Jump to content

how come media isnt playing up to par?


christopher
 Share

Recommended Posts

everything has a slight lag throughout, the time is on par for any/everything that has one.

but the audio playback is just scratchy/messed up and i dont know why that is.

any ideas on what? i know if i burn some mp3s to a cd to play in my car everything works perfectly fine. i just have issues while im at the computer the past week or so.

also when i plug in my headphones, its the same quality. however, headphones are plugged in through one of the speakers.

suggestions to fix are helpful.

thanks

christopher

:whistle:

Edited by christopher
Link to comment
Share on other sites


*update, i tried to do some troubleshooting and searching for a new driver, but apparently i'm up to date, so it's not that.

and currently in the process of upgrading to WMP 11.. not sure if it'll fix anything, but i guess it's good to be current.

Link to comment
Share on other sites

What OS are you using, XP or Vista? Does the audio desync from the video or does it stay in sinc and just skip or lag? Does this only affect streaming media or everything? Please give us more details about your computer and the media you are trying to play.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...