying to this message with e-mail address. Thank you.
  21. I have few invites, who needs one, please reply to this message with your e-mail address. One per user please
  22. Thanks alot MADGutts for replying How would i know if the new server is pointing to the old server??? About shutting the old one off, i thought about it, but alot of people use it... so i was leaving this option to the last option. The new server is working fine... sends and recieves internalling and externally there is one issue that when i hit send/recieve, it keeps giving me this error "! Task 'Microsoft Exchange Server' reported error (0x8004010F)' : 'The operation failed. An object could not be found.' " But other than that, it works fine. Thanks in advance -Lebanese_007
  23. Hi all, I hope you can help me with this. I have exchange 2000 on an old box, i installed exchange 2003 on a new box, and moved a "test" account from the old one to the new one and everything seems to work fine (send and recieve within the domain, and inside and outside the domain)... Now i want to remove the old one, but when i looked under system manager\administrative groups\"domain name"\connectors, i saw 5 connectors, Internet Main Service ("old mail server name") Internet Mail SMTP COnnector ("new mail server name") COnnector for MS SchedulePlus FreeBusy ("old mail server name") MS Mail COnnector ("old mail server name") Connector for cc:Mail("old mail server name") I'm afriad that when i remove the old mail server, all the connectors that are associated with the old mail server would not work ... Any advice pleaseeeeeeeee thanks alot Lebanese_007
  24. Hotmail opened the calendar feature for free... still waiting for the 250 MB storage


×
×
  • Create New...