Guest hkalonur Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 (edited) English...I add an administrator users from nlite's users. But after installation this user is not in the administrators group.I tick skip oobeI hadn't problem1 days ago. but now...I try 5-6 times but already with problem.I uninstall nlite and delete from registry and reinstall again but no...I try change XPCD Files source but this problem is already running...Who can help me please?TürkçeMerhaba.Öncelikle iyi çalıÅŸmalar.Benim nLite programı ile ilgili bir problemim var.nLite da kullanıcı oluÅŸturup administrator yetkisi veriyorum. oobe yi atla diyorum fakat windows kurulduktan sonra bu kullanıcıda administrator yetkisi olmuyor. normal sıradan bir user yetkisi oluyor.Dün defalarca kurdum yine böyle oldu. 1 Gün öncesine kadar böyle bir sorunum yoktu. KullandıÄŸım kaynaÄŸı yeniledim yine böyle oldu.nLite programını kaldırdım regedit kayıtlarını silip yeniden yükledim sonuç yine aynı.Bir bilginiz varmı acaba ?Yardımcı olursanız sevinirim.İyi ÇalıÅŸmalar. Edited April 16, 2007 by hkalonur
Recommended Posts