Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


kjonas

Member
  • Content Count

    13
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kjonas

  1. make sure that raid driver is in the txtsetup.sif file in \i386
  2. I have a ASUS A7V333 motherboard with Promise MBFasttrak 133 Lite (pdc20276) I have the following settings: txtsetup.sif [sourceDisksFiles] fasttrak.sys = 1,,,,,,_x,4,1 [HardwareIdsDatabase] PCI\VEN_105A&DEV_7275 = "fasttrak" PCI\VEN_105A&DEV_5275 = "fasttrak" [sCSI.Load] fasttrak = fasttrak.sys,4 [sCSI] fasttrak = "Promise FastTrak133 Lite ™ Controller"
  3. Drive 0 = 160g Drive 1 = 120g / Stripe Raid = 240g you are limited to the smallest drive capacity
  4. In the txtsetup.sif in the drivers.cab, the settings for promise MBFasttrak 133 lite is: [sourceDisksFiles] fasttrak.sys = 1,,,,,,_x,4,1 [HardwareIdsDatabase] PCI\VEN_105A&DEV_7275 = "fasttk" PCI\VEN_105A&DEV_5275 = "fasttk" [sCSI.Load] fasttk = fasttrak.sys,4 [sCSI] fasttk = "WinXP Promise FastTrak133 Lite Controller" when windows was loading files under setup, i was able to see that it loaded the MBFasttrak 133 lite, but i was unable to see hardrivers connect to raid controller. So i chance the settings to: [sourceDisksFiles] fasttrak.sys = 1,,,,,,_x,4,1 [HardwareIdsDatabase] PCI\VEN_105A&DEV_7275 = "fasttrak" PCI\VEN_105A&DEV_5275 = "fasttrak" [sCSI.Load] fasttrak = fasttrak.sys,4 [sCSI] fasttrak = "Promise FastTrak133 Lite Controller" and i was able to see harddrivers connect to raid controller
  5. it works. [sourceDisksFiles] fasttrak.sys = 1,,,,,,_x,4,1 fasttrak.inf = 1,,,,,,,20,0,0 (this line does the diffrence) [HardwareIdsDatabase] PCI\VEN_105A&DEV_5275 = "fasttrak" [sCSI.Load] fasttrak = fasttrak.sys,4 [sCSI] fasttrak = "Promise MBFastTrak 133 lite)" thanks vkostas
  6. when windows installtion is loading files, i can see it loades my raid controller, but i am still unable to see harddrivers connect to raid controller. does enybody know how to fix this ?
  7. I Slipstreaming my raid driver (promise MBfasttrak 133 lite) into windows, but under installing windows, i am unable to see any harddrives connect to raid controller. shoud I also copy the driver.cab posted in this thred ?
  8. i have the promies MBfastrak 133 lite, but when windows instaltion i am can not see hard drives connect to raid comtroller. I have tryed the driver.cab and http://board.MSFN.org/index.php?showtopic=8363.] http://board.MSFN.org/index.php?showtopic=8363.
  9. ups link shoud have benn http://www.MSFN.org/unattended/xp/applicat...stallshield.htm
  10. To make the setup.iis for Installshield Applications, run setup.exe -R, then find the setup.iis in the windows directory. that what is says on org
  11. I can´t get windows to install my raid driver with unattended setup, the driver is not signed by microsoft. Hope anybody knows that to do
  12. I try http://www.spc.org.nc/it/TechHead/unattend..._third_part.htm, as AaronXP posted the other day, but i keep getting the samme error, can eny body tell me waht i am doing wrong. [ I copyed FASTTRAK.CAT,FASTTRAK.INF,FASTTRAK.SYS and TXTSETUP.OEM to 386\$OEM$\Textmode.
  13. I have problemes with setting Promise MBFastTrak133 Lite up, I have try to follow http://www.MSFN.org/board/index.php?act=ST&f=70&t=7454, but keep getting unexpected error (18) at line 1742 d:\xpsp1\base\boot\setup\oemdisk.c.
×
×
  • Create New...