Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


srk999

Member
  • Content Count

    28
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About srk999

  1. I need to batch rename files with data from a excel sheet. The files are old financial records. The excel sheet, among many other data has their titles and corresponding date (year). The files already have the titles as names. I need to put the dates in the name of the files. Really hope someone can help me with this.
  2. I forgot to mention that I am using Win 7. The ( key -- is working now. cool! Don't know what happens from time to time. But as I said, it did happen. I set Shift + L in Launchy as shortcut/hotkey and I couldn't write capital L anymore for as long as Launchy was running, no matter whether in the background or foreground. Similarly, I couldn't type "(" at the time when I was posting this thread.
  3. I noticed I couldn't type capital L 'cos it was bound for Launchy as Shift + L. Now I can't type open bracket, shift + 9. Don't know what program has taht shortcut. Any help would be appreciated.
  4. I need to run a portable app in Win98 compatibility mode. Every time I run it, since it is portable, I have to change the compatibility. Is it possible to make a shortcut for it so that the shortcut runs the exe in compatibility mode, while being portable? Please help me out.
  5. CAD is Canadian Dollar. I am planning to build it mainly for gaming, thus the iz3d monitor. US price is not very relevant to CAD price, since here almost everything has an inflated price tag on it.
  6. Thank you for opening my eys to more options. I am going to sell my G1S soon and get down to the final configuration. The only reason I am moving to a desktop is for the iz3d monitor. So, my mind is kinda set on that.
  7. Thanks bro. I'll look into other casings, possibly with a PSU. As for the CPU, I cant afford Intel quad-cores. I was looking for the best CPU within my budget, and that one seemed to fit the budget.
  8. AMD Phenom 9950 BLACK EDITION Agena 2.6GHz Socket AM2+ 140W Quad-Core Processor Model HD995ZFAGHBOX ASUS M3N78 PRO AM2+/AM2 NVIDIA GeForce 8300 HDMI ATX AMD Motherboard SAPPHIRE 100254L Radeon HD 4650 1GB 128-bit GDDR2 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready Video Card 2 x G.SKILL 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-8500CL6D-4GBNQ ASUS 20X DVD±R DVD Burner Black SATA Model DRW-2014S1T Rosewill R214P-P-SL Silver SGCC Steel ATX Mid Tower Computer Cas LOGISYS Computer PS575XBK 575W ATX12V SLI Ready Power Supply Microsoft 63A-00001 Black 5 Buttons Tilt Wheel USB RF Wireless Laser Mouse 5000 iZ3D H220Z1 Black 22" 5ms Widescreen 3D Gaming LCD Monitor The price is $1100 CAD. Is this a good deal?
  9. Checked the codec of the videos with GSpot. They were divx. So reinstalled divx player. And its all good
  10. It is not the only movie. There are few like these that I have noticed. It is a problem with one of the codecs. The movies run perfect when I convert then to mpg, 3gp or mp4. originally they are avi. also, converting to wmv doesn't solve the problem. so, it is a problem with one of the avi codecs, I am guessing. It happened to me before too, when I was using K-Lite. Few days ago I clean installed XP and installed K-Lite again. And the same problem. Before I never suspected K-Lite. But, now, although I uninstalled K-Lite, the problem is not going away. And currently I am using VLC.
  11. I am getting green lines in videos. I tried uninstalling and reinstalling K-Lite Mega COdec Pack. Here is a pic of how it looks: Got the same problem in a few movies. Don't know if this is a problem with the movies or my codecs.
  12. I am using it via eSATA port of my laptop. It's a G1S-A1. Never thought of checking the eSATA speed before today. It seems to be 3.0GB/s.BTW, I initialized it with Windows' Disk Management. And everything seems to be fine. No jumper. Had to test it out in my existing enclosure, that houses another hdd. so, I am waiting for another enclosure via mail.
  13. Today I got my WD Cavair Green in mail. This is my first SATA drive. My first question is, are SATA HDDs plud-n-play? Or do I need to do something to make XP recognize it? I am already using an external SATA drive via USB. Second question is, the drive has three jumper settings written on it like in the image: http://media.bestofmicro.com/V/Q/52982/ori...green-label.jpg the settings are: SSC(Spread Spectrum Clocking), PUIS(Power Up in Standby) and 1.5GB PHY Which of these features are really necessary and harmless? At the moment I have only 2 spare jumpers handy. So I can pick a max of 2 settings. Any help would be appreciated.
  14. You are right. Windows XP detects them by default. It came with Win98 and the video driver was missing. But its all good now.
  15. Says, windows can not find \\%192.168.1.x%\c$ or \\%192.168.1.x%\admin$
×
×
  • Create New...