Jump to content
MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. ×

outie

Member
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 

About outie

outie's Achievements

0

Reputation

  1. Yea... I actually somehow got to switch input language by bringing up the TabletPC input panel, but it only works sometimes. Does anyone else have this problem? Thanks.
  2. Hi, I don't know if this is caused by vLite, but I can't seem to get the Language bar to work. I have it enabled but it just doesn't show up. I tried to set the key sequence for "Between input languages" as "left-alt + shift" but as soon as I hit apply it goes back to "(None)". I don't know what's wrong. I am running vista with UAC disabled and only removed Korean under the language section. Thanks.
  3. Hi, I made a nLite XP w/ SP2 corp before. I was able to install it fine on a laptop that has a built in dvd burner. Tonight I tried to use the same CD on my microPC that has an external USB dvd burner. Everything seems fine until the GUI installation starts, where it prompted for the XP CD for "ASMS". The prompt was pre-filled with "cdrom\i386". So then I changed it to "e:\i386" and it went away until more prompts coming up asking for different files. I used the same "e:\i386". When the installation finished and booted into Windows, everything was not right (no Luna theme, only 3 or 4 services started, logged in as Administrator, etc.). It seems that a lot of files were missing. Is this a known problem with an external drive? I have searched various ASMS and missing files threads but none mentioned external drive. I ended up using an USB HD to install and it all went fine, but I prefer booting from the cdrom directly. Thanks.
  4. Working perfectly here with no more black box. Thanks!
  5. When will the new version be released? I really want to fix my black box...
  6. That's good to hear. I can't wait to get your new version without the black box.
  7. I am having this exact problem on my XP tablet 2005 running at 1280x1024 and 1024x600 during normal mode shutdown/restart (not safe mode). Thanks. Maybe this is the problem? http://bfarber.com/index.php?showtopic=2429

×
×
  • Create New...