Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


soulkeeper

Member
  • Content Count

    16
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About soulkeeper

  1. Hello all . I have fifa 07 working in a netcafe , when ppl play it on single mode it works great but on multiplayer it works the same but then it start to lagg , then the lagg move to another 2 pc on the lan ... knowing that my lan is 1 gbps and hosted by assus switch 1000/100/10 24 port > Pc specification : Cpu Intel Core 2 3500 2mb*2 cach p5pl2 Asus Mb 1 GB DDR2 X1600 pro 256 mb 250 Gb sata II any idea why ?
  2. the Ip are static 192.168.1.x , 14 pc on a Games workgroup and other 6 pcs which have no games are on Internet workgroup , obviously no domain , the only server runing on my lan is a pc with SmartLaunch cafe program to manage the pc security . thanks
  3. its Asus 24 port and its not managed , cables are fine ... phew !!!! when i looked at other cables at my work and i saw that they have the same colors sort but reversed i was wondering if its ok to reverse them from both side ... Thank you
  4. I tried that , i got the same results Packets: Sent = 12, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 0ms, Maximum = 1ms, Average = 0ms i repeat my question , is cables color sort a big problem for network ?
  5. Hi all . I have a Network Cafe 21 Pc , and a switch 1000/100/10 ,i Connected the cables and windows gave me the 1 Gb lan Connected , when users play Any game like fifa or Counter against the pc the game doesnt lag , but when they play it multiplayer on the local network it laggs , not all the pc together but Randomly. when i ping a pc i get this result: ping 192.168.1.8 Pinging 192.168.1.8 with 32 bytes of data: Reply from 192.168.1.8: bytes=32 time=2ms TTL=128 Reply from 192.168.1.8: bytes=32 time<1ms TTL=128 Reply from 192.168.1.8: bytes=32 time<1ms TTL=128 Reply from 192.168.1.8: bytes=32 time<1ms TTL=128 Ping statistics for 192.168.1.8: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 0ms, Maximum = 2ms, Average = 0ms is this Normal? My Switch is Assus and Cables are Cat6 Pc Spec: P 3.4 2Mb*2 Cach Assus P5pld2 1 Gb DDr2 256 mb X1600 pro 250 Gb Sata II i know that u have to make the lan cable with this color sequence from both sides as its not a cross over cable, its a straigh: w/o , o , w/G , B , W/b, G , W/Br, Br but does it matter if i reversed them like this: side 1:Br, W/Br , G , W/B , B, W/G, O , W/o side 2 :Br, W/Br , G , W/B , B, W/G, O , W/o What is happening? all my Pc are high end and got a very good specification and this lagg is taking away my customer. Plz help
  6. Hi . i m using Nlite 1 final and Ryanvm update pack 2.0.7a and couple of addons and after finalizing the cd and installing windows everything is fine but when the installation finish and restart the pc to the final stage the system restart the pc , i dont even get to see the windows logo or bootscreen . i did 4 cds before and i never got such a problem , im sure its not a hardware problem as i used another cd with an older pack and i got everything working . i pressed f8 and disabled the erstart on system failure and i got the blue screen of death telling me that the system shutdown to prevent damage to my pc . Any idea whats happening and how to solve this ?
  7. i am using IE7 Beta2 and Firefox , when i try to open C:\Documents and Settings\soulkeeper\My Documents\My Chat Logs and any file from that chal log it wont let me , it say : The XML page cannot be displayed Cannot view XML input using XSL style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later. -------------------------------------------------------------------------------- The system cannot locate the resource specified. Error processing resource 'file:///C:/Documents and Settings/Najd/My Docum... i tried the file u gave me and put it there ( it overwrite the same file there ) and still no juice
  8. hi there . i got MSN messnger 8 beta latest , when i chat with someone and wana see the chat history ( knowing its enabled) i get this message in the chat history box : The XML page cannot be displayed Cannot view XML input using XSL style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later. -------------------------------------------------------------------------------- The system cannot locate the resource specified. Error processing resource 'file:///C:/Documents and Settings/Soul/My Docum... why is that ? and how can i correct this ? i use Winxp SP2 latest updates .
  9. omg r u telling me that they fooled me ? i bought sata2 coz i thought its faster and better than sata ... where is the difference between them then ? and how can i notice the difference ? doh world tech is cheating us now ...
  10. its a western digital and yes there is a jumper in it but i think if i remove it it will work as 150 not 300 transfer speed .
  11. hi all . I have Amd x64 3500 and A8n SLI deluxe from assus , 1.5 GB DDR 400 and X850xt PE and 2 hard SATA II 160GB . problem is i had 2 hards SATA 1 and then i replaced them with the 2 SATA II hards , both Hards were installed in an nvraid array stripe and when i checked the performance after the replacment nothing was changed , coz both benchmarks from sisoftsandra for filesystem benchmarks was giving 92 MB/S ... is the NVRAID array effecting the SATA II ? maybe doesnt support SATA II ? ( my board support SATA II ) or maybe sata II works as sata II when not installed in an array ? even tho its Stripe ? and the cluster size was set to optimal ... operating system XP SP2 . here is a small brief of benchamrks : SATA 80 + SATA 120 (NVRAID ARRAY stripe ,cluster size = optimal ) = 92mb/s sisoftsandra SATA II 160 + SATA II 160 (NVRAID ARRAY stripe ,cluster size = optimal ) = 92mb/s sisoftsandra Peace
  12. hi im not trying to install xp 64 which is the latest ver and i got it from MS . but i have Assus A8N SLI deluxe and i have 2 hard disks SATA , they are installed as an nvidia raid array i made the bootdisk for them and installed them while installing the windows , but the windows keeps telling me that i miss a file !! i tryed it with several floppys !! even tho the drivers are for Win 64x !! what shall i do ? and where can i get the latest drivers for the raid ? coz i couldnt find it in Asus Site .. Peace .
  13. hi i wana schaduale a connection like i want the pc to connect to the internet through an ISDN connection by a specific time and i want it to disconnect automatically , to diconnect im just using a batch file where computer loggs off . but how can i connect and make it dial the connection ? and is there a better program than Allegro surf to controll the traffic and internet share connection ? ( i use it for an internet Cafe . ) thanks .
  14. soulkeeper

    Msn Msg 7

    hi i have msn messenger 7 with plus , i installed macromedia flash mx 2004 and the problem is when i send winks its say that i need to install flash player , i press install i get a window where they say if u see this kiss animation then installation is complete but it never worked , i tried to install it alternatevly from the site in the link provided by msn msg and its the same . is it a common problem ? what shall i do ? Thanks
×
×
  • Create New...