Jump to content

Error with RunSynchronous commands


 Share

Recommended Posts

I followed FireGeier's instructions to make Autounattended.xml with automated application installations. I have Vista SP1 (6001.18000.080118) and WAIK 6001.18000 as well.

At the point where those applications' installations should start I get error message telling me about some unexpected error (It doesn't give any kind of an error code). Any tricks / ideas?

Link to comment
Share on other sites


Maybe you're missing a " somewhere in your RunSync commands.

When all else fails, i'd start testing by adding one application at a time to see which app is giving you this error.

You can also post your autounattend.xml here (remove the key!) so that we can see what might be wrong with it.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

This is my Autounattend.xml i'm trying to use...

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<unattend xmlns="urn:schemas-microsoft-com:unattend">
<settings pass="windowsPE">
<component name="Microsoft-Windows-International-Core-WinPE" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<SetupUILanguage>
<UILanguage>en-US</UILanguage>
</SetupUILanguage>
<InputLocale>0000042a</InputLocale>
<UserLocale>fi-FI</UserLocale>
<UILanguage>en-US</UILanguage>
<SystemLocale>fi-FI</SystemLocale>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<UserData>
<ProductKey>
<Key>(removed)</Key>
<WillShowUI>OnError</WillShowUI>
</ProductKey>
<FullName>tk</FullName>
<AcceptEula>true</AcceptEula>
</UserData>
<ImageInstall>
<OSImage>
<InstallFrom>
<MetaData action="add">
<Key>/IMAGE/NAME</Key>
<Value>Windows Vista (vLite) HOMEPREMIUM</Value>
</MetaData>
</InstallFrom>
<InstallToAvailablePartition>false</InstallToAvailablePartition>
<WillShowUI>OnError</WillShowUI>
</OSImage>
</ImageInstall>
</component>
</settings>
<settings pass="oobeSystem">
<component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<OOBE>
<HideEULAPage>true</HideEULAPage>
<NetworkLocation>Home</NetworkLocation>
<ProtectYourPC>1</ProtectYourPC>
</OOBE>
<TimeZone>FLE Standard Time</TimeZone>
</component>
</settings>
<settings pass="auditUser">
<component name="Microsoft-Windows-Deployment" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<RunSynchronous>
<RunSynchronousCommand wcm:action="add">
<Order>1</Order>
<Path>cmd /c %AppsRoot%\Install\AVG\avg75free.exe /HIDE /DONT_START_APPS /NO_WELCOME /NO_AVGW_STARTUP /QUIT_IF_INSTALLED</Path>
<Description>AVG</Description>
</RunSynchronousCommand>
<RunSynchronousCommand wcm:action="add">
<Order>2</Order>
<Path>cmd /c %AppsRoot%\Install\ASIO4ALL_2_8_English.exe /S /NCRC</Path>
<Description>ASIO4ALL</Description>
</RunSynchronousCommand>
<RunSynchronousCommand wcm:action="add">
<Order>3</Order>
<Path>cmd /c REGEDIT /S %AppsRoot%\Install\regtweax.reg</Path>
<Description>Registry tweaks</Description>
</RunSynchronousCommand>
</RunSynchronous>
</component>
</settings>
<settings pass="specialize">
<component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<ComputerName>teemue-PC</ComputerName>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-Security-Licensing-SLC-UX" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<SkipAutoActivation>true</SkipAutoActivation>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-Deployment" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<RunSynchronous>
<RunSynchronousCommand wcm:action="add">
<Order>1</Order>
<Path>cmd /c "FOR %i IN (C D E F G H I J K L N M O P Q R S T U V W X Y Z) DO IF EXIST %i:\AppsRoot.txt SETX AppsRoot %i: -m"</Path>
</RunSynchronousCommand>
<RunSynchronousCommand wcm:action="add">
<Order>2</Order>
<Path>%WINDIR%\system32\sysprep\sysprep.exe /quiet /audit</Path>
</RunSynchronousCommand>
</RunSynchronous>
</component>
</settings>
<cpi:offlineImage cpi:source="wim:D:/uusvdvd/sources/install.wim#Windows Vista (vLite) HOMEPREMIUM" xmlns:cpi="urn:schemas-microsoft-com:cpi" />
</unattend>

Edited by teemue
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...