Jump to content

XPize problem


isniper9
 Share

Recommended Posts

Well I have an XPize problem. I installed it and enjoyed it and then I did my usual disk clean, and disk defrag, and cclean, and in the disk clean I erased System Restore points. Then I uninstalled XPize through the Windows Uninstaller, and now I still have some XPize settings. How do I fix this :'(

Link to comment
Share on other sites


Well I have an XPize problem. I installed it and enjoyed it and then I did my usual disk clean, and disk defrag, and cclean, and in the disk clean I erased System Restore points. Then I uninstalled XPize through the Windows Uninstaller, and now I still have some XPize settings. How do I fix this :'(

You mean, you did select the second option on xpize installer? - There where you can select the backup folder?

This will uninstall xpize completely, except the mouse cursor scheme and the current 'theme' (colors and fonts, not visual styles) isn't properly reset.

You have to do this by hand. - This issue will be fixed with Release 6, which should be out soon.

(ps: Erasing the System Restore Point shouldn't be a big deal, since it is just an additional layer of security.)

Is that, what happend to your system?

Please let us know, if there are some other things, which were not reset correctly.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...